Γιορτάστε τα Χριστούγεννα στις Έξι Σημαίες

Διακοπές στις εκδηλώσεις στο πάρκο κάνουν τα Spirits Bright

Τα περισσότερα θεματικά πάρκα Six Flags χρησιμοποιούνταν για να μειώσουν τις σημαίες τους για την εποχή αμέσως μετά την Ημέρα Εργασίας. Τώρα, όμως, όλοι παρουσιάζουν τα γεγονότα του Fright Fest Halloween καλά στην πτώση. Με μια καινούρια τοποθεσία που παρουσιάζει τα φεστιβάλ Holiday in the Park το 2017, σχεδόν όλες οι Six Flags παραμένουν ανοιχτές και στο τέλος του έτους. (Τα μόνα πάρκα που δεν συμμετέχουν στο χριστουγεννιάτικο γλέντι είναι το Six Flags Great America στο Ιλινόις , το La Ronde στο Μόντρεαλ και η Μεγάλη διαφυγή στη Νέα Υόρκη - αν και το θέρετρο εσωτερικών υδάτων του Six Flags, δίπλα στο πάρκο ψυχαγωγίας της Νέας Υόρκης στο πνεύμα της εποχής, όπως αναφέρεται παρακάτω.)

Όλα τα συμμετέχοντα πάρκα θα καταστρέψουν τις αίθουσες τους με φώτα αναβοσβήνισης και άλλα φεστιβάλ διακοπών και παρουσιάσεις με θέμα τις διακοπές. Ο παλιός Άγιος Νικ θα είναι στο χέρι κάνοντας τα πνεύματα φωτεινά. Επειδή αυτό είναι το Six Flags, πολλά από τα σουγιά και άλλες βόλτες θα είναι ανοιχτά για το γεγονός - ακόμα και όταν οι θερμοκρασίες μπορούν να βυθιστούν στη παγωμένη ζώνη.

Πληροφορίες σχετικά με τα πάρκα που θα γιορτάσουν τα Χριστούγεννα και τις αργίες και μερικές από τις λεπτομέρειες του γεγονότος ακολουθούν. Τα πάρκα προσφέρουν εισιτήρια εκπτωτικών εκδηλώσεων εάν αγοράζονται ηλεκτρονικά εκ των προτέρων. (Απευθείας σύνδεσμοι σε κάθε μία από τις επίσημες αργίες του πάρκου Holiday in the Park σελίδες περιλαμβάνονται παρακάτω.) Σημειώστε ότι η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι διαθέσιμη και για τους κατόχους περασμάτων 2017 και 2018.