Ημέρα Αρχαιολογίας στην Κάχκα

Διασκεδαστικοί τρόποι για να μάθετε για την αρχαία πολιτιστική που ευδοκιμήσατε κατά μήκος του Μισισιπή

Cahokia Mounds είναι ένα από τα κορυφαία ελεύθερα αξιοθέατα στην περιοχή St. Louis και το ιδανικό μέρος για να μάθετε για την αρχαία Native Americans που έζησε κατά μήκος των όχθες του ποταμού Μισισιπή. Το Cahokia Mounds καλωσορίζει επισκέπτες όλο το χρόνο, αλλά για μια πιο συναρπαστική εμπειρία, σκεφτείτε να κάνετε μια επίσκεψη κατά τη διάρκεια της ετήσιας Ημέρας Αρχαιολογίας τον Αύγουστο.

Ημερομηνία, τοποθεσία και εισαγωγή

Ημέρα Αρχαιολογίας πραγματοποιείται κάθε καλοκαίρι στις αρχές Αυγούστου.

Το 2016, είναι το Σάββατο 6 Αυγούστου, από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ. Πολλές από τις δραστηριότητες και τις διαδηλώσεις πραγματοποιούνται εκτός ή σε σκηνές για λόγους.

Η είσοδος είναι δωρεάν, αλλά υπάρχει μια προτεινόμενη δωρεά $ 7 για ενήλικες, $ 5 για ηλικιωμένους και $ 2 για παιδιά.

Τι θα δείτε και να κάνετε

Η Ημέρα Αρχαιολογίας είναι η ευκαιρία για τους επισκέπτες να πάρουν μια πιο εμπεριστατωμένη ματιά σε μερικές από τις δεξιότητες και τις τεχνικές που χρησιμοποιούν οι ντόπιοι Αμερικανοί που έζησαν στην Cahokia πριν από περισσότερα από 800 χρόνια. Υπάρχουν διαδηλώσεις για τη δημιουργία καλαθιού, το κρύψιμο μαυρίσματος, η κατασκευή πυρκαγιάς και πολλά άλλα. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν ρίψη λόφων και άλλα αρχαία παιχνίδια, να κάνουν περιηγήσεις στις αναχώσεις και να μάθουν περισσότερα για τα αντικείμενα που βρέθηκαν στο χώρο.

Σχετικά με την κάφοια του Κακόκια

Το Cahokia Mounds είναι ο σημαντικότερος αρχαιολογικός χώρος στην περιοχή St. Louis. Ήταν κάποτε σπίτι για τον πιο προηγμένο ιθαγενή αμερικανικό πολιτισμό βόρεια του Μεξικού. Τα Ηνωμένα Έθνη αναγνώρισαν τη σημασία του τόπου, χαρακτηρίζοντάς τον ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς το 1982.

Οι υπαίθριοι χώροι των κοιλάδων Cahokia είναι ανοιχτοί καθημερινά από τις 8 π.μ. έως το σούρουπο. Το ερμηνευτικό κέντρο είναι ανοιχτό από Τετάρτη έως Κυριακή από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ. Το κέντρο είναι κλειστό τη Δευτέρα και την Τρίτη. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον Οδηγό Επισκεπτών μου για τα Κάφοια Κακόκια .

Άλλα γεγονότα Cahokia

Το Cahokia Mounds προσφέρει πολλές δωρεάν ειδικές εκδηλώσεις όλο το χρόνο.

Υπάρχουν εορταστικές ημέρες της Ινδίας την άνοιξη και το φθινόπωρο, την Ημέρα των Kids το Μάιο και το Contemporary Indian Art Show τον Ιούλιο. Το Cahokia Mounds φιλοξενεί επίσης τριμηνιαίες τελετές ανατολής για να σηματοδοτήσει την Πτώση Ισημερία, το Χειμερινό Ηλιοστάσιο, την Ανοιξιάτικη Ισημερία και το Θερινό Ηλιοστάσιο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά και άλλα γεγονότα, ανατρέξτε στο ημερολόγιο Cahokia Mounds.

Περισσότερα για να κάνετε τον Αύγουστο

Ημέρα Αρχαιολογίας στο Cahokia Mounds είναι μία από τις πολλές εκδηλώσεις και δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στην περιοχή St. Louis τον Αύγουστο. Το καλοκαίρι ολοκληρώνεται με δημοφιλείς γιορτές όπως το Φεστιβάλ των Εθνών στο Tower Grove Park, το Φεστιβάλ των Little Hills στο St. Charles και η Έκθεση Βιβλίου YMCA στην κομητεία St. Louis. Μάθετε περισσότερα για αυτά τα γεγονότα και άλλα που συμβαίνουν αυτό το μήνα στα Top Things to Do τον Αύγουστο στο Σεντ Λούις .