Αναθεώρηση Βιβλίου - Πλοία Berlitz Cruise & Cruise Πλοίων 2018

Ποιο είναι το # 1 κρουαζιερόπλοιο για το 2018;

Η κατώτατη γραμμή

Όποιος αγαπά να κρουαζιέρα θα αγαπήσει αυτό το βιβλίο. Το Berlitz Cruise & Cruise Ships 2018 είναι ένας από τους καλύτερους "γενικούς" οδηγούς κρουαζιέρας που μπορείτε να αγοράσετε. Ο συγγραφέας Douglas Ward παρέχει μια σε βάθος ανασκόπηση 300 κρουαζιερόπλοιων σε αυτόν τον οδηγό κρουαζιέρας, τώρα στο 33ο έτος δημοσίευσής του. Ο κ. Ward είναι σίγουρα εμπειρογνώμονας κρουαζιέρας - έχει εργαστεί στη βιομηχανία κρουαζιερόπλοιων για πάνω από 50 χρόνια και κατά μέσο όρο περίπου 200 μέρες το χρόνο σε κρουαζιερόπλοια.

Ο οδηγός έχει εξαιρετικές πληροφορίες για τα πλοία όλων των μεγεθών και των τιμών, από το mainstream έως το ultra-luxury. Ο κ. Ward πιστεύει ότι υπάρχει ένα κρουαζιερόπλοιο που ταιριάζει στο γούστο και στον προϋπολογισμό όλων και έχει δίκιο.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Αναθεώρηση Βιβλίου - Πλοία Berlitz Cruise & Cruise Πλοίων 2018

Ο κ. Ward κάνει εξαιρετική δουλειά να επισημάνει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των κρουαζιερόπλοιων όλων των μεγεθών, ηλικιών και τιμών. Ο κ. Ward υπενθυμίζει επίσης στους ταξιδιώτες ότι δεν υπάρχει τέλειο κρουαζιερόπλοιο ή γραμμή κρουαζιέρας. Οι άνθρωποι απολαμβάνουν διαφορετικές δραστηριότητες και προορισμούς και περιμένουν διαφορετικές ανέσεις. Αυτός ο οδηγός θα τους βοηθήσει να βρουν το σωστό κρουαζιερόπλοιο για τα πράγματα που είναι σημαντικά για αυτούς.

Οι πρώτες 178 σελίδες αυτού του οδηγού 736 σελίδων προσφέρουν επίσης χρήσιμες γενικές πληροφορίες χρήσιμες για τον προγραμματισμό της κρουαζιέρας και μια ενδιαφέρουσα σύγκριση των μεγάλων γραμμών κρουαζιέρας.

Το υπόλοιπο βιβλίο χρεώνει 300 ωκεάνια κρουαζιερόπλοια. Το σημείο σύστημα που χρησιμοποιείται για την αξιολόγηση των πλοίων παρέχει μια εξαιρετική βάση για τη σύγκριση των πλοίων και των γραμμών κρουαζιέρας. Το μόνο μικρό μειονέκτημα είναι ότι τα πλοία "αδελφής" για την ίδια γραμμή κρουαζιέρας έχουν συχνά την ίδια βαθμολογία και σχεδόν πανομοιότυπες αφηγήσεις. Όσοι έχουν ταξιδέψει σε αδελφά πλοία γνωρίζουν ότι αυτά τα πλοία δεν είναι πάντοτε πανομοιότυπα. Ωστόσο, αυτό το βιβλίο εξακολουθεί να είναι μια μεγάλη πηγή για την εκμάθηση πλοίων και τη σύγκριση χαρακτηριστικών που είναι σημαντικά για τους ταξιδιώτες.

Ποια είναι τα κορυφαία κρουαζιερόπλοια;

Ο κ. Ward έδωσε στο κρουαζιερόπλοιο Europa 2 1863 πόντους από ένα πιθανό 2000, το οποίο καθιστά το συνολικό του # 1 πλοίο στις θάλασσες. Το Europa 2 είναι ένα από τα τέσσερα πλοία της γερμανικής γραμμής Hapag-Lloyd. Η αδερφή της, η Ευρώπη, ήταν ακριβώς πίσω, σημειώνοντας 1852 πόντους. Και τα δύο αυτά πλοία έχουν βαθμολογία 5 αστέρων και είναι στην κατηγορία μικρών πλοίων 251-750 επιβατών. Πέντε άλλα κρουαζιερόπλοια (όλα στην κατηγορία μπουτίκ πλοίων 50-250 επιβατών) κέρδισαν 5 αστέρια, σημειώνοντας μεταξύ 1701 και 1850 μονάδες.

Αυτά τα επτά πλοία των 5 αστέρων και των 5 αστέρων σημείωσαν την υψηλότερη βαθμολογία στους 400 ξεχωριστούς παράγοντες που αξιολογήθηκαν στο σύστημα βαθμολόγησης, τα οποία κατατάσσονται σε έξι κατηγορίες: πλοίο, καταλύματα, τρόφιμα, υπηρεσίες, ψυχαγωγία και κρουαζιέρα.

Είκοσι οκτώ πλοία έλαβαν βαθμολογίες 4 αστέρων, καθώς βαθμολόγησαν μεταξύ 1551 και 1700 μονάδων. Το 2017, μόνο δεκατρία πλοία έλαβαν αυτή την αξιολόγηση, έτσι οι γραμμές κρουαζιέρας πρέπει να κάνουν καλή δουλειά να βελτιώσουν τα πλοία τους για να πληρούν αυτά τα κριτήρια. Αρκετά από τα νέα πλοία στην κατηγορία βαθμολογίας 4 αστέρων ανέπτυξαν τα τελευταία χρόνια.

Όπως όλα τα άλλα, όσο περισσότερο ξοδεύετε, τόσο περισσότερο παίρνετε. Αρκετά από αυτά τα 35 πλοία Berlitz Guide είναι τα μικρά ή μπουτίκ πλοία που εκμεταλλεύονται πολυτελείς κρουαζιέρες Hapag-Lloyd, Silversea, SeaDream, Seabourn, Sea Cloud και Regent Seven Seas. Στην κατηγορία μεσαίων πλοίων, τα κρουαζιέρες Viking, Oceania, Crystal και Nippon Yusen Kaisha είχαν τα υψηλότερα αξιολογημένα πλοία. Mein Schiff, Cunard, Genting και MSC είχαν τα υψηλότερα αξιολογημένα μεγάλα πλοία (2501-6500 επιβάτες).

Συγκρίνετε Τιμές