Παίξτε γκολφ στην επόμενη κρουαζιέρα σας σε μερικά από τα καλύτερα μαθήματα στον κόσμο

Δεν χρειάζεται να αφήσετε τους συλλόγους σας στην αποβάθρα!

Εκείνοι που αγαπούν το γκολφ δεν χρειάζεται να εγκαταλείψουν τον αγαπημένο παρελθόν τους χρόνο όταν κάνουν διακοπές κρουαζιέρας. Οι παίκτες γκολφ και οι σύζυγοι μπορούν να έχουν εμπειρία γκολφ καθώς και να βρουν χρόνο για να εξερευνήσουν τις καλύτερες τοποθεσίες στα λιμάνια των κρουαζιερόπλοιων, καθιστώντας έτσι όλους ευτυχείς.

Πολλά ζευγάρια διπλής καριέρας έχουν πρόβλημα όταν πρόκειται για προγραμματισμό διακοπών. Είναι ενθουσιώδης γκολφ ("παξιμάδι") και ξοδεύει όλο τον ελεύθερο χρόνο του στην πορεία.

Θέλει να επισκεφθεί τις συναρπαστικές τοποθεσίες, να περιηγηθεί στα καταστήματα και να χαλαρώσει στην παραλία ή δίπλα στην πισίνα. Και οι δύο έχουν μόνο περιορισμένο χρόνο διακοπών κάθε χρόνο. Ένα από τα καλύτερα πράγματα για την κρουαζιέρα είναι ότι έχει κάτι για όλους όλων των ηλικιών. Τα ζευγάρια ή οι σύντροφοι ταξιδιού μπορούν να κάνουν διακοπές μαζί χωρίς να ξοδεύουν όλο το χρόνο μαζί.

Για τα καρύδια γκολφ, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για να χάσετε την άκρη σας όταν πηγαίνετε σε μια κρουαζιέρα για μια εβδομάδα ή περισσότερο. Τα περισσότερα κρουαζιερόπλοια προσφέρουν κλουβιά οδήγησης και βάζοντας "πράσινα" για να διατηρήσετε τις ικανότητές σας αιχμηρές. Κάποιοι, όπως η ακτινοβολία των θαλασσών, η MSC Lirica, το κόσμημα των θαλασσών και η Ruby Princess έχουν περίτεχνα μινιατούρα γήπεδα γκολφ που είναι διασκεδαστικά για όλους, νέους και ηλικιωμένους. Το Καρναβάλι Όνειρο διαθέτει ακόμη και ένα μίνι γήπεδο γκολφ δύο επιπέδων.

Ορισμένα μεγάλα σύγχρονα κρουαζιερόπλοια διαθέτουν περίτεχνο προσομοιωτή γκολφ που προσφέρουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να οδηγούν, να τσιπ και να πετάξουν σε μερικά από τα σπουδαία μαθήματα του κόσμου.

Πραγματικά σοβαροί παίκτες γκολφ μπορούν να απολαύσουν ένα γύρο ή δύο μίνι γκολφ σε ένα πλοίο, αλλά αυτό που πραγματικά θέλουν να κάνουν είναι να παίξουν γκολφ στην ξηρά. Όλες οι μεγάλες γραμμές κρουαζιέρας σας προσφέρουν την ευκαιρία να παίξετε γκολφ στην ξηρά ως μέρος μιας οργανωμένης ακτοπλοϊκής εκδρομής, αν υπάρχει μαθήματα γύρω από το ξενοδοχείο. Μπορείτε να φέρετε τα δικά σας κλαμπ ή να τα νοικιάσετε.

Το να παίζεις σε ένα ιδιωτικό club όπου δεν είσαι μέλος μπορεί να είναι πολύ ακριβό, αλλά θα προσφέρει μια μνήμη ζωής. Επιπλέον, όλοι οι φίλοι του γκολφ σας πίσω στο σπίτι θα είναι πολύ ζηλιάρης που έχετε παίξει γκολφ σε μια πορεία στο εξωτερικό. Κάθε παίκτης του γκολφ θα ήθελε να πάει στο σπίτι και να πει στους φίλους του γκολφ να παίζουν γκολφ σε μερικά από τα διάσημα μαθήματα του κόσμου στη Σκωτία, την Ισπανία, την Αυστραλία, την Καραϊβική ή την Ασία.

Το γκολφ παίζεται παγκοσμίως και η κρουαζιέρα έχει γίνει παγκόσμια ευκαιρία διακοπών. Μπορείτε να παίξετε στην ξηρά σχεδόν σε όλες τις ηπείρους εκτός από την Ανταρκτική. Εάν ταξιδεύετε στην Καραϊβική, το Μεξικό, τα Βρετανικά Νησιά, τις Μπαχάμες ή τις Βερμούδες, το γκολφ είναι συνήθως μια επιλογή εκδρομών στην ακτή τουλάχιστον μία ημέρα στην κρουαζιέρα. Η Νέα Ζηλανδία, η Αυστραλία και τα δρομολόγια του South Seas περιλαμβάνουν επίσης μερικές φορές ένα πακέτο γκολφ. Ορισμένες κρουαζιέρες που μεταφέρουν στην Ισπανία προσφέρουν την ευκαιρία να παίξουν στο Valderrama, ένα από τα 50 κορυφαία γήπεδα γκολφ στον κόσμο. Άλλοι προσφέρουν την ευκαιρία να παίξουν σε κάποια από τα καλύτερα μαθήματα της Σκωτίας. Πολλά κρουαζιερόπλοια με ενδιάμεσες στάσεις των βρετανικών νήσων κοντά σε οποιοδήποτε γήπεδο γκολφ το British Open περιστρέφεται κάθε χρόνο. Μερικοί έχουν ακόμα εισιτήρια που μπορείτε να αγοράσετε για να παρακολουθήσετε αυτό το ιδιαίτερο γεγονός - σίγουρα ένα στοιχείο λίστας κάδου ζωής για πολλούς παίκτες του γκολφ.

Η Carnival Cruises έχει επεκτείνει το πρόγραμμα γκολφ για να συμπεριλάβει μερικά θαυμάσια γήπεδα γκολφ στην Καραϊβική και το Μεξικό. Το Golf Ahoy προσφέρει εκδρομές με κρουαζιέρες γκολφ σε πολλές διαφορετικές γραμμές κρουαζιέρας, όπως και το Golf Kalos και Perry Golf. Η κρουαζιέρα Premium Cruise Azamara Club Cruises είναι ένας πολύ προσανατολισμένος προορισμός και η γραμμή κρουαζιέρας προσφέρει στους επισκέπτες της την ευκαιρία να παίξουν γκολφ στην Ευρώπη και την Αυστραλία.

Το παιχνίδι γκολφ σε μια κρουαζιέρα δεν περιορίζεται σε εκείνους που ταξιδεύουν σε ωκεάνια πλοία. Το Avalon Waterways διαθέτει τρία γήπεδα γκολφ σε ένα από τα δρομολόγια του ποταμού Δούναβη.

Οι κρουαζιέρες με φορτηγίδες επίσης προσφέρουν μερικές φορές εκδρομές με θέμα το γκολφ. Οι ευρωπαϊκές πλωτές οδοί έχουν "barging γκολφ" σε 8 πλοία που μεταφέρουν 4-12 επιβάτες σε 4 χώρες. Μπορείτε να κάνετε κρουαζιέρες στα ποτάμια και τα κανάλια (και γκολφ) της Αγγλίας, της Σκωτίας, της Ιρλανδίας και της Γαλλίας. Σε μια από τις κρουαζιέρες με φορτηγίδες, μπορείτε ακόμη να παίξετε στο Royal St.

Georges στην Αγγλία, ένα από τα μαθήματα που χρησιμοποιεί το British Open σε περιστρεφόμενη βάση.

Τα γήπεδα γκολφ σε όλο τον κόσμο είναι πλέον ανοικτά για να παίξουν στο λάτρεις του γκολφ / κρουαζιέρας. Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή την αγαπημένη σας γραμμή κρουαζιέρας για να αρχίσετε να σχεδιάζετε αυτό το ταξίδι ονείρου!