Φτηνές (και δωρεάν) πράγματα που πρέπει να κάνετε σε Λούισβιλ, ΚΥ

Είτε είστε σε ένα σφιχτό προϋπολογισμό ή απλώς ενδιαφέρεστε να ξοδέψετε ένα απόγευμα για και χωρίς να ξοδέψετε ένα τεράστιο ποσό μετρητών, η Λούισβιλ είναι μια μεγάλη πόλη για να είναι μέσα. Υπάρχουν πολλά φτηνά (ακόμη και ΔΩΡΕΑΝ) πράγματα να κάνουμε μέσα και γύρω από Λούισβιλ .

Cemetery Hill Cemetery

701 Baxter Avenue
Περπατώντας μέσα από το νεκροταφείο Cave Hill είναι ένας μούστος για τους λάτρεις της ιστορίας της Louisville και δεν θα σας κοστίσει ούτε μια δεκάρα. Η γη ήταν αρχικά αγρόκτημα και εξακολουθεί να έχει άφθονη γοητεία.

Πολλά διάσημα ονόματα μπορούν να βρεθούν σε τάφους, όπως ο συνταγματάρχης Harlan Sanders και ο George Rogers Clark.

Πάρκο Τσερόκι

745 Cochran Hill Road
Υπάρχουν πολλά μέρη για να παίξετε στο Cherokee Park-γήπεδα τένις, γήπεδα μπάσκετ και παιδική χαρά για το νερό, πατήστε όνομα μερικά - αλλά οι περισσότεροι δρομείς και ποδηλάτες οδηγούν στο Cherokee για τον γραφικό βρόχο, στην κυκλοφορία. Εάν είστε περιπετειώδης, ελέγξτε το Big Rock. Το Big Rock βρίσκεται στο Beargrass Creek και είναι ένα ευχάριστο μέρος για να απολαύσετε ένα πικνίκ και να ξεκουραστείτε. Οι άνθρωποι τείνουν επίσης να βυθίζονται στο νερό και υπάρχει ένα σημείο για να πηδήξει στον κολπίσκο ... αλλά το νερό είναι ρηχό και είναι ένα επικίνδυνο και απαγορευμένο πράγμα που πρέπει να κάνουμε, καθώς το Big Rock δεν είναι κυρώσεις για κολύμπι.

Οι παραπάνω είναι μερικές καλύτερες επιλογές για όσους θέλουν να πάρουν τα πόδια τους ή ολόκληρο το σώμα τους κατά τη διάρκεια των θερμών καιρικών μηνών.

Πάρκο Iroquois
5214 New Cut Road
Το Iroquois Park έχει πανοραμική θέα, υπαίθριο αμφιθέατρο και πολλά άλλα.

Μετά από όλα, το πάρκο είναι 739-στρέμματα λόφων, δάση και μονοπάτια. Οι άνθρωποι κατευθύνονται ακόμη και στο Iroquois για να παρακολουθήσουν Thunder Over Louisville . Το υψηλό πλεονέκτημα είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να παρακολουθήσετε τα πυροτεχνήματα Thunder Over Louisville, δωρεάν. Ω, και στις ζεστές μέρες του καλοκαιριού υπάρχει ένα χώμα ψεκασμού για τα παιδιά και υπάρχει συνήθως ένα φορτηγό παγωτού σταθμευμένο κοντά δίνοντας γλυκές απολαύσεις.

Louisville Mega Cavern

1841 Ave. Taylor.
Γνωρίζατε ότι το μεγαλύτερο μέρος του ζωολογικού κήπου Louisville βρίσκεται πάνω από μια τεράστια σπηλιά; Πρόκειται για μια ανθρωπογενή σπηλιά, αρχικά λατομείο ασβεστόλιθου. Η έλξη είναι ανοιχτή στους τουρίστες από το 2009. Οι αναζητούντες περιπέτεια θα χαρούν να βρουν μια underground zipline και περιηγητική περιπέτεια ενώ οι buffs της ιστορίας μπορούν να μάθουν για την έλξη και τι χρησιμοποιείται σήμερα για την ιστορική περιοδεία με το τραμ.

Louisville Slugger Field

401 East Main Street

Αυτό το πεδίο του μπέιζμπολ είναι ένας τρόπος χαμηλού κόστους για να απολαύσετε το εξωτερικό, να παρακολουθήσετε ένα ηλιοβασίλεμα και να πάρετε ένα παιχνίδι Louisville Bats. Οι νυχτερίδες Louisville είναι μια μικρή ομάδα πρωταθλήματος και το πεδίο πήρε το όνομά του από το διάσημο ρόπαλο του μπέιζμπολ. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα, κατευθυνθείτε στο Μουσείο Slugger του Λούισβιλ , οι εκδρομές είναι διαθέσιμες καθημερινά και μπορείτε να δείτε τις νυχτερίδες που γίνονται και να μάθουν την ιστορία του μπέιζμπολ. Το μουσείο Slugger είναι αδύνατο να χάσετε ... υπάρχει ένα ρεπλίκα 120 ποδιών του νυχτερίδα Babe Ruth μπροστά! Μεγάλη ευκαιρία φωτογραφίας.

Μουσείο του Ντέρμπι του Κεντάκυ

704 Central Avenue
Εάν επισκέπτεστε το Λούισβιλ, πιθανότατα θα θέλετε να δείτε το Churchill Downs, τον αγώνα δρόμου όπου το ετήσιο Kentucky Derby λαμβάνει χώρα κάθε Μάιο.

Το Μουσείο του Ντέρμπι του Κεντάκυ βρίσκεται στο Churchill Downs και αναφέρει την ιστορία αυτού του διάσημου αγώνα αλόγων. Επιπλέον, εάν κάνετε μια περιοδεία, συμπεριλαμβάνεται το κομμάτι.

Μουσείο ταχύτητας τέχνης

Το νέο και βελτιωμένο μουσείο Speed ​​Art είναι δωρεάν τα Σάββατα! Πριν από την επέκταση, το μουσείο απελευθερώνεται καθημερινά, αλλά οι καιροί έχουν αλλάξει. Ευτυχώς, υπάρχουν περισσότερα για να δείτε και να απολαύσετε τώρα ότι η είσοδος στο μουσείο είναι ο κανόνας. Οι ελεύθερες Κυριακές ονομάζονται Owsley Sundays προς τιμήν του Owsley Brown II, ο οποίος ήταν Διευθύνων Σύμβουλος του Brown-Forman από το 1993 έως το 2005. Οι ελεύθερες Κυριακές Owsley είναι δυνατές χάρη στο δώρο στο μουσείο. Οι ελεύθερες Κυριακές θα συνεχιστούν μέχρι τον Μάρτιο του 2021.