Πώς να χρησιμοποιήσετε τα σημεία και τα μίλια σας όταν ψωνίζετε τελευταία στιγμή

Κερδίστε ή εξαργυρώστε τα σημεία και τα μίλια σας ενώ αγοράζετε δώρα τελευταίας στιγμής!

Με τις διακοπές ακριβώς πίσω από τη γωνία, δεν εκπλήσσομαι που ακούω ότι ένας καλός αριθμός αγοραστών εξακολουθούν να προσπαθούν να ολοκληρώσουν τις λίστες αγορών τους και να αγοράσουν δώρα τελευταίας στιγμής για τους φίλους και την οικογένειά τους - επειδή είμαι ένας από αυτούς. Αλλά αν και το ρολόι ταιριάζει, πληρώνει για να επιβραδύνει και να κάνει απογραφή όλων των ευκαιριών για να κερδίσει ανταμοιβές όταν ψωνίζετε αυτή την περίοδο των διακοπών .

Εδώ είναι μερικοί από τους αγαπημένους μου τρόπους να κερδίζω πόντους και μίλια όταν ψωνίζω την τελευταία στιγμή.

Αφαίρεση εποχιακών πολλαπλασιαστών

Πιστέψτε το ή όχι, μπορείτε να πάρετε ένα βήμα πιο κοντά για να κερδίσετε μια ελεύθερη πτήση ή διαμονή σε ξενοδοχείο ενώ ψωνίζετε για τις διακοπές. Και ενώ μπορεί να είναι ήδη πολύ αργά για τη Μαύρη Παρασκευή, μην ξεχνάτε ότι το Super Σάββατο - το τελευταίο Σάββατο πριν από τα Χριστούγεννα - έρχεται σύντομα. Συνήθως, το Super Saturday είναι γεμάτο με πωλήσεις μιας ημέρας, βαθιές εκπτώσεις και εκτεταμένες ώρες αποθήκευσης. Είναι η ιδανική ευκαιρία να καταθέσετε τις ανταμοιβές σας ενώ ψωνίζεστε για φίλους και οικογένεια.

Μια χούφτα πιστωτικών καρτών ταξιδιού και άλλων ανταμοιβών έχει εποχιακές κατηγορίες μπόνους επιστροφής χρημάτων. Για παράδειγμα, η κάρτα Chase Freedom Card προσφέρει στα μέλη τη δυνατότητα να κερδίσουν 5% μετρητά για αγορές έως και 1.500 δολάρια σε αγορές από την 1η Οκτωβρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου. Το ίδιο ισχύει και για τα μέλη του Discover it, τα οποία μπορούν επίσης να κερδίσουν 5% $ 1.500 για επιλεγμένες αγορές έως το τέλος του έτους. Παρόλο που αυτές οι προσφορές είναι συγκεκριμένες για τις διακοπές, παρακολουθήστε τα μπόνους που προσφέρει η πιστωτική κάρτα ανταμοιβής σας καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Πατήστε στα κέρδη και τις δημοπρασίες πίστεως

Εάν ψωνίζετε λίγο πριν τις διακοπές, τότε ίσως θελήσετε να αποφύγετε τα πλήθη κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού της τελευταίας στιγμής στο τοπικό εμπορικό κέντρο. Μπορείτε ακόμα να κερδίσετε πολλά σημεία και μίλια από την άνεση του σπιτιού σας όταν κάνετε κατάστημα μέσω κερδοσκοπικών κέντρων . Κερδίστε τα εμπορικά κέντρα, τα οποία αποτελούν ένα από τα καλύτερα διατηρημένα μυστικά της βιομηχανίας αφοσίωσης, είναι μια συλλογή από ηλεκτρονικά καταστήματα που προσφέρουν στους αγοραστές ένα ορισμένο αριθμό πόντων πιστότητας ή μίλια για κάθε δολάριο που ξοδεύουν.

Ένα παράδειγμα είναι το εμπορικό κέντρο της JetBlue's ShopTrue. Με κατάλογο περισσότερων από 730 λιανοπωλητών, τα μέλη του ShopTrue μπορούν να κερδίσουν μέχρι και δύο πόντους για κάθε δολάριο που δαπανάται όταν ψωνίζουν με σημαντικά εμπορικά σήματα όπως η Nike, η Macy's και η Disney. Εάν κάνετε συχνά αγορές στο διαδίκτυο, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα χρησιμοποιώντας ένα εμπορικό κέντρο. Απλά συνδεθείτε με το αναγνωριστικό του προγράμματος πιστότητας και τον κωδικό πρόσβασής σας και θα έχετε άμεση πρόσβαση σε εκατοντάδες λιανοπωλητές. Όλα τα σημεία και τα μίλια που κερδίζετε στις αγορές σας μεταφέρονται αυτόματα στο λογαριασμό σας.

Ένας άλλος τρόπος για να αγοράσετε δώρα τελευταίας στιγμής είναι να επωφεληθείτε από τις δημοπρασίες πίστης , οι οποίες επιτρέπουν στα μέλη της πίστης να υποβάλλουν προσφορές online για ορισμένα βραβεία όπως εισιτήρια συναυλιών, εκθέσεις Broadway και πακέτα διακοπών και spa. Με δημοπρασίες πίστης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα σημεία και τα μίλια σας για να προσφέρετε δώρα και εμπειρίες. Όπως κερδίζετε εμπορικά κέντρα, το μόνο που έχετε να κάνετε για να ξεκινήσετε είναι να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και να ξεκινήσετε την περιήγηση. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να σκεφτείτε τις δημοπρασίες πίστης ως κερδίζουν εμπορικά κέντρα με λίγο φιλικό ανταγωνισμό. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι πρέπει να έχετε αρκετούς πόντους στο λογαριασμό σας όταν κάνετε μια προσφορά - διαφορετικά, χάνετε το βραβείο αν κερδίσετε τη δημοπρασία. Και μερικές δημοπρασίες δεν θα σας επιτρέψουν ακόμη και να κάνετε μια προσφορά εκτός αν έχετε αρκετά σημεία και μίλια διαθέσιμα.

Πηγαίνετε για κάρτες δώρων

Μπορεί να είναι δύσκολο να υπολογίσετε το σωστό δώρο για το σωστό άτομο. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε το τέλειο δώρο, ίσως είναι καλύτερο να πάτε για κάρτες δώρων και αφήστε τους παραλήπτες σας να επιλέξουν τι θέλουν να αγοράσουν. Οι κάρτες δώρων είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να εξαργυρώσετε πόντους και μίλια που πιθανόν να πλησιάζουν τις ημερομηνίες λήξης τους, ειδικά καθώς η χρονιά έρχεται στο τέλος. Πριν χρησιμοποιήσετε τα σημεία και τα μίλια σας για να παραλάβετε μια δωροκάρτα, βεβαιωθείτε ότι έχετε επικοινωνήσει με τον πάροχο πιστότητας για να κατανοήσετε τα ποσοστά εξαργύρωσης του προγράμματος σας. Για παράδειγμα, το Chase Ultimate Rewards σάς δίνει τη δυνατότητα να εξαργυρώσετε τους πόντους σας για κάρτες δώρων σε αναλογία 1 λεπτό ανά σημείο σε λιανοπωλητές όπως το Home Depot και το Target. Ως μέλος Ultimate Rewards, για παράδειγμα, μπορείτε να εξαργυρώσετε 10.000 πόντους για μια δωροκάρτα αξίας $ 100.

Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε κατά τη διάρκεια των διακοπών, μπορείτε επίσης να εξαργυρώσετε τα μίλια των συχνών πελατών για κάρτες δώρων σε συνεργάτες λιανικής πώλησης.

Ένα παράδειγμα είναι η Hawaiian Airlines, η οποία επιτρέπει στα μέλη να εξαργυρώσουν τις HawaiianMiles για κάρτες δώρων σε παντοπωλεία, υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων και πολλά άλλα.