Καλύτερες πιστωτικές κάρτες ανταμοιβής ταξιδιών αεροπορικής εταιρείας

Εάν πετάτε με έναν αερομεταφορέα σταθερά, αυτές οι πιστωτικές κάρτες ανταμοιβών ταξιδιών αεροπορικών εταιρειών παρουσιάζουν εξαιρετικές εκπτώσεις.

Προσοχή στην αρχή: Αυτές οι κάρτες δεν απευθύνονται σε άτομα που φέρουν ισορροπία κάθε μήνα, επειδή τα επιτόκια είναι αρκετά υψηλά. Τα ποσοστά αυξάνονται και μειώνονται κατά περιόδους, αλλά είναι πάντα πολύ υψηλά για δανεισμό χρημάτων.

Πολλοί ταξιδιώτες με προϋπολογισμό πιστεύουν ότι οι πιστωτικές κάρτες των αεροπορικών εταιρειών είναι λιγότερο ελκυστική επιλογή εκτός αν ζείτε κοντά σε αεροδρόμιο που κυριαρχείται από μια αεροπορική εταιρεία, η εταιρεία σας απαιτεί έναν συγκεκριμένο μεταφορέα ή συσσωρεύετε συχνά μίλια με ένα μόνο λογαριασμό.

Συχνά πληρώνει επίσης να εξετάσει τραπεζικές κάρτες που μπορούν να προσφέρουν περισσότερες επιλογές ανταμοιβής.

Πριν εξετάσετε συγκεκριμένες κάρτες, είναι καλύτερο να εξετάσετε τα οικονομικά σας και τα ταξίδια σας. Αυτό που ακολουθεί είναι μερικές επιλογές που αξίζει να μελετήσετε καθώς αρχίζετε την έρευνά σας. Ακολουθήστε αυτές τις συστάσεις ως σημείο εκκίνησης για μια πιο προσωπική και εμπεριστατωμένη μελέτη που επικεντρώνεται στις μεμονωμένες ανάγκες σας.

Η κάρτα Visa Signature® της British Airways

Η British Airways προσφέρει ταξιδιωτικές επιλογές σε όλο τον κόσμο, που μπορούν να ταιριάξουν μερικοί άλλοι. Η τρέχουσα προσφορά είναι μέχρι 50.000 avios (τα μίλια συχνών χρηστών της BA) για εγγραφή και χρέωση τουλάχιστον $ 3.000 στην κάρτα εντός των πρώτων τριών μηνών. Κάθε ημερολογιακό έτος που πραγματοποιείτε αγορές αξίας 30.000 δολαρίων στην κάρτα σας Visa Signature της British Airways, θα κερδίσετε ένα εισιτήριο Ταξιδέψτε μαζί για δύο χρόνια.

Οι συνεργάτες ανταμοιβής όπως οι American Airlines και Alaska Airlines συνδυάζονται με τη British Airways για να προσφέρουν περίπου 600 προορισμούς στους οποίους μπορείτε να πετάξετε.

Θα πάρετε 3 μίλια για κάθε δολάριο που δαπανάται με τη British Airways, και ένα μίλι για κάθε άλλο δολάριο που δαπανάται. Η Chase Bank USA είναι η εκδότρια εταιρεία. Υπάρχει μια μεταβλητή APR 16,49 τοις εκατό για τα μη καταβληθέντα υπόλοιπα, ένα ποσό που αυξάνεται με τα χαμηλότερα βαθμολογικά πιστωτικά αποτελέσματα.

Τα καλά νέα: Μεγάλη επιλογή εσωτερικών και διεθνών πτήσεων, χωρίς διεθνείς χρεώσεις συναλλαγών και περιορισμένη ασφαλιστική κάλυψη χωρίς επιπλέον χρέωση.

Τα κακά νέα: Η υψηλή ετήσια αμοιβή των $ 95.

Ψιλά γράμματα

Πιστωτική κάρτα Gold Delta SkyMiles® από την American Express

Το εκτεταμένο δίκτυο πόλεων και συνεργατών της Delta σε όλο τον κόσμο κάνει ό, τι προσφέρουν αξίζει μια ματιά. Το American Express είναι ευπρόσδεκτο σε πολλά ωραία καταστήματα παγκοσμίως, αλλά ορισμένοι ταξιδιώτες με προϋπολογισμό διαμαρτύρονται για το ανυπολόγιστο στυλ - και ως εκ τούτου δεν είναι τόσο χρήσιμο στην καθημερινή τους ζωή όσο και άλλες κάρτες. Το Delta προσθέτει 50.000 SkyMiles αν χρεώνετε 1.000 δολάρια στην κάρτα κατά τους τρεις πρώτους μήνες και ένα δάνειο ύψους 50 USD μετά από την πραγματοποίηση αγοράς Delta κατά την περίοδο των 90 ημερών ..

Οι κάτοχοι της κάρτας μπορούν να ελέγξουν δωρεάν την πρώτη τσάντα τους δωρεάν σε κάθε πτήση Delta, ένα ωραίο πλεονέκτημα σε αυτήν την ηλικία των αυξανόμενων τελών αποσκευών. Μπορείτε να εξοικονομήσετε μέχρι και $ 50 σε μια πτήση Delta με ταξίδι μετ 'επιστροφής. Το ετήσιο τέλος αφαιρείται από το πρώτο έτος, και στη συνέχεια είναι μια αρκετά απότομη $ 95. Το ΣΕΠΕ για αγορές είναι μεταβλητό, μεταξύ 16,24-25,24%, με βάση το πιστωτικό αποτέλεσμά σας.

Τα μίλια δεν λήγουν όσο κάνετε μία από τις ακόλουθες δύο χρόνια: πάρετε μια ειδική πτήση σε οποιαδήποτε υπηρεσία της Delta. κερδίζει τα μίλια των Δέλτα μέσω ενός από τους εταίρους του προγράμματος. ή να εξαργυρώσετε μίλια για οποιοδήποτε βραβείο Delta miles. Δεν διατίθεται στο Πουέρτο Ρίκο, στο Saipan και στις Παρθένοι Νήσοι των ΗΠΑ.

Κερδίζετε διπλά μίλια για τις αγορές της Delta.

Τα καλά νέα: Τα SkyMiles γίνονται δεκτά σε περισσότερους από 20 μεταφορείς, όπως η Air France, η Air Jamaica και η Singapore Airlines. Η Delta απονέμει τώρα 2.500 μίλια μπόνους όταν κάνετε $ 10.000 σε επιλέξιμες αγορές σε ένα ημερολογιακό έτος. Παίρνετε επίσης την πρώτη ελεγμένη τσάντα χωρίς χρέωση σε οποιαδήποτε πτήση της Delta. Τα κακά νέα: Το ετήσιο τέλος που μπορεί να φτάσει τα $ 95 μετά από ένα χρόνο.

Ψιλά γράμματα

Κάρτα Premier Visa της Southwest Airlines

Θα λάβετε 50.000 πόντους μπόνους αφού ξοδέψετε 2.000 δολάρια κατά τους πρώτους τρεις μήνες υπηρεσίας.

Παίρνετε επίσης 6.000 πόντους πόντους κάθε χρόνο μετά την Επέτειο του μέλους της κάρτας σας, το οποίο μπορεί να εξαργυρωθεί για $ 100 Wanna Get Away? Τιμολόγιο ή ισχύει για την βαριά $ 99 ετήσια αμοιβή. Το ΑΠΑ είναι 16,49%.

Τα καλά νέα: Είναι δυνατό να έχετε ένα δωρεάν εισιτήριο μετ 'επιστροφής αρκετά γρήγορα.

Τα κακά νέα: Η υψηλή ετήσια αμοιβή των $ 99 ετήσια αμοιβή εφαρμόστηκε αμέσως - καμία περίοδος χάριτος ενός έτους όπως διαπιστώθηκε με πολλές άλλες προσφορές.

Ψιλά γράμματα

Κάρτες χορηγούμενες από την Τράπεζα