Αναθεώρηση του Castle Hotel Colmberg

Περάστε τη νύχτα σε ένα Μεσαιωνικό Γερμανικό Κάστρο

Μπορεί να γίνει πιο ρομαντικό από το να περάσετε τη νύχτα σε γερμανικό κάστρο 1.000 ετών;

Το Castle Hotel Colmberg στη Βαυαρία είναι μια γραφική στάση τόσο στο δρόμο του Κάστρου όσο και στο Ρομαντικό Δρόμο , δύο από τις καλύτερες γραφικές διαδρομές στη Γερμανία. Κρυμμένο μακριά στην εξοχή της Βαυαρίας, είναι καλύτερο να φτάσετε με το αυτοκίνητο (αν και είναι προσβάσιμο με ταξί από το σιδηροδρομικό σταθμό). Η πόλη του Colmberg προσφέρει άφθονο μεσαιωνικό γοητεία, ειδυλλιακό περιβάλλον και εμπειρία μια φορά στη ζωή για ζευγάρια και οικογένειες.

Ιστορία του Κάστρου Colmberg

Μόλις το έδαφος κυνηγιού των νεολιθικών φυλών, η περιοχή εγκαταστάθηκε για πρώτη φορά από τους Κέλτες. Οι φραγκονικοί βασιλιάδες τελικά μετακόμισαν και συνέχισαν να χρησιμοποιούν την περιοχή ως περιοχή κυνηγιού. Ένα πρωτόγονο κάστρο ( Burg Colmberg ) χτίστηκε στην σημερινή περιοχή, και επεκτάθηκε ως κυβερνήτες και οι χρόνοι άλλαξαν. Οι αρχαίοι πέτρινοι πύργοι του κάστρου σώζονται σήμερα και κατασκευάστηκαν τον 13ο αιώνα.

Το 1318, πωλήθηκε στο Burgrave Friederich IV της Νυρεμβέργης . Τελικά αποκαλώντας τον εαυτό του Friedrich Margrave του Βρανδεμβούργου, γνώρισε αρκετές αυξήσεις του καθεστώτος ενώ ανήκε (και περιστασιακά έζησε) το κάστρο. Όταν πέθανε το 1440, το κάστρο έγινε γνωστό ως Schön-Else και οι απόγονοί του έγιναν βασιλιάδες της Πρωσίας το 1700 και Γερμανικοί αυτοκράτορες το 1871. Το κάστρο ήταν το αρχηγείο του βασιλείου της Βαυαρίας καθ 'όλη τη διάρκεια του 19ου αιώνα.

Από το 1927 μέχρι το 1964 το κάστρο έπεσε υπό ξένη ιδιοκτησία του τελευταίου αυτοκρατορικού προξένου της Ιαπωνίας.

Η οικογένεια Unbehauen απέκτησε το κάστρο το 1964 και έκτοτε λειτουργούσε ως ξενοδοχείο. Τρεις γενιές αργότερα, εξακολουθεί να είναι οικογενειακή επιχείρηση.

Διαμονή στο Castle Hotel Colmberg

Μπορείτε να το δείτε ήδη από μακριά: Το Castle Hotel Colmberg βρίσκεται μαγευτικό σε ένα βουνό, με θέα στην περιοχή της Φρανκονίας.

Μπορείτε να οδηγήσετε μια δασωμένη πλαγιά, μέσα από μια πύλη από τον 16ο αιώνα για να φτάσετε στην εσωτερική αυλή, που περιβάλλεται από οχυρωματικούς τοίχους.

Το ξενοδοχείο εξακολουθεί να προσφέρει μια αυθεντική μεσαιωνική ατμόσφαιρα και τα δωμάτια προσφέρουν γραφική θέα στο βαυαρικό τοπίο. Ανάμεσα στα 24 δωμάτια και τις δύο σουίτες υπάρχουν αρκετά μοντέρνα δωμάτια, αλλά για την καλύτερη εμπειρία ζήστε ένα από τα ιστορικά δωμάτια με ονειρεμένα κρεβάτια με τέσσερα αφίσα, παλιές ζωγραφιές, έπιπλα αντίκες και ξύλινες οροφές.

Δεν υπάρχει ανελκυστήρας κλιματισμός είναι απόδειξη της αυθεντικότητας του κάστρου? αν έχετε προβλήματα με το περπάτημα επάνω, κλείστε δωμάτιο στο ισόγειο του ξενοδοχείου . (Και αυτό μπορεί να αλλάξει το 2018.) Υπάρχει wifi, αλλά μην εκπλαγείτε αν δεν περάσει εύκολα μέσα από τοίχους 1.000 ετών. Εάν πρέπει να βουρτσίζετε το μεσαιωνικό γερμανό σας, σιγουρευτείτε ότι μεγάλο μέρος του προσωπικού είναι αγγλόφωνο.

Το κάστρο Colmberg έχει όλα, οπότε προχωρήστε και ζείτε σαν βασιλιάς ή βασίλισσα. Έχετε ένα φλιτζάνι καφέ στην αυλή, επισκεφθείτε το παρεκκλήσι και τους καταπράσινους βασιλικούς στάβλους και κάντε μια βόλτα μέσα από το μεγάλο ελάφι που βρίσκεται δίπλα στο κάστρο.

Αίσθημα πείνας; Γιορτάστε τα φρέσκα γεύματα από το κυνήγι στα δύο ρουστίκ εστιατόρια του ξενοδοχείου. Φάτε όπως μεσαιωνικούς χρόνους με φορτία πλάκας Hirsch haxe (αρθρώσεις του κτήματος), Wildsalami (σαλάμι άγριων θηραμάτων), και Hirschpastete (πατέ).

Φροντίστε να παραγγείλετε τη σκοτεινή, γεμάτη από σμύρνη μπύρα Schwarzer Ritter (μαύρη ιππότη) που παρασκευάζεται αποκλειστικά για το κάστρο.

Για όσους σχεδιάζουν ένα ξεχωριστό γεγονός όπως ένας γάμος, τι θα μπορούσε να είναι ένα πιο κομψό σκηνικό από ένα κάστρο; Τα τυχερά ζευγάρια μπορούν ακόμα να πουν "εγώ" στο ιστορικό παρεκκλήσι του Κάστρου Colmberg. Προτιμάτε την ύπαιθρο; Ο κήπος με τριανταφυλλιές φιλοξενεί 110 επισκέπτες.

Δραστηριότητες γύρω από το Κάστρο Colmberg

Η ειδυλλιακή τοποθεσία του ξενοδοχείου αποτελεί εξαιρετική αφετηρία για ημερήσιες εκδρομές. Τα μονοπάτια πεζοπορίας βρίσκονται σε κοντινή απόσταση και ολόκληρη η πόλη βρίσκεται στο φυσικό πάρκο Frankenhöhe.

Λίγο πιο μακριά, οι μεσαιωνικές πόλεις Dinkelsbühl και Rothenburg ob der Tauber απέχουν μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Πληροφορίες για τον επισκέπτη για το Castle Hotel Colmberg

Το Castle Hotel Colmberg βρίσκεται στη λίστα με τον καλύτερο ξενώνα hHotels στη Γερμανία.