Φεστιβάλ του Πεντάσου στο Φεστιβάλ Ντέρμπι του Κεντάκυ

Η παρέλαση Pegasus είναι μια παρέλαση κάτω από το Broadway από το Campbell στην 9η οδό που πραγματοποιείται ετησίως την Πέμπτη πριν από το Kentucky Derby. Το Pegasus Parade διαθέτει πολύχρωμα επιπλέουν, βαδίζοντας μπάντες, γιγάντιους φουσκωτούς χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων, ιππείς και διασημότητες.

Συμμετέχοντας στην παρέλαση του Πήγασου

Η παρέλαση του Πήγασου δεν θα υπήρχε αν δεν ήταν για τους ταλαντούχους ντόπιους που έβαλαν τις δεξιότητές τους μαζί για να δημιουργήσουν πλωτήρες, να παίξουν μουσική και να ντύσουν για να διασκεδάσουν το πλήθος των παρελάσεων.

Κάθε χρόνο ο οργανισμός του Φεστιβάλ του Κεντάκυ Ντέρμπι προσλαμβάνει τοπικά γυμνάσια και κολέγια για να παίζουν μουσική για την παρέλαση. Προσλαμβάνουν άτομα και επιχειρήσεις για να δημιουργήσουν τους πλωτήρες για την παρέλαση. Προσλαμβάνουν ιππικές μονάδες και κλόουν, ομάδες χορού και σχεδόν οποιαδήποτε άλλη δημιουργική ομάδα που μπορεί να προσφέρει μια καλή παράσταση για την παρέλαση. Αν θέλετε να συμμετάσχετε στη διασκέδαση της παρέλασης Pegasus, επισκεφτείτε τη σελίδα πληροφοριών Parade Entry της ιστοσελίδας του Φεστιβάλ Kentucky Derby Festival.

Παρόλο που η παρέλαση Pegasus είναι το παλαιότερο γεγονός του Φεστιβάλ Ντέρμπι στο Kentucky, είναι σίγουρα ένας από τους πολλούς. Κάθε χρόνο, οι δύο εβδομάδες του Φεστιβάλ Derby του Κεντάκυ είναι γεμάτες με δεκάδες διαφορετικά γεγονότα. Φυσικά, μερικά γεγονότα είναι πιο δημοφιλή από άλλα. Ακολουθούν μερικά άρθρα για να ξεκινήσετε τον προγραμματισμό σας: