Οι παραλίες της Πενζάκολα

Παρθένες παραλίες κρυμμένες κάτω από το Sunny Skies του Pensacola

Η ζάχαρη-λευκή άμμος της Pensacola μοιάζει με χιόνι για πολλούς και οι επισκέπτες από κρύα κλίματα απολαμβάνουν να θέτουν κοντά αμμόλοφους το χειμώνα για να δείξουν στους ανθρώπους πίσω στο σπίτι τι μοιάζει με το χειμώνα του Pensacola.

Η παραλία δημιουργεί ένα χαλαρωτικό σκηνικό για τους ηλιοθεραπευτές, τους συλλέκτες κελύφους, τα παιδιά που γκρινιάζουν ή τους περιπατητές της περιήγησης στην παραλία. Ορισμένοι απολαμβάνουν το surf του Κόλπου του Μεξικού , άλλοι προτιμούν τις ήρεμες εσωτερικές παραλίες της Pensacola, οι οποίες παρέχουν το τέλειο σκηνικό για τα παιδιά.

Η ατμόσφαιρα της παραλίας της Pensacola κυμαίνεται από ζωντανά πλήθη με ναυαγοσώστες μέχρι έρημες παραλίες που συνορεύουν με θαμνώδες θαλασσινό χορτάρι. Όποια και αν είναι η εποχή, οι παραθεριστές μπορούν να χαλαρώσουν στις ηλιόλουστες, ήσυχες ακτές της βραβευμένης με σμαράγδι πράσινης ακτογραμμής της Pensacola.

Παραλία Pensacola

Τα πεντακάθαρα νερά και η καλοκαιρινή άμμος προσελκύουν χιλιάδες επισκέπτες ετησίως στην παραλία Pensacola, για πολύ καιρό την υπογραφή της Pensacola.

Παλαιότερα, τα πλοία μετακόμισαν τους περιζήτητους τουρίστες σε όλο τον κόλπο στην πολυσύχναστη παραλία. Σήμερα, οι μεγάλες γραφικές γέφυρες μεταφέρουν τους παραλιακούς προορισμούς στον προορισμό τους.

Το Pensacola Beach καταλαμβάνει σχεδόν οκτώ μίλια από το νησί φραγμού Santa Rosa μήκους 40 μιλίων. Περιβάλλεται από τον ήχο Santa Rosa και τον κόλπο του Μεξικού στα βόρεια και νότια και από τις δύο πλευρές από την ομοσπονδιακά προστατευόμενη Εθνική παραλία των Νήσων του Κόλπου. Ένα μεγάλο μέρος του νησιού φραγμού προστατεύεται από την ανάπτυξη, διατηρημένο από την αποφασιστικότητα να διατηρηθεί το φυσικό περιβάλλον για τις επόμενες γενιές.

Ωστόσο, το Pensacola Beach, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη παραλία στην περιοχή, προσφέρει μια σειρά από καταστήματα, εστιατόρια, beach bars, καταλύματα και διασκέδαση - όλα με ελάχιστο ταξίδι, κίνηση και κόστος. Το ημερολόγιο είναι γεμάτο με ειδικές εκδηλώσεις, όπως γιορτές Mardi Gras, τρίαθλο, γευσιγνωσίες κρασιού, καλοκαιρινή μουσική σειρά, αγωνιστικά σκάφη και η πιο δημοφιλής ετήσια αεροπορική επίδειξη Blue Angel τον Ιούλιο, που χαρακτηρίζει την ομάδα πτήσης ακριβείας του Ναυτικού.

Οι παραλίες περιλαμβάνουν το Casino Beach, τον πυρήνα της παραλίας Pensacola, όπου πολλοί συναντώνται για κολύμπι και διασκέδαση. Quietwater Beach κοντά στον εμπορικό πυρήνα της πόλης, και πολλές περιοχές χωρίς συνωστισμό, όπου μόνο λίγοι έχουν συγκεντρωθεί για να χαλαρώσετε.

Νησιά του Κόλπου Εθνική Θάλασσα

Οι Εθνικές Θαλάσσιες Περιοχές των Νήσων του Κόλπου καλύπτονται κατά μήκος της ακτής στα νησιά των φραγμάτων, από το Μισισιπή μέχρι το λιμάνι της Φλόριντα, προσφέροντας Pensacola με 16 χιλιόμετρα σμαραγδένια νερά και εντυπωσιακές όψεις χωρίς εμπορική ανάπτυξη. Εκτελούνται από την Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου, τα νησιά του Περσικού Κόλπου περιλαμβάνουν αρκετές παραλίες, περιοχές με πικ-νικ, κάμπινγκ, ιστορικές περιοχές και ποικίλη άγρια ​​φύση κατά μήκος του νησιού Santa Rosa και μέρος του Perdido Key.

Η περιοχή Naval Live Oaks στο Σάντα Ρόζα, έξω από τον αυτοκινητόδρομο 98 στο Gulf Breeze προσφέρει περισσότερα από 1.000 στρέμματα δάσους και προκυμαία ιδανικά για πεζοπορία και βόλτα. Η διατηρημένη περιοχή αποτελεί καταφύγιο για είδη φυτών, μικρά ζώα και πουλιά. Τα μονοπάτια της φύσης και οι περιοχές πικνίκ παρέχουν ιδανικές συνθήκες για να εξερευνήσουν ζωντανές βελανιδιές, οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν για να κάνουν ναυτικά πλοία στις πρώτες μέρες λόγω της ασυνήθιστης αντοχής τους και του φυσικά καμπυλωμένου σχήματος. Η έδρα της Seashore βρίσκεται εδώ μαζί με μια έκθεση ινδικών αντικειμένων και μια παράσταση προσανατολισμού για την παραλία.

Το Fort Pickens, που βρίσκεται στο δυτικό άκρο του νησιού, προσφέρει παρθένες, παρθένες παραλίες καθώς και λίγη ιστορία για δύτες, boaters, κατασκηνωτές και beachgoers. Το οχυρό στο δυτικό άκρο του νησιού ήταν ένα από τα τρία που χτίστηκε στη δεκαετία του 1820 για να προστατεύσει τον κόλπο Pensacola. Τραβάθηκε από τα στρατεύματα της Ένωσης κατά τον Εμφυλίου Πολέμου και αργότερα χρησίμευε ως φυλακή για τον ηγέτη του Apache Γερονίμο και άλλους Απάχους.

Μία από τις νεότερες προσθήκες στο πάρκο είναι η πρόσφατα ανακαινισμένη παραλία Opal, που ονομάστηκε για τον τυφώνα του 1995 που έβλαψε μέρος της ακτής. Βρίσκεται στα μισά του δρόμου μεταξύ της παραλίας Pensacola και της παραλίας Navarre, το πάρκο προσφέρει άνετο πάρκινγκ, εγκαταστάσεις πικνίκ και μπάνια.

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε την Εθνική Θάλασσα των Νήσων του Κόλπου στο (850) 934-2600.

Κλειδί Perdido

Σημαίνει το νησί "Lost Island" στα ισπανικά, το Perdido Key προσφέρει μια δροσιστική απόδραση με τους κόλπους, τις εκβολές ποταμών, τους υγρότοπους και την άφθονη ιθαγενή ζωή και άγρια ​​ζωή.

Το κλειδί, που βρίσκεται 30 λεπτά δυτικά της Pensacola, συνδυάζει την αργή ζωή με τις βραβευμένες παραλίες και την αφθονία των καταλυμάτων και των γραφικών καταστημάτων.

Βρίσκεται περίπου 15 μίλια δυτικά της Pensacola, το Perdido Key ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά από τους Ισπανούς το 1693 και η ομορφιά του ανακαλύπτεται συνεχώς από τους τουρίστες καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Ο γεωλόγος της Maryland, Δρ. Stephen Leatherman, το κατέταξε στις κορυφαίες 20 παραλίες του στην Αμερική 2000. Η Leatherman εξετάζει παράγοντες όπως η καθαριότητα, η εμφάνιση και ο καιρός κατά την επιλογή του. Το περιοδικό Boating World το ονόμασε μεταξύ των 100 καλύτερων «φανταστικών νησιών» για βαρκάκια για κρουαζιέρες, ψάρεμα, χαλάρωση, κατασκήνωση, εξερεύνηση και ψυχαγωγία.

Προσβάσιμο με πλοίο ή γέφυρα, το Perdido Key πλαισιώνεται από τον Κόλπο του Μεξικού από τη μία πλευρά και από τον ήρεμο ποταμό Όλντε από την άλλη. Η ποικιλία των ρυθμίσεων του νερού το καθιστά ιδανικό για οικογενειακά θαλάσσια σπορ, όπως ψάρεμα, σκι, κολύμβηση με αναπνευστήρα, σέρφινγκ και κολύμβηση.

Ενώ η αναβαθμισμένη ανάπτυξη έχει εκσυγχρονίσει μέρος του κλειδιού, περισσότερο από το ήμισυ του νησιού διατηρείται από την ανάπτυξη από ομοσπονδιακά και κρατικά πάρκα. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε το Εμπορικό Επιμελητήριο Perdido Key στο (850) 492-5422.

Big Lagoon State Park

Καλύπτει 712 στρέμματα δυτικά της Pensacola, Big Lagoon State Park μέτωπα Big Lagoon και η Intracoastal Πλωτή. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν το κάμπινγκ, το κολύμπι, τη βαρκάδα, το ψάρεμα, τα κρηπιδώματα, τα μονοπάτια της φυσικής ομορφιάς, και το πλέγμα για το κοχύλι. Προσφέρονται περιηγήσεις με οδηγό, προγράμματα φωτιάς και ψυχαγωγικές δεξιότητες, ενώ ένας πύργος 40 ποδιών προσφέρει εξαιρετική θέα στα γύρω δάση, έλη και παραλίες. Καλέστε (850) 492-1595 για περισσότερες πληροφορίες.