Μουσείο Κληρονομιάς Χονγκ Κονγκ - Ανακαλύψτε το παρελθόν

Το μεγαλύτερο μουσείο στο Χονγκ Κονγκ δίνει μια μοναδική εικόνα για τις παραδόσεις της πόλης. σε συνδυασμό με την αφθονία των παιδιών να κάνουν.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Οδηγός αναθεώρηση - Ανακαλύψτε το παρελθόν

Το Μουσείο Κληρονομιάς του Χονγκ Κονγκ έχει δεχτεί μια αμηχανία από το άνοιγμα του, και ευτυχώς είναι όλα καλά άξιζε. Ως το μεγαλύτερο μουσείο στο Χονγκ Κονγκ, διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από εκθέματα, πολλά από τα οποία είναι διαδραστικά. Είναι επίσης το καλύτερο μέρος στην επικράτεια για να απολαύσετε κάποιες γνώσεις σχετικά με την ιστορία και τον πολιτισμό των Νέων Εδαφών.

Το επίκεντρο του μουσείου είναι η μόνιμη έκθεση της Ιστορίας των Νέων Εδαφών, μια συναρπαστική και εμπεριστατωμένη διορατικότητα στην περιοχή, από τους πεθαμένους δεινόσαυρους μέχρι τους περιασμένους Βρετανούς. Εδώ θα ανακαλύψετε την εξέλιξη της περιοχής, καταγράφοντας τη μετάβαση από την αγροτική ζωή στις πόλεις.

Τα μουσεία έχουν τη συνήθεια να είναι σίγουρα βαρετά για τα παιδιά και αν η δική σας φαίνεται ότι θα ξεκινήσουν μια εξέγερση αν δουν ένα άλλο κομμάτι ξύλου σε ένα γυάλινο ντουλάπι, θα τα οδηγήσουν στην παιδική γκαλερί Discovery. Η γκαλερί διαθέτει μια γεμάτη ιστορία τοπικών παιχνιδιών - τα περισσότερα από τα οποία είναι χέρια-επάνω? θα έχουν τόσο μεγάλη διασκέδαση ότι δεν θα καταλάβουν καν ότι μαθαίνουν.

Το μουσείο περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από άλλες μόνιμες εκθέσεις: όπως το πολύχρωμο Καντονέζικο Όπερα και κάποια πρωτοποριακή κινεζική τέχνη. Επιπλέον, το μουσείο διοργανώνει επίσης μια σειρά θεματικών εκθέσεων που συχνά περιστρέφονται.