Πρώτη νύχτα Akron

Η πρώτη βραδιά Akron, μια πρωτοχρονιάτικη παράδοση που ξεκίνησε το 1996, είναι μια φιλική προς την οικογένεια εορταστική παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η οποία δεν είναι αλκοολούχο και περιλαμβάνει μουσική, τέχνη, χορό και πυροτεχνήματα. Που πραγματοποιήθηκε σε διάφορους χώρους στο κέντρο του Akron, η πρώτη νύχτα Akron είναι μια διασκεδαστική εναλλακτική λύση για να φιλοξενήσει μέρη και μπαρ εκδηλώσεις.

Ψυχαγωγία

Οι πρώτες βραδιές Akron 2017 αρχίζουν στις 6 μ.μ. και τελειώνουν τα μεσάνυχτα με πυροτεχνήματα. Μουσικοί καλλιτέχνες που έχουν προγραμματιστεί να εκτελέσουν περιλαμβάνουν το Blues Project του Colin Dussault, τον Alex Bevan, τον Paul Kovac, το Akron Symphony Gospel Meets the Symphony Choir και την UA Steel Drum Band.

Για ένα πλήρες πρόγραμμα ψυχαγωγίας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της First Night.

Χώροι

Η πρώτη βραδιά Akron λαμβάνει χώρα σε ποικίλα κυρίως εσωτερικούς χώρους στο κέντρο του Akron. Για το 2017, οι χώροι περιλαμβάνουν το Μουσείο Τέχνης Akron, το Δημοτικό Θέατρο Akron, την Δημοτική Βιβλιοθήκη του Akron-Summit County, το Greystone Hall, το Κέντρο John S. Knight , το Lock 3, το Κέντρο Διαμετακόμισης METRO, το Εθνικό Κέντρο Ανακαλύψεων της Φαντασίας και το Κτίριο UA Polsky. Υπάρχουν μερικές δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα σε εξωτερικούς χώρους, όπως και τα πυροτεχνήματα.

Αδεια

Η τιμή των κουμπιών εισόδου στο First Night Akron 2017 είναι $ 10 (η ίδια τιμή με τα τελευταία πέντε χρόνια) και περιλαμβάνει πρόσβαση σε όλα τα γεγονότα. Τα παιδιά κάτω των 10 ετών είναι δωρεάν όταν συνοδεύονται από ενήλικα με κουμπί εισόδου. Τα κουμπιά πωλούνται την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2016 σε τοποθεσίες σε όλη την περιοχή του Akron. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της First Night Akron.

Χώρος στάθμευσης, ξενοδοχεία και μεταφορές:

Δωρεάν πάρκινγκ διατίθεται στους First Night Revelers σε διάφορες στάσεις στάθμευσης στο κέντρο της πόλης Akron μετά τις 3 μ.μ. στις 31 Δεκεμβρίου.



Υπάρχει επίσης δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο για τους χρήστες κουμπιών πρώτης νύχτας που εκτελούνται συνεχώς μεταξύ των χώρων από τις 18:00 έως τις 11:30.

Υπάρχει επίσης ένα προεξοφλητικό επιτόκιο που διατίθεται στους συμμετέχοντες της First Night Akron στο Courtyard by Marriott στο κέντρο του Akron. Το πακέτο των $ 179 περιλαμβάνει διανυκτερεύσεις, πρωινό για μέχρι τέσσερα άτομα, δύο κουμπιά εισόδου First Night Akron, μεταφορά στην εκδήλωση και καθυστερημένο checkout.

Καλέστε 234 231-7718 για κρατήσεις.

Εθελοντισμός στην πρώτη νύχτα Akron

Χρειάζεται ένας στρατός εθελοντών για να κάνει την First Night Akron επιτυχία. Αν ενδιαφέρεστε να βοηθήσετε τους εθελοντές της First Night Akron να λάβουν δωρεάν εισιτήρια, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της First Night Akron και εφαρμόστε πριν από τις 7 Δεκεμβρίου 2016.)

Στοιχεία επικοινωνίας

Πρώτη νύχτα Akron
Αίθουσα Greystone
103 S. High St., 4ος όροφος
Akron, ΟΗ 44308
330-374-7690