Καλύτερες παραλίες στην Καλιφόρνια

Δεν είναι μύθος ότι η Καλιφόρνια φιλοξενεί μερικές από τις καλύτερες (και ίσως και τις πιο) όμορφες παραλίες της Δυτικής Ακτής και τις παραθαλάσσιες πόλεις που βρίσκονται στο ίδιο μπαρ. Έχω ταξιδέψει από την πόλη της παραλίας στην παραλιακή πόλη κατά μήκος της ακτής του Ειρηνικού σε όλη τη χρυσή κατάσταση, όμως είναι ακόμα δύσκολο να αποφασίσετε ποια "μικρή πόλη" ξεχωρίζει περισσότερο. Γι 'αυτό ζήτησα από τους αναγνώστες μου τι προτιμούν και βαθμολόγησαν αυτές τις πόλεις της Καλιφόρνιας, τις καλύτερες στην πολιτεία.

Σαν Ντιέγκο

Θα την αποκαλούσαμε πόλη, όχι πόλη, αλλά έχουν μερικές υπέροχες παραλίες - και το θερμότερο νερό. Είτε θέλετε μια βόλτα στον ωκεανό είτε σχεδιάζετε να ποδηλατείτε κάποια κύματα, το Σαν Ντιέγκο είναι πραγματικά μια "πόλη παραλίας". Με επιλογές για τους περιπατητές και τους surfers, το Σαν Ντιέγκο προσφέρει διάφορες επιλογές για να χτυπήσετε τα πόδια σας και να απολαύσετε την χαλαρή ατμόσφαιρα των τοπικών καφετεριών, του φαγητού από το αγρόκτημα στο τραπέζι και τα παρόμοια.

Το Mission Beach είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για περιπατητές, αλλά εάν έχετε τον τετράποδο φίλο σας, το Ocean Beach είναι ίσως η πιο φιλική προς τα κατοικίδια παραλία στην περιοχή. Ανακαλύψτε ποιες από τις διαφορετικές κουλτούρες αυτής της πόλης σας μιλάνε με τον οδηγό μου για τις παραλίες του Σαν Ντιέγκο .

Malibu

Πιθανότατα η πλουσιότερη παραλία στην λίστα, με μερικές υπέροχες παραλίες και πολλά πολυτελή σπίτια για να γευτείτε. Αυτός ο προορισμός παραλία δεν είναι απλώς δημοφιλής στους τουρίστες, αλλά οι σκηνοθέτες προτιμούν τη θέση για πολλές από τις ταινίες τους, όπως το Iron Man.

Αυτή η παραθαλάσσια πόλη έχει τα πάντα από μαμά και ποπ εστιατόρια (κυριολεκτικά απέναντι από τον ωκεανό) και καταστήματα σχεδιαστών σε ένα όρμο, όπου το μόνο που κάνετε είναι να πίνετε και να χαλαρώσετε. Αν η χαλάρωση με την επιλογή να ψωνίσετε και να απολαύσετε καλό φαγητό είναι ο ορισμός της παραλιακής πόλης, τότε ξεκινήστε να σχεδιάζετε με τον οδηγό μου για την απόδραση του Malibu .

Pismo

Μερικοί άνθρωποι αποκαλούν Pismo την πεμπτουσία παραλία της Καλιφόρνιας, τόσο χαριτωμένο θα μπορούσε να σας κάνει να κολλήσετε. Αν θέλετε μια ρομαντική μεγάλη βόλτα στην παραλία με μια μικρή πόλη αισθάνονται, το κεφάλι προς Pismo. Αυτή η πόλη είναι ιδανική για όσους αναζητούν μια σκοτεινή απόδραση. Είναι ένας ήσυχος προορισμός με μεγάλες αμμώδεις παραλίες. Ζει επίσης στο μικρό του μέγεθος φιλοξενώντας τέτοιες διασκέδαση και τοπικές ευκαιρίες όπως εκθέσεις αυτοκινήτων και φεστιβάλ χαλικιών. Μόλις 3 ώρες οδικώς από το Λος Άντζελες, το Pismo έχει υπέροχα εστιατόρια και γραφικές παραλίες που θα σας τραβήξουν γρήγορα από τα εισερχόμενά σας. Εδώ είναι ο οδηγός σας για τον προγραμματισμό διακοπές Pismo .

La Jolla

Upscale Η La Jolla είναι μια από τις αγαπημένες μου παραλίες στην Καλιφόρνια, για τα υπέροχα παραθαλάσσια τοπία της και πολλά μέρη για να περπατήσετε και να φάτε. Το La Jolla σημαίνει "το κόσμημα" στα ισπανικά και τόσο όμορφο όσο είναι, δεν είναι περίεργο γιατί. Ο καθένας από τους αγοραστές στους λάτρεις της φύσης και τους ενθουσιώδεις φίλους βρίσκει την ευτυχία τους εδώ. Το σπίτι στο Ενυδρείο Birch και το La Jolla Waterfront, η La Jolla ενσαρκώνει πραγματικά αυτό που πρόκειται να είναι μια παραλιακή πόλη. Οι ακτές εδώ έχουν ένα φιλόξενο πνεύμα με τοπία που θα σας έχει απολαύσει τις ανησυχίες της ημέρας και θα βυθιστεί στην άμμο. Προχωρήστε στο La Jolla Cove, La Jolla Shores ή σε οποιαδήποτε από τις άλλες παραλίες για να πάρετε πραγματικά εκείνη την "παραλιακή αίσθηση" στην περιοχή όταν σχεδιάζετε το ταξίδι σας στο Σαν Ντιέγκο .

Σάντα Μπάρμπαρα

Μια ακτή με νότιο προσανατολισμό δίνει στη Σάντα Μπάρμπαρα το κλίμα της "ζώνης μπανάνας" και η αρχιτεκτονική με κόκκινα κεραμίδια προσδίδει μια μεσογειακή αίσθηση. Από την αρχιτεκτονική ισπανικού στιλ σε μερικά από τα καλύτερα μεξικάνικα φαγητά στην περιοχή, η Santa Barbara θα σας μεταφέρει νότια από τα σύνορα. Στον ακρογωνιαίο λίθο της πολυτέλειας και της χαλάρωσης, η Santa Barbara δεν είναι σε αντίθεση με άλλες παραλίες στην Νότια Καλιφόρνια. Στην πραγματικότητα, πολλοί ξεφεύγουν από το "hub-bub" του Λος Άντζελες για τη χαλαρωτική, σχεδόν spa-σαν ατμόσφαιρα Santa Barbara έχει να προσφέρει. Μην αφήνετε την ηρεμία να σας ξεγελάσει - υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε σε αυτή τη μικρή πόλη. Θα βρείτε τα πάντα από τα καταστήματα υψηλής ποιότητας στα ζυθοποιεία που σερβίρουν τοπική μπύρα. Σχεδιάστε το ταξίδι σας με αυτόν τον οδηγό της Σάντα Μπάρμπαρα .

Σάντα Κρουζ

Με ένα από τα λίγα εναπομείναντα παραθαλάσσια πάρκα ψυχαγωγίας στην Καλιφόρνια και ένα ψευδώνυμο "Surf City", έχει πολλά να καυχηθεί στο τμήμα της παραλίας της πόλης.

Όταν πρόκειται για παραλιακές πόλεις, το Santa Cruz έχει πολλά να το κάνει. Οι άνθρωποι όλων των ηλικιών και των συμφερόντων βρίσκουν περισσότερα από αρκετά πράγματα να κάνουν έξω από τη σκηνή της παραλίας επίσης. Η κουλτούρα "hippie" που συχνά συνδέεται με το surf και την άμμο εδώ είναι ζωντανή και καλά με τις τοπικές γκαλερί τέχνης, τα πάρκα ψυχαγωγίας και το boardwalk. Βρείτε τοπικά γεγονότα που θα κάνουν την οικογένεια σας απόδραση να θυμάστε. Υπάρχει ακόμη και ένα 1911 χειροποίητο carousel που σας υποκινεί να βγείτε πίσω στο χρόνο και να πάρετε μια γεύση από την παλιά Καλιφόρνια που προσέλκυσε πολλούς στην ηλιόλουστη πολιτεία. Εδώ είναι ο οδηγός σας για το ταξίδι σας Santa Cruz .

Ποια είναι η καλύτερη πόλη στην Καλιφόρνια;

Έψαξα περισσότερους από 1.200 από τους αναγνώστες μου για να μάθω ποια παραλία στην Καλιφόρνια τους αρέσει περισσότερο. Η παραλία Pismo κέρδισε με μεγάλο περιθώριο με το 30% των ψήφων. Μετά από αυτό, η Σάντα Κρουζ πήρε το 10%. Οι παραλίες του Λος Άντζελες South Bay, η La Jolla και η Santa Monica πήραν το 8% η κάθε μία, ακολουθούμενη από το Oxnard και τη Santa Barbara στο 7%. Πηγαίνετε σε ένα ή δοκιμάστε όλους τους για να μάθετε ποιο προτιμάτε με τους οδηγούς μου παρακάτω.