Προφίλ του πάρκου Iroquois στο Λούισβιλ

Πρώτα σχεδιασμένο ως "γραφική κράτηση" του Frederick Law Olmstead, το Iroquois Park στο Λούισβιλ είναι γνωστό για την πανοραμική θέα, το μεγάλο υπαίθριο αμφιθέατρο και το γήπεδο του γκολφ. Υπάρχει πρόσβαση με αυτοκίνητο για να δείτε θέα μέσω του Uppill Road σε ορισμένες χρονικές περιόδους του έτους, αλλά η πρόσβαση στα πόδια και τα ποδήλατα στην κορυφή του πάρκου Iroquois είναι προσβάσιμη καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου, καθιστώντας το συγκεκριμένο πάρκο ελκυστικό για πεζοπόρους, δρομείς και χιονισμένους τυχοδιώκτες σε ψυχρότερους ημερολογιακούς μήνες.

Το πάρκο γεννιέται σε 739 στρέμματα και προσφέρει διάφορες ανέσεις που προσφέρουν διαφοροποιημένη υπαίθρια αναψυχή.

Πράγματα που πρέπει να κάνετε σε μια βροχερή μέρα στο Λούισβιλ

Προφίλ του Ιστορικού Τραμ Tour Mega Cavern

Top 5 δωρεάν πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Louisville, KY

Τοποθεσία:

Πάρκο Iroquois
5214 New Cut Road
Louisville, KY 40214
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Υπέρβαση ωρών πρόσβασης:

Ενώ οι πεζοί και οι ποδηλάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μονοπάτια και δρόμους που βλέπουν όλο το χρόνο, τα αυτοκίνητα μπορούν να έχουν πρόσβαση μόνο στις οδούς στην κορυφή του λόφου του Iroquois Park από την 1η Απριλίου έως τις 28 Οκτωβρίου κάθε έτους. Ακόμη και κατά την ανοιχτή περίοδο, τα αυτοκίνητα επιτρέπονται μόνο στις οδούς Iroquois Park από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ.

Δημοφιλή χαρακτηριστικά πάρκου:

Αλλα χαρακτηριστικά:

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα;

Διαβάστε την προέλευση των Olmsted Parks & Parkways του Λούισβιλ , μια ολοκληρωμένη ιστορία του συστήματος πάρκου του Louisville. Βρείτε το σε ένα από τα Βιβλιοπωλεία της Carmichael γύρω από την πόλη.

Μπορείτε να διαβάσετε απευθείας την προέλευση των Olmsted Parks & Parkways του Λούισβιλ , αν και ο πειρασμός να γυρίσετε σε κάθε τμήμα που καλεί τη γειτονιά, το ενδιαφέρον ή το περιβάλλον σας είναι έντονος.

Βέβαια, βρήκα την έντονη δύναμη για να αντισταθώ. Και παρόλο που κάθε τμήμα παρουσιάζεται με χρονολογική σειρά, η ιστορία έχει έναν τρόπο αναδίπλωσης στον εαυτό της. Ένας αναγνώστης μπορεί να διαβάσει το κεφάλαιο για τις λέσχες του μπέιζμπολ το 1874, και στη συνέχεια να επιστρέψει σε κτήματα και κήπους αναψυχής της δεκαετίας του 1850, λαμβάνοντας αποσπάσματα από έγγραφα της ημέρας και ιστορικά γεγονότα στην πορεία. Στην πραγματικότητα, ο σχεδιασμός τραπέζι του καφέ του hardback προσφέρεται για να πάρει για την προσοχή-αρπάζοντας κομμάτια της Louisville λαϊκή μουσική κάθε φορά που η διάθεση χτυπά.

Ο Samuel W. Thomas, Ph.D., ερευνητής, λέκτορας, συγγραφέας και εμπειρογνώμονας στο Λούισβιλ, έγραψε το The Origins of Olmsted Parks & Parkways του Louisville . Με περισσότερα από 40 χρόνια έρευνας σχετικά με το θέμα αυτό, μαζί με την πρώτη διευθύντρια του ιστορικού Locust Grove, αρχειοφύλακα County Jefferson και επικεφαλής του τμήματος εκδόσεων βιβλίων Courier-Journal & Times, είναι δύσκολο να φανταστεί κάποιος άλλος με τον ίδιο το εύρος της γνώσης.