Μάρτιος 2016 Εκδηλώσεις στο Little Rock, Αρκάνσας - Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Αυτός ο μήνας είναι το φεστιβάλ Wye Mountain Daffodil Festival , αλλά οι ημερομηνίες δεν ανακοινώνονται έως ότου ανθίσουν τα daffodils (συνήθως στα τέλη Μαρτίου).

Ο Μάρτιος ξεκινά επίσης το Great American Cleanup. Η όμορφη προμήθεια Keep Arkansas έχει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πώς μπορείτε να συμμετάσχετε εσείς και ο οργανισμός σας.

Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τις θεατρικές παραστάσεις αυτού του μήνα, και στο μέλλον, στη σελίδα επαναλαμβανόμενων γεγονότων . Ορισμένοι συναρπαστικοί είναι το Schoolhouse Rock, το Live και το Mendelssohn's String Symphony No.

10.

2 Μαρτίου

4-6 Μαρτίου

5 Μαρτίου

6 Μαρτίου

9 Μαρτίου

10-12 Μαρτίου

11-13 Μαρτίου

12 Μαρτίου

15 Μαρτίου

19 Μαρτίου

Το Bass Pro έχει το λαγουδάκι του Πάσχα 28-29 Μαρτίου και 4-5 Απριλίου από τις 11 έως τις 4 μ.μ. Από τις 30 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου είναι εκεί από τις 2 μ.μ. έως τις 8 μ.μ. Δωρεάν 4 με 6 φωτογραφίες.


Παρασκευή, 8 Απριλίου - 19:00
Κέντρο Jack Stephens του UALR

Εισιτήριο: $ 50 Εισιτήριο Πατρόν *: $ 75


Τα παιδιά στο Pre-K έως την 5η τάξη καλούνται να πάρουν σπορ στο Κέντρο Κλίντον κατά τη διάρκεια της Εαρινής Εβδομαδιαίας Εβδομάδας του Αρκάνσας στις 21 έως 25 Μαρτίου. Σε συνεργασία με τους Αμερικανούς Πρωταθλητές: Το Quest for Olympic Glory, οι μαθητές θα παρακολουθήσουν και θα συμμετάσχουν σε αθλήματα Ολυμπιακοί αγώνες.

21 - 25 Μαρτίου 2016 | 10 π.μ. - 2 μ.μ.
Προεδρικό Κέντρο Κλίντον

Οι δραστηριότητες Spring Break είναι ΔΩΡΕΑΝ, αλλά απαιτείται η είσοδος για την περιοδεία στη Βιβλιοθήκη.
- Δείτε περισσότερα στο: https://www.clintonfoundation.org/get-involved/take-action/attend-an-event/spring-break-clinton-center#sthash.CYyd48cY.dpuf


Μάρκες Pro Dog Dog