Τα καλύτερα ετήσια γεγονότα του St. Louis, τον Απρίλιο, τον Μάιο και τον Ιούνιο

Η άνοιξη και οι αρχές του καλοκαιριού είναι μια καλή στιγμή για να βγείτε έξω στην περιοχή St. Louis. Εάν επισκέπτεστε τον Απρίλιο, τον Μάιο ή τον Ιούνιο, θα βρείτε πολλούς τρόπους για να επωφεληθείτε από τον ζεστό καιρό. Εδώ είναι μερικές από τις κορυφαίες ετήσιες εκδηλώσεις στην Πύλη Gateway τον Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο.

Απρίλιος

Πηγαίνω! St. Louis Marathon and Family Fitness Weekend - Είτε είστε δρομέας, περιπατητής ή θεατής, μπορείτε να λάβετε μέρος σε αυτό το ετήσιο γεγονός στις αρχές Απριλίου.

Υπάρχουν δραστηριότητες για παιδιά και διασκέδαση για casual αθλητές, καθώς και οι μισοί και πλήρεις μαραθώνιοι για σοβαρούς δρομείς. Εγγραφείτε για μια εκδήλωση ή συμμετέχετε στο πλήθος και συγχαίροντας άλλους δρομείς.

Queen Park Art Fair - Μια από τις καλύτερες εκθέσεις τέχνης στο St. Louis συμβαίνει στις αρχές Απριλίου. Περισσότεροι από 130 καλλιτέχνες από 20 πολιτείες επιδεικνύουν και πωλούν τα έργα τους σε αυτήν την κριτική εκδήλωση στο Queeny Park.

Φεστιβάλ Ημέρας της Γης - Γιορτάστε τη Γη στο όμορφο Δασικό Πάρκο στο ετήσιο Φεστιβάλ της Ημέρας της Γης στα τέλη Απριλίου. Η εκδήλωση περιλαμβάνει ζωντανή μουσική, φαγητό, τέχνη και δραστηριότητες για παιδιά. Υπάρχουν επίσης εκπαιδευτικές οθόνες σχετικά με την ανακύκλωση, την ανανεώσιμη ενέργεια και άλλους τρόπους να γίνουν πράσινοι στο St. Louis.

Ενδέχεται

Φεστιβάλ φράουλα του Eckert - Απολαύστε τους καρπούς της εποχής στο Φεστιβάλ Φράουλα στο Eckert's Orchards στο Belleville. Η εκδήλωση πραγματοποιείται για πολλά Σαββατοκύριακα τον Μάιο. Μπορείτε να επιλέξετε τις φράουλές σας για να πάρετε σπίτι, ή να επιδοθούν σε μερικές από τις δεκάδες σπιτικά καλούδια στο χέρι.

Το φεστιβάλ διαθέτει επίσης ζωντανή ψυχαγωγία και δραστηριότητες για παιδιά, όπως φουσκωτά, ζωολογικό κήπο και πόνυ.

St. Louis Renaissance Faire - Κατά τη διάρκεια της ετήσιας Αναγέννησης Faire, Ροταριανό Πάρκο στο Wentzville μετατρέπεται σε ένα γαλλικό χωριό του 16ου αιώνα με κοστούμια, έργα τέχνης περιόδου και ιππικούς ιππότες.

Το φεστιβάλ αρχίζει στα μέσα Μαΐου και διαρκεί κάθε Σαββατοκύριακο μέχρι τα μέσα Ιουνίου.

Το Ελληνικό Φεστιβάλ του Αγίου Λουίς - Το ελληνικό φαγητό είναι μόνο ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στο Ελληνικό Φεστιβάλ του Αγίου Λουκάς. Υπάρχει επίσης μουσική, χορός, τέχνη και ψώνια. Ο τετραήμεριος εορτασμός πραγματοποιείται κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της Ημέρας Μνήμης στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία της Κοίμησης της Θεοτόκου.

Ιούνιος

Φεστιβάλ Σαίξπηρ Σαιντ Λούις - Κάθε καλοκαίρι, μπορείτε να δείτε δωρεάν ζωντανό θέατρο στο Forest Park. Το Φεστιβάλ Σαίξπηρ Σαιντ Λούις επιλέγει και οργανώνει παραστάσεις ενός δημοφιλούς παιχνιδιού Σαίξπηρ κατά τη διάρκεια του Ιουνίου. Δεν χρειάζονται εισιτήρια, απλά φέρτε μια κουβέρτα και ένα μπουκάλι κρασί και απολαύστε την παράσταση.

Brewers Heritage Festival - Ένας άλλος καλός λόγος για να επισκεφθείτε το Forest Park τον Ιούνιο είναι το Φεστιβάλ Κληρονομιάς Brewers. Τα κορυφαία τοπικά ζυθοποιεία ενώνουν τις δυνάμεις τους για να φιλοξενήσουν αυτό το διήμερο γεγονός που γιορτάζει την τοπική σκηνή μπύρας. Δοκιμάστε οποιοδήποτε από τα περισσότερα από 100 στυλ μπύρας από δεκάδες τοπικά ζυθοποιεία.

Η χλωρίδα του τσίρκου - η χλωρίδα του τσίρκου ανεβάζει τη μεγάλη κορυφή κάθε Ιούνιο στο κέντρο του Σαιντ Λούις. Αυτό το παραδοσιακό τσίρκο με ένα δαχτυλίδι έχει εκτελεί τις υψηλές πτήσεις του σε πλήθη στο St. Louis και σε όλο τον κόσμο εδώ και δεκαετίες.

Θέλετε περισσότερα πράγματα να κάνετε στο St. Louis; Ελέγξτε τα μηνιαία ημερολόγια εκδηλώσεων για κάθε μήνα του έτους.