Πώς να κερδίσετε χρήματα σε μια οικογενειακή κρουαζιέρα

Βρείτε ένα καλό πορτοφόλι σε μια οικογενειακή κρουαζιέρα

Πάρτε ένα σκάφος με δραστηριότητες διασκέδασης, προσθέστε υπέροχες παιδικές λέσχες, υπέροχες εκδρομές και σχεδόν all-inclusive τιμές και δεν είναι περίεργο ότι οι διακοπές κρουαζιέρας έχουν γίνει τόσο δημοφιλείς με τις οικογένειες. Είτε η οικογένειά σας αποτελείται από τα πρώτα κρουαζιερόπλοια ή βετεράνος θαλάσσια σκυλιά, οι επόμενες οικογενειακές διακοπές κρουαζιέρας σας θα είναι ακόμη πιο γλυκές εάν κερδίζετε πολλά. Εδώ είναι πώς να χτυπήσει ένα πορτοφόλι-φιλικό ναύλο με μια φιλική προς τα παιδιά κρουαζιερόπλοιων .

Χρυσούς κανόνες για την αποθήκευση σε κρουαζιέρα

Μια φορά κι έναν καιρό, υπήρχε σαφώς καθορισμένη εποχή πώλησης για κρουαζιέρες. Η "εποχή κυμάτων" έτρεξε από τις αρχές Ιανουαρίου έως τα μέσα Φεβρουαρίου και ήταν η βαρύτερη περίοδος κράτησης της κρουαζιέρας του έτους. Ήταν επίσης όταν οι γραμμές κρουαζιέρας και οι πράκτορες έκαναν παραδοσιακά μερικά από τα πιο ελκυστικά promos.

Με την πάροδο των ετών, η εποχή των κυμάτων έδωσε σε μεγάλο βαθμό τη θέση σε promos πρώιμης κράτησης και τις πωλήσεις φλας στο διαδίκτυο, και σήμερα μπορείτε να βρείτε εκπτώσεις που εμφανίζονται σχεδόν όλο το χρόνο. Παρ 'όλα αυτά, υπάρχουν ορισμένοι γενικοί κανόνες που μπορεί να σας βοηθήσουν να σώσετε μια κρουαζιέρα.

Ειδικές Προσφορές από τις Κρουαζιέρες

Εδώ είναι σύνδεσμοι προς τις σελίδες ειδικών προσφορών των πιο φιλικών προς το παιδί κρουαζιερόπλοιων:

Πακέτα εξόδου κρουαζιερόπλοιων