Πάρκο Takoma Park και κήπο 2017

Κάθε άνοιξη, το Takoma Park, Maryland γιορτάζει την εποχή με μια ξενάγηση με ιδιωτικά σπίτια και κήπους με το Takoma Park House & Garden Tour. Η φετινή περιοδεία με πεζοπορία που διοργανώνεται φέτος τιμά την παλιά γειτονιά του Prince George στην περιοχή Spring Park. Απολαύστε ένα εκλεκτικό μείγμα όμορφων σπιτιών και κήπων, με αρχιτεκτονικά στυλ που ξεκινούν από τις αρχές του 20ου αιώνα μέχρι τις πιο σύγχρονες.

Η περιήγηση σε 11 σπίτια περιλαμβάνει δύο νεόκτιστα σπίτια.

Ημερομηνία και ώρα: Κυριακή 7 Μαΐου 2017, 1-5 μ.μ. Βροχή ή λάμψη.

Τοποθεσία
Η περιοδεία αρχίζει στο Spring Park (διασταύρωση της λεωφόρου Elm και λεωφόρου Poplar). Τα εισιτήρια Advance είναι $ 22 και διατίθενται στο διαδίκτυο ή στο ACE Hardware, στο TPSS Co-op ή στο Mark's Kitchen.

Αδεια
Τα εισιτήρια είναι 25 ευρώ. Πάρτε φυλλάδια την ημέρα της περιήγησης στο Spring Park (διασταύρωση των λεωφόρων Elm και Poplar).

Ιστοσελίδα : www.historictakoma.org

Το πάρκο Takoma περιλαμβάνει περιοχές της περιφέρειας της Κολούμπια και της επαρχίας Montgomery στο Μέριλαντ. Η προαστιακή κοινότητα ιδρύθηκε το 1883 και βρίσκεται κατά μήκος του Μητροπολιτικού Υποκαταστήματος του ιστορικού σιδηροδρόμου Βαλτιμόρη και Οχάιο. Η πόλη έχει μια εκτεταμένη ιστορική περιοχή και είναι γνωστή για τα μεγάλα βικτοριανά σπίτια της.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις περιηγήσεις κήπων στην περιοχή Washington DC