Καταπληκτικά, προσιτά οικογενειακά στρατόπεδα στις ΗΠΑ

Αν έχετε αναμνήσεις από το να πηγαίνετε στο καλοκαιρινό στρατόπεδο ως παιδί, έχετε τύχη. Δεν είναι δυνατόν μόνο ως ενήλικας να περάσετε μια εβδομάδα να ξαναζήσετε αυτές τις ημέρες διασκέδασης, κανό, ψάρεμα και να συγκεντρωθείτε γύρω από μια φωτιά στο στρατόπεδο για να ψήσετε s'mores, αλλά μπορείτε ακόμη και να φέρει όλη την οικογένεια.

Τι να περιμένετε στο οικογενειακό στρατόπεδο

Η δαπάνη μιας εβδομάδας σε ένα καλοκαιρινό οικογενειακό στρατόπεδο μπορεί να κάνει σπουδαίες αναμνήσεις απολαμβάνοντας διασκέδαση στο ύπαιθρο κατά τη διάρκεια της ημέρας και πυρκαγιές τη νύχτα.

Μπορείτε να περιμένετε πολλές παραδοσιακές κατασκηνώσεις όπως τένις, τοξοβολία, τέχνες και χειροτεχνία, παιχνίδια γκαζόν και πεζοπορίες στη φύση. Οι διαθέσιμες δραστηριότητες σε κάθε στρατόπεδο ποικίλλουν, ανάλογα με την τοποθεσία του στρατοπέδου. Οι κατασκηνώσεις που βρίσκονται σε μια λίμνη θα προσφέρουν πάντα καγιάκ, κανό, ψάρεμα και συχνά μηχανοκίνητη διασκέδαση, όπως βόλτες με βάρκα μπανάνας, σωληνώσεις και θαλάσσιο σκι.

Το καλύτερο από όλα, στα περισσότερα οικογενειακά στρατόπεδα, όλα τα καταλύματα, τα γεύματα και οι δραστηριότητες συμπεριλαμβάνονται για μια χαμηλή καθορισμένη τιμή. Σε πολλά στρατόπεδα, η τιμή για μια τετραμελή οικογένεια μπορεί να είναι τόσο χαμηλή όσο $ 1.000 για μια εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένων των γευμάτων και των δραστηριοτήτων.

Τα οικογενειακά στρατόπεδα - που μερικές φορές αποκαλούνται "στρατόπεδα μεταξύ γενεών" για να ξεχωρίζουν από τα καλοκαιρινά στρατόπεδα των κλασικών παιδιών - τυπικά διαθέτουν φυσικά περιβάλλοντα, απλά καταλύματα και γεύματα (συνήθως σε τραπεζαρία) και άφθονο κοινωνικό χρόνο. Μερικές φορές οι καλοκαιρινές κατασκηνώσεις παραδοσιακών παιδιών αφιερώνουν μια εβδομάδα ή δύο "οικογενειακό στρατόπεδο" τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο.

Ρωτήστε πολλές ερωτήσεις σχετικά με το κατάλυμα στο οικογενειακό στρατόπεδο, το οποίο μπορεί να είναι ρουστίκ ως καμπίνες σκηνών χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα ή ξύλινες καμπίνες με κουκέτες ή διπλά κρεβάτια και κοινόχρηστα σπιτιού μπάνιου και ντους. Ορισμένα οικογενειακά στρατόπεδα, ωστόσο, προσφέρει εξοχικές κατοικίες, καταλύματα ή ακόμα και καταλύματα σε στιλ πανδοχείων.

Σημείωση: Ενώ τα περισσότερα στρατόπεδα επικεντρώνονται σε παραδοσιακές υπαίθριες δραστηριότητες, ορισμένοι προσφέρουν ειδικότητες όπως τέχνη, μουσική ή άλλο ενδιαφέρον.

Ορισμένα στρατόπεδα είναι βασισμένα στην πίστη και άλλα είναι κοσμικά. Πάντα να θέτει ερωτήσεις και να σας ζητάει να δείτε ένα πρόγραμμα τυπικών καθημερινών δραστηριοτήτων.

Ορισμένα στρατόπεδα είναι ειδικά σχεδιασμένα για οικογένειες με παιδιά με ειδικές ανάγκες. Για παράδειγμα, το Common Ground Centre (Starksboro, VT) προσφέρει στρατόπεδο για οικογένειες με παιδιά στο φάσμα του αυτισμού.

Καλοκαιρινά οικογενειακά στρατόπεδα στα βορειοανατολικά

Καλοκαιρινά οικογενειακά στρατόπεδα στα νοτιοανατολικά

Καλοκαιρινά οικογενειακά στρατόπεδα στο Midwest

Καλοκαιρινά οικογενειακά στρατόπεδα στο δυτικό βουνό

Καλοκαιρινά οικογενειακά στρατόπεδα στα νοτιοδυτικά

Καλοκαιρινά οικογενειακά στρατόπεδα στον δυτικό Ειρηνικό

Οικογενειακά στρατόπεδα σε άλλες εποχές

Πολλοί οικογενειακοί χώροι είναι ανοιχτοί όχι μόνο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού αλλά καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους και έχουν ειδικά πακέτα εποχής και διακοπών. Για παράδειγμα:

Resorts που προσφέρουν εμπειρία οικογενειακού καταυλισμού

- Επεξεργασμένο από την Suzanne Rowan Kelleher