Υπάρχει ένα IKEA κοντά στο Louisville;

Όχι, δεν υπάρχει ένα IKEA στο Κεντάκι, αλλά υπάρχουν επιλογές. Εάν βρίσκεστε στο Λούισβιλ, μπορείτε να μεταβείτε στο IKEA και να επιστρέψετε εντός μιας ημέρας. Το πλησιέστερο IKEA στη Louisville βρίσκεται στο West Chester, Ohio, λίγο έξω από το Cincinnati. Η διαδρομή προς το West Chester IKEA από το Louisville είναι περίπου 120 μίλια και διαρκεί περίπου 2 ώρες, περίπου για το χρόνο που χρειάζεται για να παρακολουθήσετε μια ταινία .

Μπορώ να ψωνίσω στο IKEA με τα παιδιά μου;

Ναι, το δημοφιλές κατάστημα είναι ένας οικογενειακός προορισμός.

Υπάρχει ακόμη μια υπηρεσία φύλαξης παιδιών (είδος) που ονομάζεται Smaland, μια εποπτευόμενη περιοχή παιχνιδιού για παιδιά. Η υπηρεσία φύλαξης παιδιών είναι δωρεάν για τα παιδιά που είναι ασήμαντα εκπαιδευμένα και πληρούν ορισμένες απαιτήσεις ύψους, συνήθως μεταξύ 36-54 ίντσες. Υπάρχει ένα χρονικό όριο, συνήθως μια ώρα, ώστε να μην μπορείτε να κάνετε όλα τα ψώνια σας ενώ τα μικρά παίζουν στη Smaland, αλλά θα σας δώσει χρόνο να περπατήσετε λίγο και να λάβετε κάποιες αποφάσεις χωρίς παιδί από η πλευρά σου.

Επιπλέον, σημαντικό για τις οικογένειες που επιλέγουν να κολλήσουν μαζί, υπάρχουν άφθονες τουαλέτες σε όλο το χώρο, ακόμη και οι οικογενειακές τουαλέτες είναι άφθονοι. Στις γυναικείες τουαλέτες υπάρχουν νεροχύτες για παιδιά, σταθμοί αλλαγής και πρόσβαση σε πάνες και υγειονομικές ανάγκες.

Τι πωλούν στο IKEA;

Η IKEA πωλεί έτοιμα έπιπλα και οικιακά σκεύη. Τα καλά σχεδιασμένα και λειτουργικά έπιπλα σπιτιού είναι δημοφιλή σε κατοίκους διαμερισμάτων που ξεκινούν.

Τα έπιπλα είναι μοντέρνα και ελκυστικά, αλλά οικονομικά προσιτά. Τα καταστήματα έχουν σχεδιαστεί για να επισημαίνουν τα κομμάτια, τοποθετώντάς τα σε ρυθμίσεις δωματίου, για να δώσουν στους καταναλωτές μια ιδέα για το πώς μπορούν να ενσωματώσουν τα έπιπλα IKEA - και καρέκλες και χαλιά και εικόνες και πιάτα - στο σπίτι τους.

Τα έπιπλα είναι πολύ προσιτά και το μοντέρνο σχεδιασμό τους βοηθά να συνδυάσουν κάθε χώρο ή γραφείο.

Θα ήταν δύσκολο να βρείτε φθηνότερα έπιπλα, εκτός αν ψωνίζατε σε καταστήματα αποθεμάτων . Ο σκανδιναβικός σχεδιασμός είναι ένα από τα αγαπημένα για πολλούς που αναζητούν ένα απλό ράφι, ένα κλασικό πλαίσιο κρεβατιού ή μια καρέκλα με καθαρές γραμμές. Το κατάστημα διαθέτει επίσης μια μεγάλη ποικιλία επίπλων και επίπλων για παιδιά. Τα φωτεινά χρώματα είναι χαριτωμένα και ζωντανά και από τότε συχνά τα παιδικά έπιπλα χρησιμοποιούνται μόνο για ένα ή δύο χρόνια μέχρι το παιδί μεγαλώσει σε κάτι μεγαλύτερο, ένα κομμάτι IKEA που δεν προορίζεται να διαρκέσει μια ζωή μπορεί να είναι μια ιδανική εφαρμογή.

Τι υπάρχει για φαγητό στην Ikea;

Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι τα καταστήματα της IKEA είναι τεράστια και λόγω του μεγέθους τους, βρίσκονται συνήθως μακριά από πόλεις και εστιατόρια. Χωρίς ανησυχίες, η ΙΚΕΑ ξέρει ότι θα πεινάσετε ενώ ψωνίζετε για να εξυπηρετήσετε τους πελάτες της, υπάρχουν δύο μέρη για φαγητό στα περισσότερα καταστήματα της IKEA.

Το κύριο εστιατόριο είναι μια καφετέρια όπου οι αγοραστές μπορούν να δειπνήσουν σε σπεσιαλιτέ της Σουηδίας IKEA, πατάτες, σάντουιτς, κοτόπουλο και λαχανικά. Οι προσφορές αλλάζουν και υπάρχουν καθημερινές προσφορές. Εάν το πρόγραμμά σας είναι ευέλικτο, επισκεφτείτε τη σελίδα ειδικών προσφορών της IKEA West Chester πριν ξεκινήσετε. Υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές και όταν οι πελάτες μπορούν να τρώνε δωρεάν.

Κάτω, κοντά στο ταμείο, θα βρείτε ένα μετρητή για να αγοράσετε μικρότερα γεύματα.

Τα δημοφιλή σνακ περιλαμβάνουν τα χοτ-ντογκ, τους κώνους παγωτού και τους κυλίνδρους κανέλας που είναι γνωστά για το IKEA. Τόσο οι ρόλοι κανέλας όσο και οι σουηδίες κεφτεδάκια είναι τα αγαπημένα της IKEA και μπορείτε να αγοράσετε αυτά τα είδη συσκευασμένα για να πάτε επίσης.

Πώς μπορώ να πάρω το σπίτι των επίπλων;

Αν κοιτάτε να εξοικονομήσετε χρήματα - κάτι που είναι το σημείο για πολλούς αγοραστές της IKEA - θα πρέπει να φέρετε ένα μεγάλο αυτοκίνητο ή βαν και έναν φίλο που είναι καλός σε βαριά ανύψωση. Όταν αγοράζετε μεγάλα αντικείμενα, το προσωπικό θα σας βοηθήσει να φορτώσετε το αυτοκίνητό σας, αλλά θα πρέπει ακόμα να ξεφορτώσετε (και να συναρμολογήσετε) όταν φτάσετε στο σπίτι. Υπάρχουν επιλογές παράδοσης, μπορείτε να πληρώσετε από την IKEA να παραδώσει ή / και να συγκεντρώσει τις αγορές σας, αλλά αυτές οι υπηρεσίες προσφέρονται σε μια τιμή. Έτσι αν ψάχνετε να εξοικονομήσετε χρήματα, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να αγκαλιάσετε το πνεύμα IKEA do-it-yourself και build-it-yourself.