Συσκευασία για ταξίδι στο Σαν Ντιέγκο

Ο καιρός του Σαν Ντιέγκο μπορεί να σας ξεγελάσει, ειδικά σε ορισμένα μέρη του έτους. Εδώ είναι τι να συσκευάσετε, ανάλογα αν επισκέπτεστε το καλοκαίρι ή το χειμώνα. Θα περάσουμε απλά την άνοιξη και το φθινόπωρο - το Σαν Ντιέγκο δεν έχει αρκετή αλλαγή του καιρού για αυτές τις εποχές για να κάνει μεγάλη διαφορά (η πόλη έχει μόλις μια αλλαγή για το καλοκαίρι και το χειμώνα μετά από όλα).

Τι να συσκευάσετε για καλοκαιρινές διακοπές στο Σαν Ντιέγκο (Απρίλιος μέχρι Μέση Οκτωβρίου)

Αχ, το καλοκαίρι , είναι μια μαγική στιγμή για να χαλαρώσετε στην παραλία και να βουτήξετε στον ήλιο.

Εκτός αν φτάσετε τον Ιούνιο.

Ο Ιούνιος είναι κακόφημος στο Σαν Ντιέγκο για το "June Gloom", το οποίο συχνά ακολουθείται από το "May Grey". Είναι ένα γνωστό φαινόμενο μεταξύ των ντόπιων, αλλά οι επισκέπτες συχνά λαμβάνονται από έκπληξη όταν φτάνουν στο Σαν Ντιέγκο στα τέλη της άνοιξης ή στις αρχές του καλοκαιριού και χαιρετίζονται από γκρίζους ουρανούς.

Τα καλά νέα είναι ότι ακόμη και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το Μάιο και τον Ιούνιο ο καιρός είναι συνήθως αρκετά ζεστός, ώστε να συσκευάσετε τα απαιτούμενα σορτς, τις δεξαμενές, τα μπλουζάκια, τα σαγιονάρες και τα μαγιό. Μπορείτε επίσης να θέλετε να κολλήσετε σε ένα ελαφρύ wetsuit ή rashguard δεδομένου ότι το νερό των ωκεανών δεν θερμαίνεται ουσιαστικά μέχρι τον Ιούλιο.

Μόλις τα θερμότερα ρεύματα βυθίζονται και το νερό θερμαίνεται, τότε η καλοκαιρινή διασκέδαση αρχίζει πραγματικά στο Σαν Ντιέγκο. Αν έρχεστε ανά πάσα στιγμή μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου, πακέτο επιπλέον μαγιό, επειδή πιθανότατα θέλετε να περάσετε πολύ χρόνο στην παραλία. Φέρτε καλύμματα μαγιό που θα ήταν άνετα να φοράτε στο κοινό, καθώς ίσως θέλετε να κάνετε ένα γρήγορο διάλειμμα από την παραλία για να βουτήξετε σε ένα από τα πολλά μπαρ ή τα εστιατόρια δίπλα στο ωκεανό για ένα αναζωογονητικό ποτό ή ορεκτικό (όπως το περίφημο ψάρι του Σαν Ντιέγκο taco ).

Τα πράγματα για τη συσκευασία για το Σαν Ντιέγκο το καλοκαίρι θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνουν:

Ένα ανθεκτικό σαγόνι: Δεν μπορεί να είναι άνεμος στην παραλία, έτσι θέλετε κάτι που θα παραμείνει στο κεφάλι σας.

Αδιάβροχο αντηλιακό: Το αδιάβροχο μέρος είναι σημαντικό αν σκοπεύετε να κολυμπήσετε στο νερό καθόλου. Θυμηθείτε να εφαρμόσετε και πάλι μετά την έξοδο από το νερό.

Αντιηλιακή λάμψη είναι επίσης καλό να κολλήσει στην τσάντα σας.

Μπουφάν / πουλόβερ: Μόλις πέσει ο ήλιος, θα εκπλαγείτε πόσο γρήγορα πέφτει η θερμοκρασία. Το παραθαλάσσιο αεράκι σημαίνει δροσερές νύχτες και θα θελήσετε να πάρετε κάτι ζεστό για να σηκώσετε τους ώμους σας εάν είστε επιρρεπείς στο να κρυώσετε (σκεφτείτε ότι ο καιρός είναι σαν να βρίσκεστε σε μέρη με τέσσερις εποχές).

Άνετα παπούτσια: Δεν θέλετε να περάσετε όλο το χρόνο σας στην παραλία. Το Σαν Ντιέγκο διαθέτει ένα υπέροχο παραλιακό λιμάνι, ένα πάρκο της πόλης ( Balboa ) και μια ακμάζουσα περιοχή στο κέντρο της πόλης ( Gaslamp Quarter ). Χτυπήστε το πεζοδρόμιο και αρχίστε την εξερεύνηση.

Τι να Pack για μια χειμερινή διακοπές στο Σαν Ντιέγκο (μέσα Οκτωβρίου έως Μαρτίου)

Οι χειμωνιάτικοι μήνες στο Σαν Ντιέγκο είναι ακόμα αρκετά ωραίοι και συνήθως αρκετά ζεστοί. Ο χειμώνας στο Σαν Ντιέγκο είναι επιρρεπής σε πιο ακραίες καιρικές διακυμάνσεις. Ορισμένες ημέρες μπορεί να είναι στη δεκαετία του '90 και άλλες μέρες πέφτουν στη δεκαετία του '50. Αυτό διαφέρει από το καλοκαίρι, όταν ο περισσότερος χρόνος θα βρείτε στην πάνω από τη δεκαετία του '70 και τη χαμηλή θερμοκρασία των 80s από την παραλία. Εάν ταξιδεύετε στην φθινοπωρινή πλευρά του χειμώνα, είστε επίσης πιο πιθανό να τρέξετε σε ισχυρούς, ζεστούς ανέμους της Santa Ana.

Το κλειδί για τη συσκευασία για το χειμερινό ταξίδι στο Σαν Ντιέγκο είναι να περιλαμβάνει στρώματα. Ζακέτες και ελαφριά σακάκια για να πετάξετε πάνω από μπλουζάκια.

Για τα υποδήματα, είναι πιθανό να δείτε τα πάντα από τις μπότες Ugg μέχρι τα flip-flops όλα σε μια δεδομένη ημέρα. Αυτό συμβαίνει επειδή ο καιρός είναι συνήθως αρκετά ζεστός για σανδάλια, αλλά ο San Diegans θεωρεί 60 μοίρες για να είναι αρκετά κρύος για να ξεσπάσει τις μπότες και τα πουλόβερ. Μας αρέσει και η χειμερινή μόδα!

Εάν σχεδιάζετε να πηγαίνετε στον ωκεανό, θα θελήσετε να συσκευάσετε ένα κόσμημα εάν έχετε ένα και ενοικιάσετε ένα μόλις φτάσετε στο Σαν Ντιέγκο αν δεν το κάνετε. Ακόμα και αν βρίσκεστε στο Σαν Ντιέγκο κατά τη διάρκεια ενός από τα χειμωνιάτικα κύματα καύσωνα, όταν οι βροχοπτώσεις μπορούν να φτάσουν στη δεκαετία του '80, το νερό εξακολουθεί να αισθάνεται ψυχρό και δεν πρόκειται να θέλετε να παραμείνετε σε αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα, προστασία από τη ζέστη.

Ένα επιπλέον για την επίσκεψη στο Σαν Ντιέγκο το χειμώνα; Οι παραλίες του Σαν Ντιέγκο είναι συχνά ευτυχώς πλήθη. Σίγουρα θα μοιάζετε με έναν τουρίστα που βρίσκεται στην παραλία στη μέση του χειμώνα με ένα μαγιό, έτσι ώστε οι περισσότεροι ντόπιοι δεν το κάνουν εκτός αν είναι μια ασυνήθιστα καυτή μέρα, αλλά ο San Diegans γενικά δεν κρίνει - οι ντόπιοι παίρνουν ότι οι περισσότεροι άνθρωποι don δεν θα βιώσετε την υπέροχη παραλία της παραλίας που θεωρούν δεδομένη κάθε μέρα.

Έτσι συσκευάστε ένα μαγιό ή δύο χειμώνα επίσης.

Τέλος, ανεξάρτητα από το πότε επισκέπτεστε, μην ξεχάσετε τα γυαλιά ηλίου - όταν η ηλιοφάνεια του Σαν Ντιέγκο είναι έξω, είναι φωτεινή και υπέροχη και θα θελήσετε να προστατέψετε τα μάτια σας για να πάρετε όλες τις υπέροχες απόψεις. να προσφέρω.