Απόδραση στο Μαλίμπου

Πώς να περάσετε μια μέρα ή ένα Σαββατοκύριακο στο Malibu

Η απλή αναφορά του Malibu αρκεί για να στρέψετε το μυαλό σας. Η λέξη δημιουργεί εικόνες του Ειρηνικού Ωκεανού, τέλεια κύματα και τόπο τόσο αποκλειστικό που μόνο οι περιποιημένοι λίγοι μπορούν να ζήσουν εκεί. Είναι επίσης γνωστό ως ένα χαλαρό, ήσυχο μέρος που βρίσκεται σε ειδυλλιακή φυσική ομορφιά. Τις περισσότερες μέρες, αισθάνεστε σαν τη νότια Καλιφόρνια που ίσως έχετε φανταστεί, αλλά χωρίς τα πλήθη και τις κυκλοφοριακές συμφόρηση.

Αυτές οι ιδέες ενισχύονται τόσο από τη μικρή όσο και από την μεγάλη οθόνη.

Ο Gidget και ο Moondoggie συναντήθηκαν εκεί στην εικονική τηλεοπτική εκπομπή του 1960. Είναι επίσης όπου το αρχοντικό του Tony Stark κάθεται στις ταινίες Iron Man .

Ο Malibu είναι όλα αυτά (και πολλά άλλα), αλλά δεν χρειάζεστε μια καθαρή αξία δισεκατομμυρίων δολαρίων για να το απολαύσετε για μια μέρα ή δύο.

Στην πραγματικότητα, ο καθένας μπορεί να επισκεφθεί την παραλία Surfrider που έγινε γνωστή στις ταινίες Gidget της δεκαετίας του 1960. Μπορείτε να παρακολουθήσετε φάλαινες και δελφίνια κατά μήκος της ακτής, να εξερευνήσετε μια αρχαία ρωμαϊκή βίλα γεμάτη με αρχαιότητες ή να γευματίσετε σε μια θαλάσσια σκεπή ωκεανών.

Τι να περιμένετε στο Malibu και πότε να πάτε

Μπορείτε να σκεφτείτε τον Malibu ως χώρο όπου ζουν οι Richy Rich και Sally Celebrity, αλλά μην αφήσετε αυτή τη φήμη να σας ξεγελάσει. Δεν θα δείτε τα ψώνια Hollywood Hottie αυτής της εβδομάδας στο τοπικό παντοπωλείο. Έχουν προσωπικό γι 'αυτό, τελικά.

Αν το μόνο που κάνετε είναι να περάσετε, ίσως να μην δείτε μεγάλο μέρος του ωκεανού. Η μικρή πόλη έχει 28 χιλιόμετρα από την παραλία, αλλά σε περίπου 20 από αυτά τα μίλια, ιδιωτικά σπίτια στέκονται μεταξύ της εθνικής οδού και της θάλασσας.

Και θα οδηγείτε πέρα ​​από τις γκαραζόπορτες και τους φράχτες.

Μην αφήνετε όλα αυτά που σας αποθαρρύνουν. Απλά προσαρμόστε τις ιδέες και στη συνέχεια να ρίξετε μια ματιά σε όλα τα σπουδαία πράγματα που μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω.

Ο καιρός του Malibu είναι καλύτερος την άνοιξη και το φθινόπωρο. Ο ουρανός είναι σαφέστερος στη συνέχεια, και υπάρχει μικρή πιθανότητα βροχής. Από τον Σεπτέμβριο έως τον Νοέμβριο είναι καλύτερο για σέρφινγκ, με τις πιο καθαρές θερμοκρασίες νερού και θερμότητας του έτους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι πρέπει να περιμένετε από τις καιρικές συνθήκες, ελέγξτε τον μέσο καιρό του LA σε αυτόν τον οδηγό.

7 Μεγάλα πράγματα να κάνουμε στο Μαλίμπου

Ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας, μπορείτε επίσης να απολαύσετε το Weisman Museum of Art στο Πανεπιστήμιο Pepperdine ή το Adamson House, ένα εξαιρετικό σπίτι της δεκαετίας του 1930 γεμάτο με πλακάκια Malibu πάνω από την κορυφή. Για να δείτε ακόμα μεγαλύτερη αρχιτεκτονική, το Eames House βρίσκεται στον Ειρηνικό Palisades, ακριβώς βόρεια από τα όρια της πόλης Malibu.

Συμβουλές για την επίσκεψη στο Malibu

Παρά τα όσα μπορεί να μοιάζει σε μέρη της ακτής του Malibu, κάθε παραλία της Καλιφόρνιας είναι ανοιχτή στο κοινό κάτω από την γραμμή παλίρροιας. Αυτή η γραμμή είναι εύκολο να αναγνωριστεί ως το υψηλότερο μέρος όπου η άμμος βρέχεται.

Ελέγξτε ένα τραπέζι παλίρροιας για να μάθετε πότε είναι το χαμηλότερο και μπορείτε να περπατήσετε κατά μήκος της παραλίας στην αποκλειστική αποικία Malibu. Πρέπει επίσης να γνωρίζετε πότε συμβαίνει η παλίρροια, ώστε να μην παγιδευτείτε ή να αναγκαστείτε να κάνετε ιδιωτική ιδιοκτησία.

Θα αναρωτηθείτε πόσο κοστίζουν μερικά από αυτά τα μεγα-αρχοντικά. Προσθέστε την εφαρμογή Zillow στην κινητή συσκευή σας και θα είναι εύκολο να το μάθετε.

Καλύτερα δαγκώματα

Το Malibu του Geoffrey είναι ένα μακρόχρονο τοπικό φαβορί, ιδιαίτερα ωραίο για ένα δείπνο ειδικής περίπτωσης.

Οι αναλυτές της Yelp λένε ότι το μυστικό του μαρμάριου Malibu είναι το The Godmother του Malibu. Έχει θέα στο Club Racquet Malibu.

Που να μείνω

Στο Malibu, θα βρείτε μόνο λίγα σημεία για να μείνετε και κάποια είναι πολύ χαμηλότερα από ό, τι θα περίμενε κανείς για μια περιοχή με τόσο καλή φήμη. Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα, συγκρίνετε τιμές και διαβάστε κριτικές επισκεπτών στο Tripadvisor. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα ξενοδοχείο στη βόρεια πλευρά της Santa Monica ως βάση σας.

Εάν ταξιδεύετε σε ένα RV, δοκιμάστε ένα από τα κοντινά campgrounds .

Πού είναι ο Malibu;

Η πόλη Malibu έχει μήκος 27 μιλίων ακτογραμμή, αλλά το 20-plus-μίλια μακριά τμήμα της ακτογραμμής βόρεια των ορίων της πόλης είναι επίσης ένα εύκολο να φτάσει μέρος της απόδραση σας.

Το κέντρο της πόλης Malibu απέχει 33 μίλια από το κέντρο του Λος Άντζελες, 150 μίλια από το Σαν Ντιέγκο και 127 μίλια από το Bakersfield. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το LAX.