Το Μουσείο Βίλα Getty: Αρχαιοτήτων στην οθόνη

Το Λος Άντζελες φιλοξενεί όχι μόνο ένα, αλλά δύο Μουσείο Getty. Αυτή η σελίδα αφορά στη βίλα Getty, το αρχικό μουσείο Getty που χτίστηκε από τον J. Paul Getty για τον διπλό σκοπό της στέγασης των αρχαιοτήτων του και την παροχή στους επισκέπτες μιας ιδέας για το τι έμοιαζε μια ρωμαϊκή βίλα.

Το μουσείο περιλαμβάνει ένα υπαίθριο κλασσικό θέατρο 450 θέσεων, τη βίλα και ένα καφέ. Οι σύγχρονοι σχεδιασμοί των αρχιτεκτόνων Machado και Silvetti συνδυάζονται με το ιταλικό στιλ της βίλας.

Ποια είναι η βίλα Getty All About?

Το λαμπρό πράγμα για τη βίλα Getty - κατά τη γνώμη μου - είναι το κτίριο τους. Αναδημιουργεί την Villa dei Papiri, μια ρωμαϊκή εξοχική κατοικία του 1ου αιώνα που βρέθηκε στο Herculaneum. Το πρωτότυπο θάφτηκε από την έκρηξη του Mt. Βεζούβιος το 79 μ.Χ.

Για άλλους, το Getty είναι για τις συλλογές του. Ειδικεύονται στην αρχαία τέχνη.

Εκτός από τα έργα τέχνης, η Getty Villa παρουσιάζει παραστάσεις που περιλαμβάνουν επανασχεδιασμένες εκδόσεις κλασσικών ελληνικών και ρωμαϊκών δράμάτων, καθώς και νέα και προσαρμοσμένα έργα εμπνευσμένα από τα εκθέματα του μουσείου ή τον αρχαίο κόσμο.

Τα υπόλοιπα μεγάλα εκθέματα της Getty εμφανίζονται στο Getty Center .

Λόγοι για να επισκεφθείτε τη βίλα Getty

Λόγοι για να παραβλέψετε τη βίλα Getty

Πώς να προγραμματίσετε την επίσκεψή σας στο Villa Getty

Ο μόνος τρόπος για να μπείτε στην ιδιοκτησία Villa είναι να οδηγείτε, να χρησιμοποιήσετε τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ταξί ή να έχετε κάποιον να σας αφήσει μακριά στη βίλα Getty.

Η είσοδος είναι δωρεάν, αλλά χρειάζεστε προκαταβολή, κράτηση στάθμευσης με χρονομετρημένη είσοδο και χρεώνουν για στάθμευση. Εκτυπώστε το δελτίο σας και πάρτε το μαζί σας. Μερικές φορές κυκλοφορούν μερικά εισιτήρια τελευταίας στιγμής online στις 9:00 π.μ.

Η Βίλα είναι μαγευτικά ήσυχη λίγο πριν την επίσημη ώρα έναρξης. Κρατήστε την πιο νωρίς ώρα της ημέρας, φτάστε μισή ώρα ή τόσο νωρίς για να απολαύσετε τους λόγους.

Δεν επιτρέπονται οχήματα άνω των 6'10 "και κανονικό μήκος / πλάτος αυτοκινήτου. Εάν το δικό σας είναι μεγαλύτερο από αυτό, δείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα τους

Μπορείτε να κάνετε φωτογραφίες μόνο για προσωπική χρήση, αλλά δεν επιτρέπονται τρίποδες ή λάμψεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ραβδί Selfie, αλλά μόνο σε δημόσιους υπαίθριους χώρους.

Μετάβαση στη βίλα Getty

Κάνοντας το μεγαλύτερο μέρος της Villa Getty

Τι πρέπει να ξέρετε για την βίλα Getty

Getty Villa
17985 Αυτοκινητόδρομος Ακτής του Ειρηνικού
Pacific Palisades, Καλιφόρνια
Ιστοσελίδα Getty Villa

Η βίλα Getty απέχει λιγότερο από ένα μίλι βόρεια από τη διασταύρωση της λεωφόρου Sunset Boulevard και της Pacific Coast Highway. Αναζητήστε τα σήματα και χρησιμοποιήστε το σύστημα πλοήγησης. Εάν ξεπεράσετε τον αυτοκινητόδρομο, είναι δύσκολο να επιστρέψετε.

Το λεωφορείο του μετρό του Λος Άντζελες 534 σταματά κοντά στην είσοδο της βίλας Getty στην εθνική οδό Pacific Coast. Αν φτάσετε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, εξακολουθείτε να χρειάζεστε ένα προκαθορισμένο εισιτήριο και θα πρέπει να δείτε την απόδειξη του λεωφορείου ή τη μεταφορά σας στην πύλη.