Εκδρομές στην ξηρά σε μια φτηνή κρουαζιέρα

Οι ρυθμίσεις Do-It-Yourself συχνά εξοικονομούν χρήματα

Εκδρομές Shore μέσω Cruise Lines έρχονται σε τιμές Premium

Αφού γίνει κράτηση της καμπίνας σας, οι γραμμές κρουαζιέρας θα αρχίσουν να γεμίζουν τα εισερχόμενά σας με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για εκδρομές στην ξηρά. Θα σας ζητηθεί να κλείσετε αμέσως αυτά τα ταξίδια, επειδή γεμίζουν γρήγορα και θα μπορούσατε να μείνετε μακριά από το κρύο.

Είναι αλήθεια ότι οι πιο δημοφιλείς εκδρομές μπορούν να ξεπουληθούν πριν την αναχώρηση. Αλλά αν κάνετε κράτηση αυτών των εκδρομών μέσω της γραμμής κρουαζιέρας, η φτηνή κρουαζιέρα σας θα μπορούσε να πάρει μια δαπανηρή στροφή.

Εδώ γιατί: οι γραμμές κρουαζιέρας έχουν πολλές άδειες καμπίνες για να γεμίσουν. Θα προσφέρουν χαμηλές τιμές για να συνδέσουν τις κενές θέσεις εργασίας και στη συνέχεια να πουλήσουν άλλες υπηρεσίες για να δημιουργήσουν νέες ροές εσόδων. Οι εκδρομές στο Shore είναι ένα από αυτά τα κέντρα κέρδους για τα οποία οι ταξιδιώτες του προϋπολογισμού πρέπει να προσέχουν. Με την τεράστια απογραφή των καμπίνων κρουαζιέρας αυτές τις μέρες, είναι απαραίτητο να ανοικοδομήσουμε κάθε επισκέπτη σε ακριβό add-ons. Τα κέρδη της εκδρομής του Shore συχνά βρίσκονται στην κορυφή της λίστας.

Μερικά παραδείγματα εξοικονόμησης από ένα ταξίδι κρουαζιέρας στην Καραϊβική

Μια ακτοπλοϊκή εκδρομή στις Αμερικανικές Παρθένοι Νήσοι από τον Άγιο Θωμά μέχρι το υπέροχο, παρθένο νησί του Αγίου Ιωάννη κοστίζει περίπου $ 80 USD / άτομο στις περισσότερες γραμμές κατά τη διάρκεια μιας κρουαζιέρας προς την ανατολική Καραϊβική πριν από αρκετά χρόνια. Πρόκειται για μια εκδρομή που απαιτεί μεταφορά εδάφους, βόλτα με βάρκα και τέλη για τη χρήση των εκπληκτικών παραλιών του Αγίου Ιωάννη για λίγες ώρες.

Αλλά ήμουν σε θέση να πραγματοποιήσω αυτό το ταξίδι κάτω από $ 50 / άτομο την εποχή απλά με την οργάνωση των δικών ταξί μου και την πληρωμή για μια βόλτα με βάρκα μεταξύ των δύο νησιών.

Πιστέψτε μου όταν σας πω ότι κανένα από αυτά δεν ήταν το λιγότερο δύσκολο. Με τρία άτομα στο πάρτι μου, έσωσα 90 δολάρια με αυτή την προσέγγιση του θέρετρου για εκδρομές με κρουαζιερόπλοια.

Στη Δομίνικα, η γραμμή κρουαζιέρας πούλησε ταξίδια επίπλευσης στον Ποταμό Layou για $ 69 / άτομο. Μετά την προσγείωση στο Roseau, βρήκα ένα μικρό γραφείο λίγα τετράγωνα από την αποβάθρα.

Ήταν η έδρα της εταιρείας για τον ίδιο πωλητή που παρέσχε το ταξίδι της γραμμής κρουαζιέρας. Κλείσαν το ταξίδι μου για $ 50 / άτομο. Εκμεταλλευτείτε άλλες εξοικονομήσεις αξίας 57 δολαρίων.

Στη Σαιντ Λουκία , θα θυμάστε πάντα τη συγκίνηση της ιστιοπλοΐας προς τα νότια από τους Κάστρους κατά μήκος της δυτικής ακτής και βλέποντας τους Πίκους να έρχονται σε επαφή. Αυτοί οι δύο ηφαιστειακοί σχηματισμοί ανεβαίνουν ευθεία μέχρι σχεδόν μισό μίλι πάνω από τη θάλασσα.

Αν θέλετε να προσθέσετε μια επίσκεψη στο ηφαίστειο "Drive- In " της Αγίας Λουκίας στο κοντινό Soufriere και σε κάποιο μεγάλο ψαροντούφεκο, στο Anse Chastanet, η γραμμή κρουαζιέρας χρεούσε $ 89 / άτομο για την επταήμερη εκδρομή.

Το κόστος μου ήταν $ 55 / άτομο. Πήγα απλά μια βόλτα γύρω από την περιοχή του λιμανιού στο Castries και βρήκα μια εταιρεία που προσφέρει το ταξίδι που ήθελα να πάρω με πολύ μειωμένη τιμή. Και πάλι, δεν υπήρχε μεγάλη προσπάθεια.

Μπορείτε να δείτε ότι είναι δυνατή η μεγάλη εξοικονόμηση πόρων. Κατά τη στιγμή της κρουαζιέρας, αυτά τα τρία ταξίδια μου κοστίζουν συνολικά 455 δολάρια για τρία άτομα. Είμαι βέβαιος ότι θα μπορούσα να πληρώσω ακόμη λιγότερο από το ποσό αυτό.

Αλλά παρόμοια ταξίδια που προσφέρονται στην ιστοσελίδα του κρουαζιερόπλοιου και στο πλοίο μετρητή θα έχουν ανέλθει σε $ 714, εξοικονόμηση 259 δολαρίων! Τα αποτελέσματά σας θα διαφέρουν, αλλά είναι πιθανό να εξοικονομήσετε σημαντικά χρήματα από τις τιμές των κρουαζιερόπλοιων.

Προειδοποιήσεις σχετικά με τις εξορμήσεις Shore Do-It-Yourself

Λάβετε υπόψη ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος να κάνετε μια άμεση σύγκριση μεταξύ των εκδρομών που διακανονίσαμε και εκείνων που προσφέρει η γραμμή κρουαζιέρας.

Ίσως υπήρχαν προνόμια που δεν έλαβα μόνος μου. Ίσως τα οχήματα ήταν πιο άνετα στα ταξίδια της κρουαζιέρας. Ποτέ δεν θα το ξέρω.

Αλλά ξέρω ότι είμαι πρόθυμος να θυσιάσω μερικά μικρά προνόμια (εάν προσφέρθηκαν μάλιστα) για χάρη εξοικονόμησης.

Ένα άλλο προφανές σημείο: μερικοί άνθρωποι δεν θέλουν να ενοχλούνται να βρουν το γραφείο του τουριστικού πράκτορα ή να μιλάμε με άτομα που ταξιδεύουν κοντά σε λιμάνι. Θέλουν όλες αυτές τις λεπτομέρειες να ολοκληρωθούν γι 'αυτούς. Εάν αυτό είναι εσείς, να γνωρίζετε ότι θα πληρώσετε ακριβά για την ευκολία στις περισσότερες γραμμές κρουαζιέρας.

Ένα μειονέκτημα αυτής της προσέγγισης είναι η ανάγκη για πολλά μετρητά. Δύο από τις τρεις εκδρομές που πραγματοποίησα μόνος μου χρειάζονται πληρωμή σε μετρητά. Τα κρουαζιερόπλοια σας επιτρέπουν να χρεώνετε αυτά τα έξοδα στην καμπίνα σας. Οι τόποι που επισκεφτήκαμε δέχτηκαν δολάρια ΗΠΑ, αλλά οι εκδρομές σε πολλά από τα λιμάνια του κόσμου ενδέχεται να απαιτούν τοπικό νόμισμα.

Οι γραμμές κρουαζιέρας μπορεί να σας πουν ότι εάν η επιστροφή σας καθυστερήσει σε μια ακτοπλοϊκή εκδρομή, το πλοίο δεν θα απομακρυνθεί από το λιμάνι χωρίς εσάς αν έχετε κάνει κράτηση μέσω αυτών. Το μήνυμα είναι ότι διατρέχετε τον κίνδυνο να χάσετε το σκάφος αν κάνετε τις δικές σας ρυθμίσεις.

Ενώ λείπει η βάρκα και πρέπει να φτιάξετε τον δικό σας τρόπο στο επόμενο λιμάνι θα μπορούσε να τρέξει σε πολλά χρήματα, είναι απίθανο να βρεθείτε σε ένα τέτοιο σενάριο. Μετά από όλα, σχεδόν κάθε πωλητής περιοδεία σε ένα λιμάνι είναι έντονα συνειδητοποιημένη όταν τα πλοία αναχωρούν. Η φήμη και η επιβίωσή τους εξαρτώνται από την αποκατάσταση των επιβατών εγκαίρως.

Σχεδιασμός για μεγάλες εκδρομές

Η προσέγγιση Do-it-yourself θα απαιτήσει επίσης εκτεταμένο προγραμματισμό διαδρομών πολύ πριν από την άφιξή σας στο λιμάνι. Μετά από όλα, δεν μπορείτε να ψωνίσετε για εκδρομές στην ξηρά μέχρι να γνωρίζετε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα ή δραστηριότητες.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το TripAdvisor.com για να ερευνήσετε τα κορυφαία αξιοθέατα και τις περιηγήσεις με καλές κριτικές. Μην πάρετε πάρα πολύ παγιδευμένοι σε καλές ή κακές κριτικές, αλλά αναζητήστε σχέδια στις συστάσεις. Αν κατευθυνθείτε προς την Καραϊβική, συμβουλευτείτε τα λιμάνια της Καραϊβικής: Ένας οδηγός για τους σημερινούς επιβάτες κρουαζιέρας από το Kay Showker. Υπάρχουν άλλοι οδηγοί που καταρρίπτουν τα ετήσια δρομολόγια κάθε γραμμής κρουαζιέρας και περιγράφουν τις διαθέσιμες εκδρομές στην ξηρά.

Online, το ShoreTrips.com είναι μια υπηρεσία που προσφέρεται για να κάνετε ρυθμίσεις για εσάς και να παρέχει σχόλια για ταξίδια που έχουν ολοκληρώσει άλλοι επιβάτες κρουαζιέρας.

Η Viator ισχυρίζεται ότι θα εγγυηθεί τις χαμηλότερες τιμές για τις εκδρομές στην ξηρά αν κάνετε κράτηση μέσω του ιστότοπού τους.

Ο προγραμματισμός θα φέρει αξία στην επένδυση σε κρουαζιέρα. Αυτός ο τρόπος μεταφοράς μπορεί να είναι μεταξύ των πιο οικονομικών διαθέσιμων για έναν ταξιδιώτη προϋπολογισμού. Αλλά πρέπει να είστε επιφυλακτικοί ενάντια στις υπερτιμημένες προσφορές κρουαζιερόπλοιων που προσφέρουν την επένδυση των κερδών τους. Εξερευνήστε τους λιμένες κλήσης με τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους που είναι διαθέσιμοι.