Πάρτε ένα τρένο στη Νέα Υόρκη

Τα τρένα προσφέρουν άσκοπα ταξίδια στη Νέα Υόρκη

Τα τρένα μπορούν να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ταξιδέψετε στη Νέα Υόρκη. Για τους επισκέπτες από τα κοντινά κράτη, τα τρένα για καθημερινές μετακινήσεις προσφέρουν εύκολη και οικονομικά προσιτή πρόσβαση στην πόλη χωρίς την ταλαιπωρία ή τη δαπάνη στάθμευσης όταν φτάσετε. Για τους επισκέπτες από μακριά, το ταξίδι με τρένα προσφέρει στους ταξιδιώτες μια μεγάλη ευκαιρία να δουν τις Ηνωμένες Πολιτείες πιο κοντά και είναι μια περιπέτεια από μόνη της. Είναι επίσης μια καλή επιλογή για τους ανθρώπους που φοβούνται να πετάξουν ή που εκτιμούν την άνεση να φτάνουν απευθείας στο κέντρο της πόλης, αφού τα αεροδρόμια της περιοχής της Νέας Υόρκης βρίσκονται όλα έξω από το Μανχάταν.

Υπηρεσίες τρένων προς τη Νέα Υόρκη

Πλεονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο

Μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο

Τι να ξέρετε για το τρένο Ταξίδι στη Νέα Υόρκη

Εκπαιδεύστε τη Νέα Υόρκη

Συμβουλές για ταξίδι με τρένο στη Νέα Υόρκη

Εθνικές Υπηρεσίες Τρένων

Amtrak
Το Amtrak είναι το μεγαλύτερο δίκτυο τρένων των Ηνωμένων Πολιτειών - με ένα σύστημα διαδρομής 22.000 μιλίων που περιλαμβάνει 500 σταθμούς σε 46 κράτη. Οι διαδρομές μεγάλων αποστάσεων συνήθως προσφέρουν τραπεζάκια και καταλύματα για ύπνο. Υπάρχουν επίσης σιδηροδρομικά περάσματα διαθέσιμα για διεθνείς επισκέπτες και άλλους ταξιδιώτες που αναζητούν να εξερευνήσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες και / ή τον Καναδά.

Τα τρένα φτάνουν στον σταθμό Penn της Νέας Υόρκης .

Υπηρεσίες τρένων

Long Island Rail Road
Καθημερινή υπηρεσία μετακίνησης από το Long Island και το Brooklyn στο σταθμό Penn της Νέας Υόρκης .

MetroNorth
Καθημερινή υπηρεσία μετακίνησης από το βόρειο τμήμα της Νέας Υόρκης, συμπεριλαμβανομένης της Νέας Υόρκης και του Κοννέκτικατ, στο Grand Central Terminal

Διαμετακόμιση του Νιου Τζέρσεϋ
Καθημερινή υπηρεσία μετακίνησης από ολόκληρο το Νιου Τζέρσεϋ, συμπεριλαμβανομένων συνδέσεων με τη Φιλαδέλφεια που φθάνουν στο σταθμό Penn της Νέας Υόρκης . Η υπηρεσία συνδέεται επίσης με το αεροδρόμιο του Newark .

Συμβουλές για ταξίδι με τρένο στη Νέα Υόρκη