Καλύτερος χρόνος για να επισκεφθείτε το μαγικό βασίλειο

Επιλέξτε τον σωστό μήνα, ημέρα και ώρα για να επισκεφθείτε το Magic Kingdom

Η επιλογή της κατάλληλης ώρας του έτους είναι πολύ σημαντική όταν προγραμματίζετε τις διακοπές σας στη Disney, αλλά μόλις φτάσετε, επιλέξτε ποιο πάρκο θα επισκεφθείτε σε ποια ημέρα μπορεί να είναι σχεδόν συντριπτική. Επιλέξτε καλά και θα περάσετε μέσα από το Magic Kingdom και θα χτυπήσετε όλα τα αγαπημένα σας. Επιλέξτε άσχημα και μπορεί να βρεθείτε να περιμένετε στην σειρά για ώρες για να ανεβείτε σε ένα από τα πυραύλα του Space Mountain.

Καλύτερη εποχή του χρόνου για να επισκεφθείτε το μαγικό βασίλειο:

Όταν προγραμματίζετε τις διακοπές σας στο Disney World υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να λάβετε υπόψη σας, συμπεριλαμβανομένου του καιρού .

Μερικοί προγραμματίζουν ακόμα τις διακοπές τους γύρω από ένα από τα δημοφιλή ειδικά γεγονότα της Disney World, όπως το Πολύ Καλά Χριστούγεννα Party του Mickey το Νοέμβριο ή το Δεκέμβριο.

Χρησιμοποιήστε αυτούς τους εύχρηστους οδηγούς μήνα στη μέρα στο Disney World που σας δίνουν χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές για να ξέρετε τι να περιμένετε.

Καλύτερες ημέρες για να επισκεφτείτε το μαγικό βασίλειο για τους επισκέπτες του Resort:

Όταν κάνετε check in στο θέρετρο Disney, προσέξτε το ημερήσιο πρόγραμμα πάρκων που λαμβάνετε ως μέρος του πακέτου σας για check-in. Αυτό το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τις πρόσθετες ώρες μαγείας που είναι διαθέσιμες στο Magic Kingdom κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας.

Ενώ οι ημερομηνίες υπόκεινται σε αλλαγές, από τον Ιούνιο του 2016, το Magic Kingdom φιλοξενεί ένα πρόσθετο μαγικό πρωινό τις Παρασκευές, επιτρέποντας στους επισκέπτες να περάσουν μια επιπλέον ώρα για να φτάσουν σε δημοφιλή αξιοθέατα όπως ο Dumbo το Flying Elephant και το Space Mountain.

Οι Βραδινές Μαγικές Ώρες στο Μαγικό Βασίλειο είναι τις Τετάρτες, όταν θα είστε σε θέση να παραμείνετε και να απολαύσετε μερικά από τα αγαπημένα σας αξιοθέατα μετά το σκοτάδι αυτά τα βράδια.

Συμβουλή: Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το ημερήσιο πρόγραμμα στάθμευσης. Η Disney συχνά προσθέτει επιπλέον ώρες και ώρες επιπλέον μαγείας κατά τη διάρκεια πολυσύχναστων και γεμάτων φορές χρόνων.

Καλύτερες ημέρες για να επισκεφτείτε το μαγικό βασίλειο για επισκέπτες εκτός του χώρου:

Δεδομένου ότι δεν θα είστε επιλέξιμοι για Extra Magic Hours, οι καλύτερες ημέρες για να επισκεφθείτε το Magic Kingdom είναι Δευτέρες, Τρίτη και Πέμπτη.

Επισκεφθείτε το Magic Kingdom αυτές τις μέρες για να αποφύγετε την εισροή επισκεπτών του θέρετρου προς το πάρκο ως αποτέλεσμα των προσφερόμενων Extra Magic Hours.

Καλύτερη ώρα της ημέρας για να επισκεφτείτε το μαγικό βασίλειο:

Εάν είστε πρόωρο πουλί , κατευθυνθείτε στο πάρκο την ημέρα που επιλέξατε, περίπου 15 λεπτά πριν το άνοιγμα. Αν βασίζεστε στο Σύστημα Μεταφοράς Disney , αφήστε τουλάχιστον 30 λεπτά για να φτάσετε στην είσοδο του πάρκου. Η άφιξη νωρίς σας επιτρέπει να είστε ένας από τους πρώτους επισκέπτες για να μπείτε στο πάρκο και να κατευθυνθείτε γρήγορα στα αγαπημένα σας αξιοθέατα.

Εάν είστε περισσότερο νυχτερινή κουκουβάγια , φτάστε στο πάρκο το απόγευμα την ημέρα που έχετε επιλέξει. Κάνετε μια κράτηση για 4:00 ή 5:00 , κατόπιν χτυπήστε τις βόλτες όταν τελειώσετε. Τα πλήθη του πάρκου συνήθως αρχίζουν να αμβλύνονται καθώς οι επισκέπτες κάνουν το δρόμο τους σε άλλες θέσεις για δείπνο ή επιστρέφουν στο θέρετρο για το βράδυ.

Επιλέγοντας την καλύτερη εποχή του χρόνου, την ημέρα της εβδομάδας και την ώρα της ημέρας για να επισκεφθείτε το Magic Kingdom εξασφαλίζει ότι θα έχετε αρκετό χρόνο για να ζήσετε ό, τι αυτή η θέση έχει να προσφέρει.

Συμβουλή: Δείτε τις νέες αλληλεπιδραστικές ουρές στο Haunted Mansion και τις πολλές περιπέτειες του Winnie the Pooh όταν φτάσετε σε αυτά τα αξιοθέατα.

Επεξεργασμένο από την Travel Expert της Φλόριντα, Dawn Henthorn.