Έξι Σημαίες Magic Mountain Είναι η Coaster-Crazy έδρα της Καλιφόρνιας

Αρχικά, το θέμα του πάρκου είχε κάτι να κάνει με χαριτωμένα γνώσεις που ζούσαν σε ένα μαγικό βουνό. Αφού ήρθε η Six Flags στη σκηνή, έριξε τα γνάμματα, αντλούσε την τεστοστερόνη και δημιούργησε αυτό που έχει αποκαλύψει το πάρκο "Xtreme". Με 19 μηχανές συγκινήσεις, το Six Flags Magic Mountain αξιώνει τώρα το μεγαλύτερο οπλοστάσιο σουέτ στον κόσμο .

Εδώ είναι ένα κομμάτι της παράστασης θεματικό πάρκο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να καταπλήξει και να εντυπωσιάσει τους φίλους σας: Οι λαοί SeaWorld, φρέσκο ​​από την ανάπτυξη με επιτυχία το όμορφο θαλάσσιο πάρκο του Σαν Ντιέγκο , αρχικά έχτισε Magic Mountain.

Αλλά μερικά προβλήματα μεγέθους Shamu τους οδήγησαν να πουλήσουν το θεματικό πάρκο αμέσως μετά το άνοιγμα. Εξακολουθούν να υπάρχουν και τα πρωτότυπα πρωτότυπα σχέδια, αλλά όταν οι Six Flags απαγόρευσαν τα γνώσεις, απορροφήθηκαν και πολλά από τη διασκέδαση έξω από το πάρκο.

Σήμερα, όπως και οι περισσότερες ιδιοκτησίες των Six Flags, το Magic Mountain είναι πραγματικά ένα "σιδερένιο πάρκο", ένα πάρκο ψυχαγωγίας που γεμίζει με ένα πλήθος βόλτες, από ένα συνεκτικό θεματικό πάρκο . Αλλά τι μια συλλογή από σουβέρ.

Το Magic Mountain μεταμόρφωσε το διάσημο Κολοσσό (που προβλήθηκε στην αρχική ταινία Chevy Chase, Vacation ) στον Twisted Colossus . Τώρα κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων υβριδικών ξύλινων και χαλύβδινων σουβέρ .

Το X2 του πάρκου, το πρώτο «τέταρτο διάσταση» του κόσμου, έχει αυτοκίνητα που κάθονται δίπλα στην πίστα και ανεξάρτητα περιστρέφονται 360 μοίρες προς τα εμπρός και προς τα πίσω. Συζήτηση για αποπροσανατολισμό! Και τρομακτικό. Η βόλτα-tastic βόλτα κάνει την περικοπή για τον κατάλογο των πιο τρομακτικό roller coasters .

Επίσης στη λίστα τρελών-τρομακτικών περιπέτειας είναι το Superman: The Escape. Αναρριχεί σε έναν πύργο των 415 ποδιών, φτάνει τα 100 μίλια την ώρα και υποκείλει τους αναβάτες σε 6,5 δευτερόλεπτα από την έλλειψη βαρύτητας (όλα τα παγκόσμια ρεκόρ όταν ξεκίνησε η πορεία, εξακολουθεί να κατατάσσεται μεταξύ των ταχύτερων σουβέρ και των ψηλότερων σουέτ ).

Το απεριόριστο coaster, Scream-Ride Out Loud , είναι ένα από τα καλύτερα του είδους του.

Ο Γολιάθ , από την άλλη πλευρά, μπορεί να είναι ένας από τους χειρότερους υπέρκοσμους του Parkdom. Οι έντονες θετικές δυνάμεις του G μπορούν να προκαλέσουν οδυνηρές γκρίνια. Stand-up, ανεστραμμένο, που φέρει, kiddie, ξεκίνησε: Ονομάστε το coaster, και πιθανότατα μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Περισσότερο από τα σουβέρ

Είναι ένα τεράστιο πάρκο, οπότε να είστε έτοιμοι για πολλά περπάτημα. Το Magic Mountain έχει μια συγκεχυμένη διάταξη. Πολλά από τα μονοπάτια οδηγούν σε αδιέξοδα και μπορεί να είναι μπερδεμένο να προσπαθήσετε να πλοηγηθείτε από ένα τμήμα του πάρκου στο άλλο. Παραδόξως, πολλά από τα κυνηγετικά παζάρια του πάρκου βρίσκονται πίσω από το μεσαίο τμήμα και είναι εν μέρει ή σχεδόν απόλυτα κρυμμένα. Υποθέτω ότι αυτό βοηθά να δημιουργήσει μια αίσθηση της αγωνίας, αλλά τα περισσότερα πάρκα παρουσιάζουν τα σουβέρ τους για μέγιστη ορατότητα.

Για να φτάσετε στο "Magic Mountain" στο κέντρο του πάρκου, μπορείτε να πάρετε το τελεφερίκ Orient Express ή να καλέσετε ένα από τα απότομα μονοπάτια. Το Ninja Suspended Coaster στην κορυφή είναι μια διασκεδαστική βόλτα που χρησιμοποιεί τη φυσική τοπογραφία για να στείλει τα περιστρεφόμενα αυτοκίνητα της που περιστοιχίζουν το λόφο. Ένας μικρός λόφος ανελκυστήρα ξεκινά την περιπέτεια, ενώ ένας μεγαλύτερος λόφος ανελκυστήρα παραδίδει το τρένο πίσω στο σταθμό στο τέλος της διαδρομής. Επίσης στην κορυφή του λόφου βρίσκεται η Samurai Summit, ένας ιαπωνικός κήπος με όμορφα λουλούδια, ένα ποταμάκι και κάποια εκπληκτική πανοραμική θέα στο πάρκο και τους γύρω λόφους.

Οι υπογραμμισμένοι γονείς λαμβάνουν υπόψιν: Εν μέσω υπερπληθωρισμένης, γεμάτης ουρλιάζοντας ατμόσφαιρα Magic Mountain, αυτό είναι ίσως το μοναδικό ειρηνικό σημείο του πάρκου.

Όπως τα περισσότερα πάρκα Six Flags (και τα περισσότερα θεματικά πάρκα για αυτό το θέμα), τα τρόφιμα δεν είναι ένα ισχυρό σημείο. Είναι οι συνηθισμένοι ύποπτοι υπερτιμημένων, μικρών γρήγορων φαγητών. Το Magic Mountain δεν κάνει σπουδαία δουλειά ούτε με τον έλεγχο του πλήθους. Οι ουρές για τις μεγάλες κυλιόμενες σούβλες, ακόμη και σε σχετικά χαμηλές ημέρες επισκέψεων, μπορούν να διογκωθούν γρήγορα. Εάν τα μεγάλα περιμένουν είναι ένα ζήτημα, ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να πληρώσετε επιπλέον το πρόγραμμα Flash Pass , έξι σημαιών για το μπροστινό μέρος των γραμμών.

Τοποθεσία, εισαγωγή και ημερολόγιο λειτουργίας

Το Six Flags Magic Mountain βρίσκεται λίγο έξω από το I-5 στη Βαλένθια της Καλιφόρνια. Είναι περίπου 30 μίλια βόρεια του Λος Άντζελες. Η διεύθυνση είναι 26101 Magic Mountain Parkway.

Τα εισιτήρια μειωμένης τιμής είναι διαθέσιμα για παιδιά (κάτω των 48 ετών).

2 και κάτω είναι δωρεάν. Τα εκπτωτικά εισιτήρια είναι συχνά διαθέσιμα στο διαδίκτυο. Το παρακείμενο υδάτινο πάρκο Hurricane Harbour απαιτεί χωριστή είσοδο. Τα εισιτήρια εποχής περιλαμβάνουν είσοδο σε όλα τα πάρκα Six Flags. Τα προεξοφλημένα εισιτήρια είναι γενικά διαθέσιμα online από το Six Flags Magic Mountain.

Το 2018, το πάρκο άλλαξε από ένα εποχιακό πάρκο που ήταν ανοιχτό τα Σαββατοκύριακα και επέλεξε τις ημέρες της εκτός εποχής για ένα χρονοδιάγραμμα όλο το χρόνο. Είναι πλέον ανοιχτό καθημερινά όλο το χρόνο.