Ανακαλύφθηκαν οι τάσεις πολυτελών ξενοδοχείων του τρέχοντος έτους

Οι πολυτελείς ταξιδιωτικοί σύμβουλοι επισημαίνουν τις τάσεις των ξενοδοχείων του τρέχοντος έτους

Όλο και περισσότεροι ταξιδιώτες επιδιώκουν να έχουν μοναδικές και αυθεντικές εμπειρίες, αλλά δεν θέλετε να θυσιάσετε τις πολυτελείς ανέσεις που έχετε στο σπίτι - ή θέλετε να ζήσετε μια διαμονή υψηλού επιπέδου που παρηγορεί σε σύγκριση με αυτό που έχετε στην καθημερινότητα για να αισθάνεται πραγματικά χαϊδεμένος. Αυτές είναι οι τάσεις στα πολυτελή ταξίδια που έρχονται online φέτος, τα οποία μπορούν πραγματικά να μεταφέρουν τις διακοπές σας στο επόμενο επίπεδο - είτε ταξιδεύετε με ολόκληρη τη φυλή είτε ταξιδεύετε μόνοι σας ως ζευγάρι.

Το Virtuoso είναι ένα δίκτυο ταξιδιωτικών πρακτορείων που ειδικεύεται σε πολυτελή και βιωματικά ταξίδια. Ο οργανισμός αποτελείται από περισσότερα από 380 μέλη του οργανισμού που επιμελούνται από τον Virtuoso και καλούνται να συμμετάσχουν. Επί του παρόντος, υπάρχουν πάνω από 11.400 ταξιδιωτικοί σύμβουλοι σε 30 χώρες μέλη του Virtuoso. Το δίκτυο έχει τοποθετηθεί στο προσκήνιο των τάσεων πολυτελείας φιλοξενίας για να κρατήσει τα μέλη του μπροστά από την καμπύλη. Εδώ είναι μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους τα ξενοδοχεία θα διακρίνουν τον επόμενο χρόνο.

Μεγαλύτερες σουίτες και βίλες

Τα οικογενειακά ταξίδια, ειδικά με εκτεταμένες και μικτές οικογένειες, είναι μια από τις πιο καυτές τάσεις του έτους, σύμφωνα με την Έκθεση Virtuoso Luxe. Τα ξενοδοχεία ανταποκρίνονται στη ζήτηση για ομαδική διαμονή με μεγαλύτερες σουίτες και βίλες έτσι ώστε όλη η οικογένεια να μπορεί να μείνει μαζί. Για παράδειγμα, στο χαρτοφυλάκιο της Virtuoso, υπάρχει μια σουίτα 11 υπνοδωματίων που ανοίγει φέτος στο The Ritz-Carlton Grand Cayman.

Η σουίτα θα είναι η μεγαλύτερη στην Καραϊβική. Η μεγαλύτερη σουίτα ρετιρέ στις ΗΠΑ βρίσκεται στο The Mark της Νέας Υόρκης. Είναι 12.000 τετραγωνικά πόδια. Το Four Seasons Nevis προσφέρει επίσης στους επισκέπτες 40 βίλες.

Μια αίσθηση της θέσης

Ο σημερινός ταξιδιώτης δίνει μεγάλη αξία στις αυθεντικές εμπειρίες που τους δίνουν την αίσθηση ότι έχουν ταξιδέψει κάπου νέους.

Η Virtuoso διαθέτει μια συλλογή από ξενοδοχεία Virtuoso Hotels & Resorts που παρουσιάζουν αυτά τα είδη εμπειριών και διακρίνονται στους προορισμούς τους. Ως εκ τούτου, οι ταξιδιώτες που χρησιμοποιούν έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο Virtuoso μπορούν να απολαύσουν όλα τα καινούργια πράγματα, όπως συναυλίες παγκόσμιας κλάσης στο Schloss Elmau, ένα ιστορικό βαυαρικό κάστρο. ένα δυτικό βοοειδή που οδηγούν στο The Lodge & Spa στο Brush Creek Ranch στο Wyoming. μια ιδιωτική εμπειρία δοκιμής καφέ στο El Silencio Lodge & Spa στην Κόστα Ρίκα και πολλά άλλα.

Lifestyle Hotels

Έχει ειπωθεί ότι οι χιλιετηρίδες αναδεικνύουν νέα μονοπάτια στον κόσμο των πολυτελών ταξιδιών, οπότε η Virtuoso έχει επιλέξει νέα ακίνητα που προσελκύουν τα δημοφιλέστερα δημοτικά ταξίδια, προσφέροντας στο χαρτοφυλάκιό της brands όπως η Andaz και η W Hotels, η οποία πρόσφατα χαιρέτισε το πρώτο ξενοδοχείο Conrad (στο Algarve της Πορτογαλίας) και το πρώτο του ξενοδοχείο έκδοσης (στη Νέα Υόρκη).

Να φτάσετε πρώτα

Οι πολυτελείς ταξιδιώτες θέλουν να είναι οι πρώτοι που θα ανακαλύψουν τις πιο καυτές νέες ιδιότητες του πλανήτη και εάν αποκτήσουν αποκλειστική πρόσβαση και προνόμια, έχουν μια ακόμα καλύτερη εμπειρία. Το Virtuoso έχει το πρωτοποριακό πρόγραμμα Πρόβλεψης, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να εισάγει αναδυόμενα ή επανεμφανιζόμενα ξενοδοχεία και θέρετρα στην απαιτητική πελατεία ελίτ τουριστικών συμβούλων.

Η προεπισκόπηση είναι εδώ και έξι χρόνια και συνεχίζει να προσφέρει ιδιότητες από μάρκες πολυτελείας πολυτελείας κατά τη διάρκεια της φάσης προ-ανοίγματος και του ντεμπούτο τους. Οι σημερινοί συμμετέχοντες περιλαμβάνουν το Ritz Paris και το Faena Hotel Miami Beach.

Για να μάθετε περισσότερα για όλα τα ξενοδοχεία και θέρετρα του Virtuoso, ανατρέξτε στο Best of the Best, ένα βιβλίο που περιγράφει μερικά από τα καλύτερα πολυτελή ακίνητα σε όλο τον κόσμο.