Πάρκο Litchfield: Χριστούγεννα στο Πάρκο 2016

Εορτασμός των διακοπών στο πάρκο Litchfield, Αριζόνα

Το πάρκο Litchfield θα φιλοξενήσει και πάλι την γιορτή των Χριστουγέννων στο πάρκο. Το πάρκο Litchfield βρίσκεται στη δυτική κοιλάδα , νοτιοδυτικά του Φοίνιξ.

Δείτε τις φωτογραφίες των παρελθόντων Χριστουγέννων στις εκδηλώσεις του πάρκου.

Πότε είναι τα Χριστούγεννα στο Πάρκο του Litchfield Park

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 από τις 9 π.μ. έως τις 4 μ.μ.

Που είναι?

Το φεστιβάλ διακοπών πραγματοποιείται στο Κέντρο Πόλης του Litchfield Park, τη διασταύρωση της οδού Wigwam Blvd.

και το Old Litchfield Rd. Εδώ είναι οδηγίες και ένας χάρτης για την περιοχή Downtown Litchfield Park. Αν επισκέπτεστε από άλλο μέρος της περιοχής Phoenix, ελέγξτε για να δείτε πόσο καιρό θα έπρεπε να πάτε για να πάτε στο Litchfield Park .

Πόσο κοστίζει?

Δεν υπάρχει χρέωση για τα Χριστούγεννα στο πάρκο. Μπορεί να υπάρχει χρέωση για ορισμένες δραστηριότητες.

Τι συμβαίνει;

Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν μια έκθεση τέχνης με περισσότερους από 70 καλλιτέχνες και βιοτεχνίες με μοναδικές συλλογές αντικειμένων και δώρων. Τα περίπτερα Craft ανοίγουν στις 9 π.μ. Μια κοινοτική παρέλαση ξεκινάει στις 10 π.μ. με μπάντες, ομάδες τρυπανιών, πλωτήρες και, φυσικά, την άφιξη του Σάντα. Ζωντανή διασκέδαση, χειροτεχνία για τα παιδιά, επισκέψεις και φωτογραφίες με το Santa, χιόνι για τα παιδιά που παίζουν και τρόφιμα διαθέσιμα για αγορά.

Τι γίνεται αν έχω περισσότερες ερωτήσεις;

Μπορείτε να επισκεφθείτε την πόλη του Litchfield Park online ή να καλέσετε το 623-935-9040 για περισσότερες πληροφορίες.

- - - - - - - - - -

Φωτιστικά δένδρων, φώτα διακοπών, φεστιβάλ, μουσική διακοπών και διασκέδαση, οδηγοί δώρων και συμβουλές ταξιδιού διακοπών - βρείτε όλα αυτά στον οδηγό Χριστουγέννων διακοπών για το μεγαλύτερο Φοίνιξ .

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.