Έκθεση πόλεων και πόλεων στην Ουάσιγκτον, Μιζούρι

Γιορτάστε τις τελευταίες εβδομάδες του καλοκαιριού στην Έκθεση Town & Country στην Ουάσιγκτον, Μιζούρι. Το ετήσιο γεγονός είναι μαρμελάδες γεμάτο διασκέδαση για όλη την οικογένεια. Υπάρχουν εκδρομές καρναβαλιού, εκθέσεις ζώων, συναυλίες, μοτοκρός, ιππασία, τέρατα και πολλά άλλα.

Πότε και που:

Η έκθεση Washington Town & Country πραγματοποιείται κάθε χρόνο τον Αύγουστο. Το 2016, η έκθεση είναι Τετάρτη, 3 Αυγούστου έως Κυριακή, 7 Αυγούστου. Πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο της Ουάσιγκτον στο 1261 Veterans Drive.

Από το Σεντ Λούις, πάρτε το I-44 West προς την έξοδο 251 (Highway 100). Στρίψτε δεξιά και ακολουθήστε την εθνική οδό 100 για περίπου 10 μίλια στην Ουάσινγκτον.

Τιμές εισόδου:

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι $ 15- $ 25 ημερησίως για ενήλικες και $ 10- $ 15 ημερησίως για τα παιδιά. Εάν σκοπεύετε να πάτε περισσότερες από μία μέρες, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με ένα πέρασμα εποχής. Η περίοδος διέλευσης για ενήλικες είναι $ 45 εκ των προτέρων ή $ 48 στην πύλη. Τα δελτία παιδιών είναι $ 30 εκ των προτέρων ή $ 35 στην πύλη.

Κεφαλίδες μουσικής:

Ένα από τα μεγάλα αξιοθέατα της έκθεσης κάθε χρόνο είναι η μουσική. Παγκοσμίως γνωστά συγκροτήματα φέρονται για να διασκεδάσουν στην Κύρια Σκηνή. Εδώ είναι το πρόγραμμα 2016 των headliners:

3 Αυγούστου στις 8.30 μ.μ. - Βρίσκοντας υπέρ
4 Αυγούστου στις 8:30 μ.μ. - Frankie Ballard
5 Αυγούστου στις 8:30 μ.μ. - Αλαμπάμα
6 Αυγούστου στις 8:30 μ.μ. - Bret Michaels
7 Αυγούστου στις 8:30 μ.μ. - Πλατεία Thompson

Οι δημοφιλείς τοπικές μπάντες θα εμφανιστούν και σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης στη σκηνή ψυχαγωγίας.

Motorsports και Περισσότερα:

Υπάρχει επίσης πολλή δράση κάθε βράδυ στο Motorsports Arena.

Οι οπαδοί μπορούν να παρακολουθήσουν μια ποικιλία από εκδηλώσεις όπως ιππασία, φορτηγά τέρας και μοτοκρός. Εδώ είναι το πρόγραμμα 2016 για το Motorsports Arena:

3 Αυγούστου στις 8 μ.μ. - Ταύρος
4 Αυγούστου στις 8 μ.μ. - Rodeo
5 Αυγούστου στις 6 μ.μ. - Φορτηγό προ-αποθέματος και τράβηγμα ελκυστήρα
6 Αυγούστου στις 6 μ.μ. - Τρακτέρ και Mini Rod Pull
7 Αυγούστου στις 6 μ.μ. - Μοτοκρός

Για το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένων των μουσικών και των μηχανοκίνητων αθλημάτων, ανατρέξτε στον ιστότοπο της πλατείας Town & Country Fair.

Δραστηριότητες για παιδιά:

Η Έκθεση Town & Country είναι μια οικογενειακή εκδήλωση και αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολλές δραστηριότητες για παιδιά. Το Agriland είναι μια ειδική περιοχή για παιδιά που είναι ανοιχτή κάθε μέρα της έκθεσης. Τα παιδιά μπορούν να εξερευνήσουν και να παίξουν σε γιγαντιαίες σωρούς καλαμποκιού και σόγιας. Μπορούν επίσης να πετάξουν έναν χοίρο, να δουν τα κοτόπουλα και να τραβήξουν τα πρόσωπά τους ζωγραφισμένα. Αν αυτό δεν είναι αρκετό, υπάρχουν ακόμα πολλά να κάνουμε στο Family Fun Center, συμπεριλαμβανομένων των μαραθώνων, των ιστοριών, των χειροτεχνιών και των παιχνιδιών. Και, μην ξεχάσετε τις αποδράσεις καρναβαλιού και τα παιχνίδια στο Midway.

Η εκδήλωση Washington Town & Country είναι μόνο ένα από τα πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε στην περιοχή St. Louis τον Αύγουστο. Για περισσότερες ιδέες, δείτε Εκδηλώσεις του Αυγούστου στο Σαιντ Λούις ή δωρεάν καλοκαιρινές εκδηλώσεις στην περιοχή St. Louis .