Τα πάρκα σκυλιών του Κάνσας Σίτι

Τραβήξτε με το mutt σας και αφήστε τους να απολαύσουν το μεγάλο λουρί σε εξωτερικούς χώρους χωρίς λουρί στο Kansas City σε ένα από αυτά τα πάρκα σκύλων χωρίς λουρί.

Shawnee Mission Park Off-Leash Dog Park

7900 Renner Road, Shawnee, KS 66219

Ένα από τα αγαπημένα off-leash σκυλιά πάρκα στο μετρό, το SMP σκύλος πάρκο αφήνει pooch σας πηγαίνουν από λουρί στο 53 + στρέμματα περιφραγμένο στο πάρκο. Το SMP περιλαμβάνει πολλά περιθώρια για το κουτάβι σας να ντρέπεται και έχει ακόμη και μια παραλία κολύμβησης για να δροσιστείτε και να κάνετε μια βουτιά.

Το πάρκο είναι ανοιχτό όλο το χρόνο κατά τη διάρκεια των ωρών στάθμευσης, αλλά μπορεί να πάρει πολύ κόσμο σε ζεστά απογεύματα το Σαββατοκύριακο.

Wayside Waifs Bark Park

3901 Martha Truman Road Kansas City, MO 64137

Τα τέλη υποστηρίζουν άμεσα Wayside Waifs στέγαση υιοθεσίας Το Wayside Waifs Bark Park είναι ανοιχτό 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα για την εξυπηρέτησή σας και περιλαμβάνει πέντε στρέμματα περιφραγμένης απόλαυσης σε πάρκο-όπως ρύθμιση με πολλά δέντρα και σκιασμένες περιοχές. Το πάρκο που βασίζεται σε αμοιβές έχει επίσης αρκετούς σταθμούς νερού και όλα τα έσοδα υποστηρίζουν άμεσα ένα από τα μεγαλύτερα καταφύγια υιοθεσίας του μετρό.

* Διαβάστε τις ιστοσελίδες τους για λεπτομερείς οδηγίες και έντυπα εγγραφής.

Penn Valley Dog Park

Το μοναδικό αστικό πάρκο σκύλων του μετρό βρίσκεται ανάμεσα στο Midtown και το κέντρο της πόλης, στο Pershing και Main στο Penn Valley Park και είναι ανοιχτό επτά ημέρες την εβδομάδα από το σούρουπο μέχρι την αυγή. Η περιφραγμένη περιοχή προσφέρει σιντριβάνια για σκύλους και τους ιδιοκτήτες τους.

Πάρκο σκυλιών στο Gregory O. Grounds Park, Blue Springs

20th Street από τον Jefferson ανατολικά της λίμνης

Ανοιχτό το 2007, το πάρκο περιλαμβάνει μια μικρή λίμνη, πολλά ανοιχτό χώρο και πολλά δέντρα σκιά. Το πάρκο έχει επίσης μια βρύση για εσάς και τους τετράποδους φίλους σας και μια περιοχή πλύσης σκύλου καθώς βγαίνετε από το πάρκο.

Kill Creek Streamway Off Leash Dog Park

33460 W 95th St., De Soto

Το Kill Creek Streamway Park Off-Leash Dog Area βρίσκεται στο σημείο πρόσβασης 95th Street στο Kill Creek.

Η έκταση των 16 στρεμμάτων είναι πολύ καλή και δεν είναι υπερβολικά γεμάτη.

Riverfront Park του Lawrence

Βρίσκεται στις διασταυρώσεις των αυτοκινητοδρόμων 24. 40 & 59

Το Riverfront Park του Lawrence βρίσκεται στις όχθες του ποταμού του Κάνσας, το οποίο έχει μια καταπληκτική θέα τα κατοικίδια ζώα και τους φίλους τους με δύο πόδια θα απολαύσετε. Πάρτε Βόρεια Second Street στους αυτοκινητόδρομους 24 και 40 κατευθείαν στο Riverfront Park.