Φεστιβάλ Calle Ocho 2015 - Μάρτιος στο Μαϊάμι

Μία εβδομάδα κάθε Μάρτιο, το Μαϊάμι μεταμορφώνεται σε ένα παραδοσιακό λατινικό φεστιβάλ δρόμου. Το Calle Ocho (SW 8th Street) γίνεται η σκηνή του Carnaval καθώς πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές συγκεντρώνονται για να γιορτάσουν στο μεγαλύτερο ετήσιο πάρτι της πόλης.

Τι συμβαίνει στο Calle Ocho; Τι δεν συμβαίνει! Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παραδοσιακά γεγονότα είναι το τουρνουά Domino, το οποίο λαμβάνει χώρα στις 15 Μαρτίου. Έχει πραγματοποιηθεί στο Domino Park στη γωνία της SW 8th Street και της SW 15th Avenue και χαρακτηρίζεται από έντονο ανταγωνισμό καθώς οι γίγαντες ντόμινο του Μαϊάμι ανταγωνίζονται για χρηματικά έπαθλα.



Το μεγάλο πάρτι είναι την Κυριακή 15 Μαρτίου και είναι ένα από τα γεγονότα "μην χάσετε" του Μαϊάμι. Αν δεν έχετε πάει ποτέ στο Ελ Φεστιβάλ de la Ocho, οφείλετε να παρακολουθήσετε τον εαυτό σας! Το φεστιβάλ κλείνει 24 τετράγωνα της SW 8th Street για να φιλοξενήσει χορό, φαγητό, ποτό και 30 στάδια ζωντανής ψυχαγωγίας. Αυτό είναι ένα καλό κόμμα! Το 1988, το φεστιβάλ ήταν το σκηνικό ενός παγκόσμιου ρεκόρ Guinness, καθώς 119.986 άτομα εντάχθηκαν στην μακρύτερη γραμμή conga στον κόσμο!

Αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για την ιστορία και τη γειτονιά του Calle Ocho, φροντίστε να διαβάσετε το άρθρο μας Calle Ocho, Little Havana . Διαφορετικά, χτυπήστε στους δρόμους και μπείτε στο πάρτι!