Ορλάντο Gay Resorts και οδηγός ξενοδοχείων - Παγκόσμιο οδηγός ξενοδοχείων Γκέιμς της Disney

Με τα παγκοσμίου φήμης θεματικά πάρκα, λίγα μέρη στην Αμερική έχουν μια πιο εκτενή και εντυπωσιακή επιλογή καταλυμάτων για να διαλέξετε από το Orlando. Με μια τρομερή ομοφυλοφιλία, ειδικά στις αρχές του Ιουνίου του Ορλάντο Gay Days στο Walt Disney World , η πόλη και οι κοντινές λίμνες Buena Vista και Kissimmee κοινότητες (σπίτι στα μεγάλα θεματικά πάρκα, και περίπου 20 έως 30 λεπτά με το αυτοκίνητο νότια από το κέντρο του Ορλάντο) σταθερά LGBT-φιλόξενη όταν πρόκειται για ξενοδοχεία. Λίγο εκπληκτικά, η περιοχή δεν έχει αφθονεί σε gay θέρετρα ή B & B με τον τρόπο που κάνουν το Fort Lauderdale και το Key West . Υπάρχει το περίφημο gay party-plex, House House (βλ. Παρακάτω), αλλά αλλιώς, οι επιλογές σας σε αυτό το μέρος του κόσμου τείνουν να είναι μείζονα mainstream brands, με σχεδόν κάθε μεγάλο ξενοδοχείο που εκπροσωπείται στην περιοχή - Seasons Resort.

Διαμονή στο Ορλάντο εναντίον του Κόσμου της Disney World

Όπως προαναφέρθηκε, είναι περίπου μισή ώρα με το αυτοκίνητο μεταξύ των θεματικών πάρκων (Walt Disney World, Epcot, Aquatica, SeaWorld, νησιά περιπέτειας, Universal Studios, Animal Kingdom, Hollywood Studios) και στο κέντρο του Ορλάντο, από μουσεία τέχνης παγκόσμιας κλάσης σε ιστορικές και φιλικές προς τους ομοφυλόφιλους συνοικίες (όπως το Thornton Park και η μικρή, πολυτελής κοινότητα του Winter Park) σε μερικά από τα πιο ζωντανά gay clubbing στη Φλόριντα (ανατρέξτε στον Οδηγό Ορλάντο Gay Bars για περισσότερα σχετικά με τη νυχτερινή ζωή και gay-δημοφιλής σκηνή φαγητού). Μπορεί να φανεί προφανές, αλλά εάν επισκέπτεστε την περιοχή κατά κύριο λόγο για να συμμετάσχετε στα θεματικά πάρκα, θα πρέπει πιθανώς να μείνετε σε μια ιδιοκτησία κοντά τους - αν δεν φεύγετε από την περιοχή Disney / Universal Studios, χρειάζεστε ένα αυτοκίνητο ενοικίασης, καθώς είναι δυνατόν να βασιστείτε σε λεωφορεία και ταξί για να φτάσετε οπουδήποτε όχι σε κοντινή απόσταση. Εάν δεν είστε εδώ για τα πάρκα (ή επισκεφθείτε μόνο μία ή δύο φορές) και είστε πρόθυμοι να χτυπήσετε μια δέσμη γκέι μπαρ ή είστε στο κέντρο του Ορλάντο για επαγγελματικούς λόγους ή για να δείτε τη σκηνή τέχνης, θα πρέπει πιθανώς να μείνετε σε αυτό περιοχή - μπορείτε να βρείτε πολύ πιο εύκολο για τον προϋπολογισμό σας, επίσης, αν και πιθανότατα θα θέλετε ένα αυτοκίνητο ενοικίασης εάν μένετε στο Ορλάντο σωστό, καθώς οι αποστάσεις μεταξύ αξιοθέατα, γειτονιές, εστιατόρια και μπαρ είναι σημαντικές.

Εδώ είναι μια αλφαβητική λίστα των gay και gay-φιλικές θέρετρα και ξενοδοχεία στην περιοχή του Ορλάντο, συμπεριλαμβανομένων των ακινήτων κοντά Walt Disney World και θεματικά πάρκα.