Το Boo του Shawnee στο Bell Street 2017

Υπάρχουν πολλές τρομακτικές αποκριές εκδηλώσεις γύρω από το μετρό της Οκλαχόμα Σίτι, αλλά πάρτε τη σύντομη διαδρομή προς το Shawnee για το ετήσιο Boo on Bell Street αν θέλετε ένα διασκεδαστικό, ασφαλές γεγονός για όλη την οικογένεια.

Κερδισμένο στο κέντρο της πόλης κάθε χρόνο για περισσότερα από 15 χρόνια, το Boo on Bell της Shawnee παρουσιάζεται από ασφαλείς εκδηλώσεις για οικογένειες σε συνεργασία με άλλους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και έχει καρναβάλι παιχνίδια, ζωντανή μουσική, διαγωνισμό κοστουμιών, επίδειξη αυτοκινήτου, ιστορία, -ή-θεραπεία και πολλά άλλα.

2017 Ημερομηνία και ώρα

Το 2017 Boo on Bell Street πραγματοποιείται στις 19-21 Οκτωβρίου. Οι δραστηριότητες ξεκινούν γύρω στις 18:00 κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και τις 10 το απόγευμα το Σάββατο, με το trick-or-treat Main Street από τις 3:30 έως τις 5 και το καρναβάλι μέχρι τις 9 το βράδυ. Καθώς η εκδήλωση πλησιάζει, θα βρείτε πιθανώς ένα πλήρες πρόγραμμα εκδηλώσεων online seffshawnee.org.

Τοποθεσία και Οδηγίες

Το ιστορικό κέντρο του Shawnee είναι ο χώρος για το Boo on Bell. Από την Οκλαχόμα Σίτι, πάρτε το I-40 ανατολικά για περίπου 25 λεπτά. Στη συνέχεια, μπείτε στον αυτοκινητόδρομο 177 νότια στο Shawnee. Το 270 BL West θα σας μεταφέρει στην εθνική οδό 18, η οποία διασχίζει το Bell. Προχωρήστε βόρεια στο Bell από την εθνική οδό 18.

Εκδηλώσεις

Δεν είναι αποκριές χωρίς κόλπα-ή-θεραπεία, έτσι; Λοιπόν, το Boo στο Bell έχει αυτό. Χορηγείται από το Downtown Shawnee Merchants, το "Pumpkinville Main Street Trick or Treat" είναι δωρεάν και ανοικτό στα παιδιά 12 και κάτω.

Αλλά αυτό δεν είναι βέβαιο για το Boo on Bell. Ακολουθούν μερικά ακόμα γεγονότα για να δείτε:

Εμπλέκομαι

Ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στη δράση; Ερευνήστε επικοινωνώντας με τις ασφαλείς εκδηλώσεις για οικογένειες στο seffshawnee@gmail.com. Σε έναν πωλητή εκδήλωσης, είτε πρόκειται να δώσει πληροφορίες είτε να πουλήσει τρόφιμα ή εμπορεύματα, εγγραφείτε στο διαδίκτυο. Οι προμηθευτές λαμβάνουν χώρο 10 x 10 ποδιών και απαιτείται μικρός πωλητής. Απαιτούνται συμπληρωματικά έντυπα για τους πωλητές τροφίμων.