Πώς να κερδίσετε και να εξαντλήσετε τις ανταμοιβές των αεροπορικών εταιρειών κατά την κράτηση Ξενοδοχεία

Αναβαθμίστε και εξαργυρώστε τα μίλια των αεροπορικών εταιρειών με την επόμενη διαμονή σας στο ξενοδοχείο

Αν είστε σαν εμένα, έχετε ήδη δημιουργήσει ένα κατάλογο προγραμμάτων αφοσίωσης σε αεροπορικές εταιρείες που παρέχουν τα καλύτερα οφέλη στις πτήσεις σας. Αλλά ίσως να μην γνωρίζετε ότι μπορείτε επίσης να κερδίσετε μίλια αεροπορικών εταιρειών όταν κάνετε κράτηση ξενοδοχείου. Μια χούφτα μάρκες - συγκεκριμένα αεροπορικές εταιρείες - απονέμουν μίλια συχνών μίσθωσης σε ταξιδιώτες που κάνουν κράτηση ξενοδοχείου μέσω των ιστοτόπων τους.

Τα περισσότερα από τα προγράμματα αφοσίωσής μου είναι αυτά που προσφέρουν περισσότερους τρόπους για να κερδίσω και να εξαργυρώσω τις ανταμοιβές πίστης μου.

Και δεν είμαι μόνος σε αυτό το σκεπτικό, όπως μια πρόσφατη μελέτη διαπίστωσε ότι 81 τοις εκατό των καταναλωτών θα ήταν πιο πιθανό να κρατήσουν ταξίδια (δηλαδή μια πτήση ή ένα ξενοδοχείο) με συγκεκριμένη μάρκα πίστης ταξιδιού, αν θα μπορούσαν να κερδίσουν περισσότερα σημεία και μίλια με αυτό το εμπορικό σήμα .

Θέλω να πω, ποιος δεν προσπαθεί να κερδίσει τις περισσότερες ανταμοιβές που είναι δυνατόν κατά την κράτηση; Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας δίνω με μια σειρά από τις αεροπορικές εταιρείες και τα εμπορικά σήματα που σας διευκολύνουν να κερδίζετε και να εξαργυρώνετε τα μίλια των συχνών πελατών κατά την κράτηση ενός ξενοδοχείου, έτσι κι εσείς μπορείτε να ενισχύσετε την τράπεζά σας μιλίων.

Η Air France

Ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα συχνών δρομολογητών στον κόσμο, το Flying Blue της Air France-KLM, το οποίο χρησιμοποιείται από τους εταίρους της αεροπορικής εταιρείας SkyTeam όπως οι Air Europa, Kenya Airways, Aircalin, TAROM και πολλά άλλα, παρέχει στα μέλη της την ευκαιρία να κερδίσουν και να εξαργυρώσουν μίλια αεροπορικών εταιρειών στις κρατήσεις ξενοδοχείων μέσω της νέας της ιστοσελίδας. Είτε ταξιδεύουν για δουλειά είτε για αναψυχή, τα μέλη της Flying Blue μπορούν τώρα να κερδίσουν και να περάσουν τα βραβευμένα μίλια τους σε περισσότερα από 150.000 ξενοδοχεία, αλυσίδες, ανεξάρτητες μπουτίκ και all-inclusive θέρετρα παγκοσμίως.

Επιπλέον, τα μέλη της Flying Blue μπορούν να κλείσουν ξενοδοχεία μέσω του ιστότοπου είτε σε πλήρη είτε σε συνδυασμό με μετρητά, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία και αξία στις κρατήσεις τους.

AIR MILES

Το AIR MILES Travel Hub, μια νέα πλατφόρμα κρατήσεων ξενοδοχείων για το πρόγραμμα ανταμοιβών AIR MILES, προσφέρει στα μέλη του την ευκαιρία να κερδίσουν πόντους με κρατήσεις ξενοδοχείων και θέρετρων μέσω του site.

Το AIR MILES είναι το πρώτο πρόγραμμα αφοσίωσης των καναδών που προσφέρουν ένα τέτοιο όφελος στα μέλη τους και οι συλλέκτες AIR MILES αποκομίζουν τα οφέλη της αλληλεπίδρασης με το εμπορικό σήμα της αεροπορικής εταιρείας που αγαπούν, ενώ παράλληλα έχουν την ευελιξία να μην περιορίζονται στα κέρδη που μπορούν να δαπανηθούν μόνο ένα πρόγραμμα μόνο. Και όχι μόνο τα μέλη αυτού του προγράμματος μπορούν να κάνουν μετρητά στα μίλια τους, αλλά μπορούν επίσης να πάρουν φορτία χιλιομέτρων σε ανταγωνιστικές τιμές κατά την κράτηση μιας διαμονής μέσω του ιστοτόπου AIR MILES Travel Hub.

Hawaiian Airlines

Σχεδόν το ένα τρίτο των μελών του προγράμματος πίστης (32%) λένε ότι η ευελιξία είναι το πιο σημαντικό πράγμα που αναζητούν σε ένα πρόγραμμα πιστότητας. Και ακριβώς αυτό που η Hawaiian Airlines παρέχει στα μέλη της με τη νέα της τοποθεσία, η οποία επιτρέπει στα μέλη της HawaiianMiles να ξοδεύουν μίλια συχνών πτήσεων για να πληρώσουν για μέρος ή μέρος μιας κράτησης ξενοδοχείων. Με την επίσκεψη στον ιστότοπο, τα μέλη μπορούν να επιλέξουν να ξοδέψουν στους HawaiianMiles, είτε σε πλήρη είτε σε συνδυασμό μιλίων και μετρητών, για να κάνουν κράτηση σε περισσότερα από 150.000 ξενοδοχεία και θέρετρα σε όλο τον κόσμο.

La Quinta

Παρόλο που δεν είναι μια αεροπορική μάρκα, η La Quinta οδηγεί το πακέτο στην παροχή ευέλικτης πίστης και διευρυμένων ευκαιριών για τα μέλη της La Quinta Returns να εξαργυρώσουν τις ανταμοιβές του προγράμματος πιστότητας για διαμονή σε ξενοδοχεία.

Μέσα από τις προσφάτως επεκταθείσες προσφορές πολυτελών ακινήτων, τα μέλη της La Quinta Returns μπορούν να εξαργυρώσουν τους πόντους (ή τα σημεία + μετρητά) για διαμονές όχι μόνο σε τοποθεσίες 880+ La Quinta Inns & Suites, αλλά και με κρατήσεις σε επιπλέον 11.000+ πολυτελή ακίνητα ανταγωνιστικό τους σετ. Αυτό σημαίνει την ευκαιρία να μείνετε σε μια ακόμη πιο πολυτελή ιδιοκτησία, έξω από το μάρκα La Quinta, δωρεάν χρησιμοποιώντας τα σημεία ξενοδοχείων που έχετε συσσωρεύσει σε προηγούμενες παραμονές - ακούγεται σαν μια συμφωνία για μένα.

Οι ταξιδιώτες αρχίζουν να συνειδητοποιούν τους περισσότερους τρόπους με τους οποίους μπορούν να κερδίσουν και να εξαργυρώσουν τις ανταμοιβές πίστης, τόσο πιο πολύτιμο γίνεται ένα πρόγραμμα πίστης. Και αν είστε κάτι σαν εμένα, είμαι πιο πρόθυμος να ξοδέψω τα χρήματά μου σε μάρκες που μου επιτρέπουν να κερδίζω περισσότερα για τα σημεία και τα μίλια μου. Αν ψάχνετε για περισσότερη χρησιμότητα όταν πρόκειται για τις ανταμοιβές σας, συνεχίστε να ψάχνετε για ξενοδοχεία και αεροπορικά σήματα που καταργούν τους περιορισμούς τους γύρω από τους τρόπους που μπορείτε να κερδίσετε και να εξαργυρώσετε.