Νέα Υόρκη Καιρός και εκδηλώσεις τον Σεπτέμβριο

Ο καιρός είναι ζεστός και τα πλήθη είναι πιο λεπτά.

Ο Σεπτέμβριος είναι μια υπέροχη στιγμή για να επισκεφθείτε τη Νέα Υόρκη. Αν και κάθε εποχή είναι απασχολημένος στη Μεγάλη Μήλο, τα πράγματα τείνουν να ηρεμούν λίγο μετά την Ημέρα της Εργασίας, όταν τα σχολεία σε όλη τη χώρα είναι πίσω στη σύνοδο και η περίοδος των διακοπών δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Οι περισσότεροι Νιού Yorkers έχουν επιστρέψει στη ρουτίνα τους μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, και τα δημοφιλή αξιοθέατα και τα αξιοθέατα είναι πολύ λιγότερο γεμάτο. Ο ζεστός και ήπιος καιρός συνεχίζεται καθ 'όλη τη διάρκεια του μήνα.

Σεπτέμβριος καιρός

Ο μήνας συνήθως αρχίζει ζεστό και υγρό, μερικές φορές άβολα έτσι. Αλλά καθώς το Σεπτέμβριο φθείρεται, οι θερμοκρασίες αρχίζουν να πέφτουν. Οι ιστορικοί μέσοι όροι για το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας κυμαίνονται γύρω στους 80 F, ψύχοντας στα μέσα της δεκαετίας του '60 το βράδυ. Μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, ο ημερήσιος μέσος όρος είναι στα μέσα της δεκαετίας του '70, με βραδιές τόσο δροσερούς όσο τα μέσα της δεκαετίας του '50. Συνήθως θα παρατηρήσετε μια πτώση στον αέρα από την τελευταία εβδομάδα του μήνα, όταν η μέση υψηλή θερμοκρασία σπάνια υπερβαίνει τους 70 F, και οι νύχτες είναι δροσερές.

Οι καταιγίδες δεν είναι ασυνήθιστες τον Σεπτέμβριο, ειδικά κατά το πρώτο εξάμηνο του μήνα, γι 'αυτό είναι καλή ιδέα να συσκευάσετε μια ομπρέλα και ένα ελαφρύ, αδιάβροχο σακάκι. Τις περισσότερες μέρες είναι αρκετά δροσερό για να απολαύσετε μια περιήγηση με τα πόδια.

Γιορτάστε την ιταλική κληρονομιά της Νέας Υόρκης

Για περισσότερα από 90 χρόνια, οι Νεοϋορκέζοι γιορτάζουν την ιταλική κληρονομιά της πόλης με τη γιορτή του San Gennaro. Η δημοφιλής γιορτή καλωσορίζει τον Πατρόν Άγιο της Νάπολης με θρησκευτικές πομπές, παρελάσεις, μουσική ψυχαγωγία και ακόμη και έναν παγκοσμίου φήμης διαγωνισμό φαγητού.

Η γιορτή του San Gennaro είναι πολύ δημοφιλής τόσο στους επισκέπτες όσο και στους ντόπιους. Ελάτε πεινασμένοι - οι δρόμοι της Μικρής Ιταλίας είναι γεμάτοι με πωλητές τροφίμων που μαγειρεύουν παραδοσιακά λουκάνικα και πιπεριές, μαζεύουν ζελαττό και πολλά άλλα.

Παρακολουθήστε μια ταινία από την παραλία

Το ετήσιο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Coney Island πραγματοποιείται μόλις ένα τετράγωνο από τον παγκοσμίως γνωστό πεζόδρομο Brooklyn, δίπλα στον ωκεανό, σε δύο χώρους: τα θρυλικά SIdeshows από το θέατρο της θάλασσας και το μουσείο Coney Island.

Το φεστιβάλ, που διοργανώθηκε το δεύτερο Σαββατοκύριακο, παρουσιάζει μια εκλεκτική επιλογή ανεξάρτητων ταινιών από τις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο, όπως ο τρόμος, τα πειραματικά και τα σορτς. Υπάρχει ένα βραδινό πάρτι με μια ζωντανή σκηνή, και το πάρκο ψυχαγωγίας και το ενυδρείο θα είναι ανοιχτό καιρό που το επιτρέπει. Οι επισκέπτες του Φεστιβάλ μπορούν να γεμίσουν τα ζεστά σκυλιά στο κοντινό Nathan's Famous ή να πάρουν μια φέτα πίτσας της Νέας Υόρκης στο Totonnos Pizzeria Napolitano.

Συμμετοχή σε μια παρέλαση

Συνήθως πραγματοποιείται το τρίτο Σάββατο του μήνα, ο ετήσιος Γερμανός-Αμερικανός Steuben Parade, με εννέα πολεμικές διαίξεις, ταξιδεύει στην Πέμπτη Λεωφόρο από την 86η οδό μέχρι την 68η οδό. Θα δείτε τους μάρκες από τις ΗΠΑ, τη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία, τις ομάδες μουσικής και χορού και θαυμάσια επιπλέουν όλα γιορτάζοντας 300 χρόνια αμερικανικής-γερμανικής φιλία. Παρακολουθήστε το Oktoberfest στο Central Park (είσοδος 72ης οδού) αμέσως μετά την παρέλαση και απολαύστε γερμανικά παρασκευάσματα και φαγητό, καθώς και ζωντανή ψυχαγωγία με συγκροτήματα polka.

Μην χάσετε τη συναρπαστική εκδήλωση Masskrugstemmen Championship για να παρακολουθήσετε τους αγωνιζόμενους να συγκεντρώνουν πλήρη γούρια από γερμανική μπύρα που ζυγίζουν περίπου 5 κιλά και να τα κρατάτε για όσο διάστημα μπορούν χωρίς να χυθεί οποιαδήποτε μπύρα ή να κάμψει τους αγκώνες.