Κρατικό πάρκο Gantry Plaza στο Long Island City, Queens

Το Gantry Plaza State Park, από το 1998, έχει ανοίξει την προκυμαία Queens στο Long Island City . Ο βραβευμένος σχεδιασμός του έχει μετατρέψει τον πρώην βιομηχανικό χώρο σε ένα ανθηρό κοινό πάρκο με εκπληκτική θέα στο Μανχάταν. Το δυόμισι στρέμματα του πάρκου στο East River είναι η πρώτη φάση της προγραμματισμένης ανάπτυξης της προκυμαίας του δυτικού Queens από την Queens West Development Corporation (θυγατρική Empire State Development Corporation).

Περιγραφή

Το πάρκο κάμπτεται κατά μήκος της ακτογραμμής και είναι διαμορφωμένο με γηγενείς χλόες. Καμπύλα σκαλοπάτια οδηγούν σε μια πλατεία και έπειτα σε τέσσερις αποβάθρες, το καθένα ξεχωριστά, που εκτείνεται στον Ανατολικό Ποταμό. Οι προβλήτες διαθέτουν τραπέζι ψαρέματος, ξύλινα ξαπλώστρες και ξύλινα καθίσματα απαλά αναρριχημένα για τη θέα του Midtown. Δύο γερανογέφυρες, παλιές ναυτιλιακές ανυψωτικές πλατφόρμες, αργαλειό πάνω από το κεφάλι, υπενθυμίζοντας μας τη βιομηχανική ιστορία των περιοχών

Η βόρεια, πιο πρόσφατη προσθήκη είναι το Peninsula Park, μια χλοώδης περιοχή για πικνίκ και παίζοντας αλίευση.

Φίλοι του κρατικού πάρκου Gantry

Η αρχική δημόσια αποδοκιμασία των σχεδίων Gantry μετατράπηκε σε πραγματικό ενθουσιασμό καθώς το πάρκο διαμορφώθηκε και άνοιξε το 1998. Οι κάτοικοι Hunters Point σχημάτισαν το "Friends of Gantry State Park", αφιερωμένο στη συντήρηση του πάρκου. Τα μέλη είναι από την ευρύτερη γειτονιά και από τους πύργους πίσω από το πάρκο: Citylights (condos) και Avalon Riverside (ενοικιάσεις). Οι πύργοι αντιτίθενται έντονα με τη γύρω περιοχή, προετοιμάζοντας το σχέδιο να διευρύνει το σύνολο του Hunters Point.

Δημόσιες συγκοινωνίες στο κρατικό πάρκο Gantry

Μετρό : Οι 7 στάσεις του μετρό στη λεωφόρο Vernon Boulevard / Jackson Avenue. Περπατήστε δυτικά δύο τετράγωνα στο Gantry. Απλά κοιτάξτε τα καπνά του εργοστασίου του Schwartz και περπατήστε προς αυτή την κατεύθυνση. Ο μετρό G βρίσκεται στην οδό 21st Street / Jackson Avenue. Περπατήστε τρία μπλοκ δυτικά.

Τρένο : Ο σταθμός LIRR στη λεωφόρο Borden και η 2η οδός είναι κοντά.

Περπατήστε βόρεια και πάνω. (Το LIRR τρέχει μόνο στην Τζαμάικα από το LIC.)

Λεωφορείο : Τα λεωφορεία B61 και Q103 σταματούν στη λεωφόρο Vernon Boulevard / Jackson Avenue.

Ferry : Από τη Λεωφόρο Borden το Water Taxi πηγαίνει στο Μανχάταν.

Οδηγίες οδήγησης στο Gantry State Park

Long Island Expressway (LIE) : Το Gantry Plaza απέχει μόλις εκατοστά από τη σήραγγα Midtown.
Westbound , πάρτε την έξοδο 15 και στρίψτε δεξιά στην οδό Van Dam. Στρίψτε αριστερά στην 49η Λεωφόρο. Συνεχίστε στο τέλος.
Το Eastbound μπορεί να είναι δύσκολο. Βγείτε από τη λεωφόρο Borden, στρίψτε δεξιά, δεξιά πάλι στον Vernon και αφήστε την στην 49η Λεωφόρο.

Γέφυρα Queensboro ή Queens Boulevard : Στρίψτε νότια στην 21η Λεωφόρο. Στρίψτε δεξιά στην Jackson Avenue. Ακριβώς στην 48η Λεωφόρο (λίγο πριν το PS 1). Αριστερά στη γωνία από το κτίριο Citylights. Ακριβώς στην 49η Λεωφόρο.

Διεύθυνση

Gantry Plaza State Park
474 48η Λεωφόρος
Long Island City, Νέα Υόρκη 11109

Περισσότερα για να κάνετε στο Long Island City

Καλύτερο σημείο πυροτεχνημάτων στο Long Island

Το Gantry Plaza είναι ο πρώτος χώρος στο Queens για να παρακολουθήσετε την ετήσια έκθεση πυροτεχνημάτων του Macy στις 4 Ιουλίου. Δείτε το κτίριο Chrysler αντανακλούν την κόκκινη λάμψη των πυραύλων.

Πάρτε εκεί νωρίς για ένα σημείο. Είναι πολύ πιο εύκολο να πάρετε το μετρό 7 και να περπατήσετε λίγα τετράγωνα από ό, τι για να πολεμήσετε για ένα σημείο στάθμευσης.