Στο εσωτερικό της Ατλάντα: το Keri Potts του ESPN

Ο ανώτερος διευθυντής της ESPN μοιράζεται τα αγαπημένα της σημεία στην Ατλάντα

Είμαστε πίσω με τη σειρά μας Μέσα στην Ατλάντα, κάθε εβδομάδα καθόμαστε με επιρροές ντόπιους για να μιλήσουμε για το τι σημαίνει Ατλάντα σε αυτούς. Σήμερα συζητάμε με τον Keri Potts, τον Ανώτερο Διευθυντή του Sports College στο ESPN. Ενώ ο "παγκόσμιος ηγέτης στον αθλητισμό" βασίζεται στο Κονέκτικατ, ο Potts εργάζεται έξω από το γραφείο της Ατλάντα, συντονίζοντας και καθοδηγώντας τις στρατηγικές επικοινωνιακές προσπάθειες, συμπεριλαμβανομένης της προβολής του "World Series of Poker" και του "30 for 30".

Μεταμόσχευση από τη Νέα Υόρκη, ο Potts αγαπά την Ατλάντα. Σήμερα έχουμε μια περιοδεία στο The Big Peach με την ίδια την Potts.

Ζω στην ... "Grant Park, η οποία ταιριάζει στην καρδιά μου που αγαπά την πόλη και στην προαύλιο της ανατροφής. Μπορώ να περπατήσω για να φτιάξω τον καφέ μου ή για να γευθώ ... και μπορώ επίσης να δουλέψω στον κήπο μου και να καθίσω στη μπροστινή μου βεράντα και να παρακολουθώ τον κόσμο περνώντας. Είναι το καλύτερο και των δύο κόσμων. "

Επιθυμώ να μάθουν οι άνθρωποι ... "τι είναι ένα κόσμημα του πάρκου Grant, του πάρκου Inman και των περιοχών του Old Fourth Ward και ποια είναι η μεγάλη αίσθηση της κοινότητας που κατέχουν. Πάντα ακούω τον Buckhead να απολαμβάνει, αν και στερείται του χαρακτήρα, της ευλυγισίας και της προσωπικότητας αυτών των πόλεων ».

Μπορείτε να με βρείτε ... "περπατώντας το γλυκό μου κουτάβι, Bentley, στα πάρκα Grant ή Piedmont ή το κουνάω στο BeltLine αρκετά καιρό για να φτάσω στην αγορά Ponce City για παγωμένο καφέ."

Είναι Δείπνο Χρόνος, είμαι κατευθυνόμενη προς ... "Cypress Street Pint και Plate ή Βαρκελώνη Wine Bar. Το Cypress είναι ένα ζεστό και χαλαρό περιβάλλον, αλλά το μενού του είναι ένα στερεό βήμα πάνω από την παμπ.

Επιπλέον, είναι η δική μου - και οι περισσότεροι αθλητικοί θαυμαστές - για να εντοπίσουμε για οποιοδήποτε μεγάλο τηλεοπτικό αθλητικό γεγονός. Η Βαρκελώνη είναι συνεχώς εξαιρετική από το προσωπικό μέχρι το κρασί στο μενού. Λατρεύω τη θέση, την ατμόσφαιρα και τη διακόσμηση. Το τζάκι το τοποθετεί πάνω από την κορυφή. "

Το ρολόι χτυπά 5 η ώρα, πίνω ... "Rose" έξω στο Empire State South, ή Murphy's με έναν από τους φοβερούς φίλους μου. "

Αν έπρεπε να μείνω σε ένα ξενοδοχείο, θα έλεγα σε ... "Loews Midtown. Όχι μόνο η οσμή του λόμπι είναι καταπληκτική, αλλά σας αφήνουν να φέρετε σκυλιά και έχετε πρόσβαση στο Exhale Spa. Στην PR, το ονομάζουμε αυτό το win-win. "

Το Best Kept Secret της Ατλάντα είναι ... "η σκηνή του εστιατορίου στο West Midtown. Όχι μόνο η ποικιλία της κουζίνας είναι εντυπωσιακή - ανάμεσα στο βιετναμέζικο φαγητό του Le Fat και το ωραίο γαλλικό Marcel, τον ουρανό των στρειδιών του The Optimist, το κρυμμένο gem Miller Union, τις μαγειρικές και στρατιώτες της Χώρας των Βάσκων και το τηγανισμένο κοτόπουλο της JCT Kitchen - μεγάλη ατμόσφαιρα και ενέργεια ειδικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. "

Όταν παίζω τουριστικές πηγαίνω σε ... "μέρη της ιστορίας. Ως Νέα Υόρκη, υπάρχουν πολλά που δεν γνωρίζω για τον πολιτισμό του Νότου, αλλά εμπνέομαι να μάθω. Έχω τα βλέμματά μου να επισκεφτώ κάποια από τα πεδία μάχης και τα μουσεία μέσα και γύρω από το κράτος αυτό το καλοκαίρι. "

Μου αρέσει να ξοδεύω τα χρήματά μου στο ... "Κιτ και άσσο και όλοι οι άγιοι. Αν υπήρχε ποτέ ένα χρωματικό σχέδιο (τα μαύρα, γκρίζα και λευκά συρραπτικά της Νέας Υόρκης) και το επίπεδο άνεσης που είναι τέλειο για μένα, τα έχουν. "