Πότε είναι η Έκθεση Pushkar το 2018, το 2019 και το 2020;

Πότε είναι η Έκθεση Pushkar το 2018, το 2019 και το 2020;

Οι ημερομηνίες της έκθεσης Pushkar Camel συνδέονται με το ινδουιστικό σεληνιακό ημερολόγιο. Η έκθεση έχει δύο συνιστώσες - εμπόριο καμήλων και θρησκευτικές τελετουργίες. Το εμπόριο καμήλας, το οποίο είναι το κύριο αξιοθέατο για τους τουρίστες, συμβαίνει κατά την έναρξη του φεστιβάλ και στη συνέχεια ξετυλίγεται καθώς η εστίαση μετατοπίζεται στη θρησκευτική πλευρά.

Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις ημερομηνίες έκθεσης Pushkar

Εάν ενδιαφέρεστε για τις καμήλες (και άλλα ζώα), θα πρέπει να προγραμματίσετε να φτάσετε λίγες μέρες πριν από την επίσημη έναρξη της έκθεσης. Οι επίσημες ημερομηνίες είναι όταν λαμβάνουν χώρα οι πολιτιστικές δραστηριότητες που υποστηρίζονται από την κυβέρνηση. Ωστόσο, οι έμποροι καμήλας τείνουν να φτάνουν νωρίς και να φύγουν νωρίς. Εδώ μπορείτε να περιμένετε από το φεστιβάλ και κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Περισσότερα για την Έκθεση Pushkar

Μάθετε περισσότερα για την εκδήλωση Pushkar και πώς να το βιώσετε καλύτερα σε αυτόν τον Παλαιό Οδηγό της Pushkar Fair Essential. Αν ψάχνετε για ένα μέρος όπου είναι βολικό να μείνετε, αυτά τα Top Hotels για το Pushkar Fair βρίσκονται σε βολική τοποθεσία κοντά στο εκθεσιακό κέντρο.