Προφίλ γειτονιάς καρύδας Grove

Ζώντας, δουλεύοντας και παίζοντας στο The Grove

Το Coconut Grove είναι μια διασκεδαστική, συναρπαστική γειτονιά που βρίσκεται νότια του κέντρου του Μαϊάμι. Μόλις ένα ανεξάρτητο χωριό, το Μαϊάμι συνημμένο The Grove στη δεκαετία του 1920, καθιστώντας το επίσημα τμήμα της πόλης του Μαϊάμι.

Τα κύρια όρια του Grove σημαδεύονται από το US 1 στο βορειοδυτικό και το Biscayne Bay στα ανατολικά. Είναι οριοθετημένη στα βόρεια από το Rickenbacker Causeway και LeJune Road (SW 42η Λεωφόρος) στο νότο. Το The Grove είναι ένα κέντρο για τις τέχνες στο Μαϊάμι και διαθέτει έντονη νυχτερινή ζωή.

Ενδιαφέροντα γεγονότα

Το Grove έχει μια μοναδική θέση στην ιστορία και τον πολιτισμό της Νότιας Φλόριντα. Εδώ είναι μερικά ενδιαφέροντα γεγονότα για την περιοχή αυτή:

Πραγματα να κανεις

Το Grove είναι γεμάτο δραστηριότητες διασκέδασης για επισκέπτες και κατοίκους όλων των ηλικιών. Μερικά από τα πιο δημοφιλή sites στην περιοχή περιλαμβάνουν:

Θέσεις εργασίας

Αν ψάχνετε για απασχόληση στο Coconut Grove, τα καλύτερα σας στοιχήματα είναι στα πεδία φιλοξενίας και λιανικής πώλησης. Τα πολλά καταστήματα και τα εστιατόρια της Coconut Grove χρειάζονται σταθερή παροχή βοήθειας. Διαφορετικά, βρίσκεστε σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο του Μαϊάμι, ώστε να μπορείτε να βρείτε μια δουλειά με μια από τις μεγάλες επιχειρήσεις του Μαϊάμι και να ζήσετε στο The Grove.

Μεταφορά

Οι περισσότεροι κάτοικοι της Coconut Grove οδηγούν στο συσσωρευμένο αυτοκινητόδρομο / δρόμο της Νότιας Φλόριντα για να πάρουν την περιοχή. Ωστόσο, το The Grove εξυπηρετείται από τρεις στάσεις στο Metrorail , που συνδέει την περιοχή με το κέντρο του Μαϊάμι. Μεγάλες αεροπορικές εταιρείες εξυπηρετούν το κοντινό αεροδρόμιο του Μαϊάμι .