Εκδρομές με καρότσια Beverly Hills

Περιηγήσεις τροχόσπιτων στο Beverly Hills

Το Beverly Hills Trolley Tour είναι μια περιήγηση στο Beverly Hills 40 λεπτών σε ανοιχτό καρότσι. Τα αξιοθέατα περιλαμβάνουν τα κομψά καταστήματα του Rodeo Drive , τις περίφημες γειτονιές, τα σπίτια διασημοτήτων και τα διάσημα και ιστορικά μνημεία.

Πρόγραμμα περιηγήσεων

Καλοκαιρινή περίοδος , 5 Ιουλίου μέσω της Ημέρας Εργασίας
Περίοδος χειμερινών διακοπών , μετά την ημέρα των ευχαριστιών μέχρι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς (εκτός από τις 24 και 25 Δεκεμβρίου)
Τρίτη έως Κυριακή, Ωριαία την ώρα
Κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων διακοπών, η κα Claus έρχεται επί του σκάφους για μια μικρή αφήγηση.



Η υπόλοιπη χρονιά
Μόνο τα Σάββατα και τις Κυριακές, Ωριαία την ώρα

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το τρόλεϊ δεν λειτουργεί στη βροχή.

Τρόφιμα: $ 5 Ενήλικες, $ 1 Παιδιά κάτω των 12 ετών που καταβάλλονται στον οδηγό με βάση την πρώτη προτεραιότητα

Σημείο συνάντησης: Οι εκδρομές ξεκινούν από τη γωνιά του Rodeo Drive και του Dayton Way στο Beverly Hills. Εκεί ξεκινά η μικρή λωρίδα πεζών Via Rodeo Dr.

Χώρος στάθμευσης: Υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης για πρώτη ώρα (κατόπιν αιτήματος) στις κοντινές δημοτικές διαρθρώσεις. Οι πλησιέστερες είναι στο 345 N. Beverly Drive, 9510 Brighton Way και 440 N. Camden Drive. Πρώτα 2 ώρες δωρεάν στη δομή στο 450 N. Rexford Drive κοντά στο Civic Center, περίπου 6 τετράγωνα μακριά. Ο σταθμός στάθμευσης είναι μετρημένος. Beverly Hills Πληροφορίες στάθμευσης

Πληροφορίες: www.beverlyhills.org

Αυτές οι πληροφορίες ήταν ακριβείς κατά τη στιγμή της δημοσίευσης. Ελέγξτε τον ιστότοπο περιοδείας για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες.