Εκτός από την κράτηση μέσω της τοπικής ιστοσελίδας της αεροπορικής εταιρείας

Ορισμένες αεροπορικές εταιρείες χρεώνουν τους κατοίκους της περιοχής πολύ λιγότερο από τους τουρίστες

Ακριβώς όπως οι αεροπορικές εταιρείες απασχολούν αμέτρητες τεχνικές για να σας χωρίσουν με τα σκληρά κερδισμένα μετρητά σας, υπάρχουν πολλά κόλπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ελαχιστοποιήσετε την οικονομική επιβάρυνση της κράτησης μιας πτήσης. Ορισμένες διεθνείς αεροπορικές εταιρείες χρεώνουν τους κατοίκους πολύ λιγότερο από ό, τι χρεώνουν τους τουρίστες, για το ίδιο ακριβώς κάθισμα και ακόμη και την ίδια κατηγορία ναύλων! Ο λόγος εδώ είναι ότι οι ντόπιοι είναι συχνά πολύ πιο ευαίσθητοι στις τιμές από τους αλλοδαπούς ταξιδιώτες - ένας ναύλος μίας διαδρομής $ 400 για μια πτήση 3 ωρών μπορεί να φανεί απολύτως αποδεκτός σε έναν τουριστικό σχεδιασμό ενός σύνθετου δρομολογίου στο μισό του κόσμου, ότι το ταξίδι για να επισκεφθείτε την οικογένεια ή τους φίλους σας, 800 $ στροφή μετρό μπορεί να φαίνεται μια εξωφρενική τιμή για να πληρώσει για μια κοινή διαδρομή με ένα δίκαιο ποσό του ανταγωνισμού.

Συνήθως, οι αεροπορικές εταιρείες που είναι εγκατεστημένες στις ΗΠΑ χρεώνουν τους ίδιους υψηλούς ναύλους ανεξάρτητα από το πού κάνετε κράτηση, οπότε το μόνο πλεονέκτημα της μετάβασης στον ιστότοπο των ΗΠΑ όταν πραγματοποιείτε κρατήσεις από το εξωτερικό μπορεί να είναι να δείτε το ναύλο που παρουσιάζεται σε δολάρια ΗΠΑ αντί για το τοπικό νόμισμα από όπου κι αν κάνετε κράτηση. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι οι αεροπορικές πτήσεις θα εμφανίζονται στο τοπικό νόμισμα των ξένων αερομεταφορέων όταν επισκέπτεστε τη σελίδα για την πατρίδα τους, οπότε μην ξεχάσετε να το λάβετε υπόψη όταν υπολογίζετε τις αποταμιεύσεις.

Σε γενικές γραμμές, δεν μπορείτε να πάρετε αυτά τα χαμηλότερα τοπικά ναύλα με κράτηση μέσω ενός δικτυακού τόπου τρίτου μέρους ή ταξιδιωτικού πρακτορείου, εκτός αν ίσως επισκεφθείτε και την τοπική σελίδα του ιστότοπου κράτησης, όπου μπορεί να υπάρχουν οι ίδιοι λογικοί ναύλοι. Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να χρησιμοποιήσετε έναν ιστότοπο κρατήσεων, όπως η Expedia, για να βρείτε τις αεροπορικές εταιρείες και τις πτήσεις που ταξιδεύουν μεταξύ των πόλεων που χρειάζεστε με τις λιγότερες συνδέσεις και τους συντομότερους χρόνους ταξιδιού (εκτός εάν, φυσικά, προσπαθείτε να κερδίσετε περισσότερα μίλια με κράτηση πτήσης σύνδεσης).

Μόλις εντοπίσετε ένα δρομολόγιο που λειτουργεί για εσάς, κατευθυνθείτε απευθείας στον τοπικό ιστότοπο της αεροπορικής εταιρείας. Μπορείτε να προσπελάσετε πρώτα στην αμερικανική ιστοσελίδα της αεροπορικής εταιρίας, καθώς οι μεταφορείς σάς κατευθύνουν σε μια συγκεκριμένη έκδοση του ιστότοπού τους με βάση το πού βρίσκεστε αυτήν τη στιγμή. Μόλις πλοηγηθείτε στη σωστή έκδοση χώρας (για Air New Zealand, επιλέξτε Νέα Ζηλανδία, για παράδειγμα), μπορείτε να αναζητήσετε τις ίδιες πτήσεις που τραβήξατε στο εργαλείο κράτησης.

Ορισμένοι ναύλοι "ντόπιων" μπορεί να αποκλείσουν τα προνόμια όπως οι ελεγμένες τσάντες και οι εκχωρήσεις καθισμάτων, οπότε έχετε αυτό κατά νου όταν συγκρίνετε τις τιμές.

Η παραπάνω στρατηγική ισχύει για τις εθνικές αεροπορικές εταιρείες και τις μεγαλύτερες περιφερειακές αεροπορικές εταιρείες, αλλά για πολύ μικρούς αερομεταφορείς, όπως εκείνους που προσφέρουν μόνο πτήσεις μικρής ή μεσαίας διάρκειας, μπορείτε να βρείτε τους χαμηλότερους ναύλους καλώντας απευθείας τον μεταφορέα για κράτηση ή κράτηση λίγες μέρες πριν την αναχώρηση. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα υπάρχει ακόμα έδρα, αλλά εάν τα σχέδιά σας είναι ευέλικτα, μπορεί να πληρώσει για να περιμένει. Καλέστε απευθείας την αεροπορική εταιρεία για να επιβεβαιώσετε. Λάβετε υπόψη σας κατά την κράτηση με οποιαδήποτε αεροπορική εταιρεία ότι ορισμένες συγκεκριμένες αεροπορικές πτήσεις μπορεί να είναι διαθέσιμες μόνο στους κατοίκους της περιοχής. Εάν κάνετε κράτηση σε ένα από αυτά, ενδέχεται να χρειαστεί να παράσχετε τεκμηρίωση κατά το check-in και θα μπορούσε να αρνηθεί την επιβίβαση.

Δυστυχώς, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια στρατηγική τοπικού ιστότοπου κατά την κράτηση θέσεων διανομής - γενικά θα δείτε μόνο αυτές τις εκπτώσεις για τα εισιτήρια που πληρώνονται. Μπορεί να μπορείτε να πληρώσετε πολύ λιγότερα μίλια με κράτηση με το πρόγραμμα τακτικών επιβατών μιας άλλης αεροπορικής εταιρείας, φυσικά, ανάλογα με τα επίπεδα εξαργύρωσης και εάν έχετε τα μίλια για ανταλλακτικά, αλλά δεν υπάρχουν κόλπα όπως αυτό για να σας τρόπο για λιγότερο. Εάν οι αεροπορικοί ναύλοι είναι φθηνοί, ωστόσο, μπορεί να έχει νόημα να πληρώσετε μετρητά αντί να εξαργυρώσετε μίλια, ειδικά αφού έχετε συντελεστεί σε υψηλούς φόρους και τέλη εξαγοράς.