Πώς να παίζετε Διασημότητα ή Διασημότητες

Μια ομάδα διασκέδασης που μαντέψει για οικογένειες με παιδιά ηλικίας 8 ετών και άνω

Αυτό το παιχνίδι ποδοσφαίρισης με βάση την ομάδα ποδοσφαίρου είναι πολύ διασκεδαστικό και μπορεί να παιχτεί οπουδήποτε- οδικά ταξίδια , δωμάτιο ξενοδοχείου, σπίτι στην παραλία , σκηνή κάμπινγκ - σε ένα παιχνίδι στο ισόγειο. Είναι επίσης ένα εξαιρετικό παγοθραυστικό που μπορείτε να παίξετε σε οικογενειακές συγκεντρώσεις και συγκεντρώσεις πολλών γενεών.

Η διασημότητα παίζεται με μια ομάδα τουλάχιστον έξι ατόμων.

Πώς να παίξετε Celebrity

Θα χρειαστείτε τα ακόλουθα υλικά για να ξεκινήσετε:

Χωρίστε σε δύο ομάδες, με τρία ή περισσότερα άτομα ανά ομάδα και μικρότερα παιδιά που κατανέμονται ομοιόμορφα μεταξύ των ομάδων. Σε αυτό το παιχνίδι, θα προσπαθήσετε να αποκτήσετε την ομάδα σας για να μαντέψετε ποια διασημότητα είστε. Υπάρχουν τρεις γύροι, οπότε προγραμματίζετε για μια ώρα περίπου να παίζετε χρόνο.

Κάθε παίκτης παίρνει 5 με 10 χτυπήματα χαρτιού και ένα στυλό. Ζητήστε από όλους να γράψουν το όνομα μιας διασημότητας σε κάθε ολίσθηση. Αυτά τα ονόματα μπορούν να είναι πραγματικοί άνθρωποι στην ιστορία, είτε ζωντανοί είτε νεκροί (π.χ. Πάπας Φράνσις, Μπενέντετ Άρνολντ, Τζον Φ. Κένεντι), φανταστικοί χαρακτήρες (π.χ. Χάρι Πότερ, Μπάτμαν, Κατίνισ Εβερντεέν) Audrey Hepburn, Ben Stiller, Harrison Ford), καλλιτέχνες, μουσικοί, αθλητικές προσωπικότητες κ.λπ. Οι παίκτες πρέπει να ενημερώνονται για να επιλέξουν ονόματα γνωστά σε τουλάχιστον μισό από τους παίκτες. Ο καθένας πρέπει να κρατήσει τα ονόματα κρυμμένα και να αναδιπλώσει τα χαρτιά τους, στη συνέχεια, τοποθετήστε όλα αυτά σε ένα καπέλο ή τσάντα.

Πρώτος γύρος

Επιλέξτε ένα άτομο από την Ομάδα 2 για να λειτουργήσει το χρονοδιακόπτη και ένα άλλο για να είναι ο σκόρερ. Ρυθμίστε το χρονοδιακόπτη για ένα λεπτό. Ο στόχος είναι να αποκτήσετε την ομάδα σας να μαντέψει όσο το δυνατόν περισσότερα διασημότητες μέσα σε ένα λεπτό.

Ένας εθελοντής από την Ομάδα 1 ξεκινά επιλέγοντας ένα φύλλο χαρτιού από το καπέλο. Ο εθελοντής της ομάδας 1 δίνει μόνο λεκτικές ενδείξεις για να περιγράψει τη διασημότητα που ονομάζεται στην ολίσθηση και προσπαθεί να πάρει την ομάδα του για να μαντέψει σωστά το όνομα.

Ο δημιουργός ιδεών δεν μπορεί να αναφέρει το ίδιο το όνομα. Αν η ομάδα 1 υποθέσει σωστά το όνομα, παίρνει ένα σημείο. Ο δημιουργός της ένδειξης πετάει το γλίστρημα στην άκρη και γρήγορα αρπάζει μια άλλη ολίσθηση από το καπέλο και δίνει ενδείξεις για το δεύτερο όνομα διασημότητας. Η ομάδα 1 για να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους πριν λήξει η ώρα. Εάν ο εθελοντής δεν γνωρίζει το όνομα διασημότητας, μπορεί να το παρακάμψει και να επιλέξει ένα άλλο slip, αλλά αυτό οδηγεί σε μια παρακράτηση ενός σημείου.

Στο τέλος του λεπτού, αλλάξτε τις πλευρές, με την Ομάδα 1 να χειρίζεται το χρονομέτρη και τη βαθμολογία και έναν εθελοντή από την Ομάδα 2 να αναλάβει το ρόλο του δημιουργού ιδεών στην ομάδα του.

Το παιχνίδι συνεχίζεται, μετακινώντας μπρος-πίσω μεταξύ των ομάδων και χρησιμοποιώντας τα υπόλοιπα γλιστρά στο καπέλο.

Όταν δεν υπάρχουν άλλα γλίστρες παραμένουν στο καπέλο, το ένα γύρο τελείωσε. Προσθέστε όλο τον αριθμό των γλιστρων για κάθε ομάδα και αφαιρέστε τους πόντους ποινής. Αυτό είναι το σκορ που πηγαίνει στο δεύτερο γύρο.

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ

Βάλτε όλα τα χτυπήματα χαρτιού πίσω στο καπέλο. Η διαδικασία είναι παρόμοια, συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε ένα χρονοδιακόπτη και scorekeeper. Αυτή τη φορά, ωστόσο, οι παίκτες μπορούν να δώσουν μόνο μία ένδειξη ενός λέξης για κάθε όνομα διασημότητας. Η πρόκληση είναι να σκεφτούμε μια πραγματικά περιγραφική, συνοπτική λέξη.

Παίξτε τους διακόπτες από την Ομάδα 1 στην Ομάδα 2 και ξανά μέχρι να χρησιμοποιηθούν όλα τα χτυπήματα χαρτιού.

Συμφωνώ με τη βαθμολογία.

Τρίτο γύρο

Βάλτε όλα τα χτυπήματα χαρτιού πίσω στο καπέλο. Για άλλη μια φορά, ο γύρος τρέχει με τη βοήθεια ενός χρονόμετρου και scorekeeper. Στον τελικό γύρο, οι παίκτες δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν λέξεις, μόνο ενέργειες, για να δώσουν ενδείξεις για το όνομα διασημοτήτων σε κάθε ολίσθηση.

Κανόνες

Στο πρώτο γύρο, δεν μπορείτε να πείτε κανένα μέρος του ονόματος της διασημότητας. Μπορεί επίσης να μην συλλαβίζετε, να γράφετε, να χρησιμοποιείτε ξένες γλώσσες ή να δίνετε ορθογραφικές ενδείξεις όπως: "Το όνομά της ξεκινά με Β."

Στο δεύτερο γύρο, μόνο μία λέξη μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένδειξη αλλά μπορεί να επαναληφθεί όσες φορές χρειάζεται.

Σε κάθε γύρο, ο ιδρυτής μπορεί να παραλείψει οποιοδήποτε όνομα δεν γνωρίζει (με ποινή ενός σημείου), αλλά μόλις προχωρήσει μπροστά δίνοντας ένδειξη πρέπει να εμμείνει στο όνομα μέχρι να μαντέψει ή να λήξει ο χρονοδιακόπτης.