Οικογενειακά θέρετρα στο Catskills της Νέας Υόρκης

Μόλις εκατό μίλια από τη Νέα Υόρκη , τα βουνά Catskills ήταν ένας προορισμός για τους πλούσιους Νεοϋορκέζους ήδη από το 1800. Αργότερα - στα μέσα του 20ου αιώνα - η περιοχή είχε μια ακμή με θερινά θέρετρα που έφεραν ζωντανή κωμωδία και ψυχαγωγία - αν έχετε δει την αρχική ταινία Dirty Dancing (που τέθηκε το 1963), παίρνετε την ιδέα. Αν και αυτές οι δεκαετίες έχουν ξεθωριάσει τη νοσταλγία τώρα, οι οικογένειες εξακολουθούν να κατευθύνονται στα καταλύματα Catskills.

(Μερικές από τις θέσεις που αναφέρονται παρακάτω έχουν δει καλύτερες μέρες, οπότε ελέγχετε πάντα τα σχόλια των επισκεπτών!)

Mohonk Mountain House
Εικόνα ένα βικτοριανό κάστρο σκαρφαλωμένο σε γκρεμούς από μια ορεινή λίμνη - ένα εθνικό ιστορικό ορόσημο, όχι λιγότερο, με 1200 στρέμματα, 85 μίλια μονοπάτια πεζοπορίας, πολλές υπαίθριες δραστηριότητες όλο το χρόνο? και μόλις 90 μίλια από τη Νέα Υόρκη. Το Kids Club λειτουργεί το καλοκαίρι και περιστασιακό Σαββατοκύριακο όλο το χρόνο. Τα θεματικά προγράμματα περιλαμβάνουν στοιχειωμένα συμβάντα στο Halloween. Νέο Paltz, Νέα Υόρκη.

Rocking Horse Resort Ranch
Το 500-στρέμμα του Rocking Horse Ranch προσφέρει πολλές δραστηριότητες που συμπεριλαμβάνονται στην τιμή σας (και τα γεύματα). Χειμερινό χιονοδρομικό χιονοδρομικό και σκι, πατινάζ στον πάγο, βόλτες με έλκηθρο. εσωτερική πισίνα με σιντριβάνια και geyser? ιππασία; καλοκαιρινό θαλάσσιο σκι, ψάρεμα, τένις, γήπεδο βόλεϊ με τοξοβολία, σκάφη με κουπί, παιδικό πρόγραμμα. πολύ περισσότερα. Κοιλάδα Hudson, κοντά στο New Paltz , NY.

Catskills Καταλύματα: Hudson Valley Resort
Θέρετρο τεσσάρων εποχών. 400 στρέμματα. εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, τένις, μπάσκετ, μίνι γκολφ. κοντινή ιππασία και βαρκάδα, πεζοπορία, ορεινή ποδηλασία, χιονοδρομία, σκι αντοχής, υπαίθρια πατινάζ στον πάγο, Kidz Klub.

Shawangunk Mountains, 20 λεπτά από το New Paltz. Ελέγξτε τα σχόλια των επισκεπτών σχετικά με την κατάσταση αυτού του θέρετρου.

Kutshers Country Club
Το Kutshers είναι ένα από τα παλιά ξενοδοχεία που παραμένουν ανοιχτά από το 1907. Προσφέρονται προγράμματα για παιδιά για διάφορες ηλικιακές ομάδες. παγοδρόμιο το χειμώνα είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα.

Ελέγξτε τα σχόλια επισκεπτών σχετικά με την κατάσταση αυτού του ξενοδοχείου.

Το Villa Roma Resort Hotel
Το Villa Roma έχει προγράμματα για παιδιά, παιδιά, preteens και έφηβους κατά τις περιόδους αιχμής. "tot", παιδική πισίνα, τέχνες & χειροτεχνία, καθημερινές δραστηριότητες, μπάρμπεκιου, hayrides ... Γκολφ, εξωτερική πισίνα, εσωτερική πισίνα όλο το χρόνο, τένις και άλλα αθλήματα, spa, προφυλακτήρες. Χειμερινό σκι, snowmobiling, sleighrides. Ελέγξτε για οικογενειακές προσφορές σε αργίες. Να είστε βέβαιος να διαβάσετε τα πρόσφατα σχόλια επισκεπτών σε μια τοποθεσία όπως το TripAdvisor .

River Run B & B
Χτισμένο στις αρχές του αιώνα σε βικτοριανό στιλ). "χαλαρή άνεση" στην Main Street στο ιστορικό χωριό Fleischmanns. φιλικό προς τα κατοικίδια και τα κατοικίδια ζώα. Το βουνό Belleayre απέχει μόλις δύο μίλια μακριά. το χειμώνα, ψάξτε για πακέτα που περιλαμβάνουν ski tix.

Περισσότερα καταλύματα Catskills: Ulster County
Το νέο Paltz, το κοντινό Shawangunk και η γύρω περιοχή είναι δημοφιλή σημεία για καλοκαιρινές διακοπές. Η ιστοσελίδα του Ulster County έχει μια καλή λίστα με Lodges, Inns, Resort Hotels και πολλά άλλα.

Περισσότερα Καταλύματα Catskills
Δείτε καταλόγους καταλυμάτων (θέρετρα, πανδοχεία κ.λπ.) στο τμήμα του Sullivan County, στο Green County και στο Delaware County.

Καταλύματα Catskills - Νοσταλγία
Κάντε κλικ στο Photo Galleries για παλιά ξενοδοχεία, οικογενειακές φωτογραφίες, κλπ.