Πολύ Καλά Χριστουγεννιάτικο πάρτι του Mickey στο Disney World

Εορταστικά γεγονότα που είναι ευχάριστα και μαγικά

Η Disney World γιορτάζει τις γιορτές με το ετήσιο Mickey's Very Merry Christmas Party σε 21 επιλεγμένες βραδιές στο Magic Kingdom μεταξύ 9 Νοεμβρίου και 22 Δεκεμβρίου 2017. Είναι ένα από τα πολλά ειδικά γεγονότα διακοπών σε όλη την Disney World .

Τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια του Πολύ Καλά Χριστουγεννιάτικου Κόμματος του Μίκυ;
Η μετά το ωραίο μέρος Mickey's Very Merry Christmas Party είναι ένα αποκλειστικό γεγονός που απαιτεί ξεχωριστό εισιτήριο.

Οι έφηβοι και τα παιδιά αντιμετωπίζονται σε ειδικές εκδηλώσεις για εορταστικές εκδηλώσεις στο μαγικό βασίλειο της Disney World, συμπεριλαμβανομένων ζωντανών θεατρικών σκηνών με χαρακτήρες Disney που είναι ντυμένοι για τις διακοπές τους, ειδική παρέλαση για τις διακοπές και αγαπημένες παραδόσεις διακοπών, όπως δωρεάν μπισκότα και ζεστό κακάο Main Street, ΗΠΑ Οι οικογένειες μπορούν επίσης να απολαύσουν βόλτες και αξιοθέατα, όπως το τρένο ορυχείων επτά νάνων .

Κύρια σημεία το 2017 περιλαμβάνουν:

Πώς μπορείτε να πάρετε εισιτήρια στο Πολύ Καλά Χριστουγεννιάτικο Πάρτι του Mickey;

Τα εισιτήρια πωλούνται προς το παρόν για $ 89-109 για ενήλικες και $ 84- $ 104 για παιδιά ηλικίας 3 έως 9 ετών, ανάλογα με τις ημερομηνίες που επιλέχθηκαν. Μπορείτε να παραγγείλετε εισιτήρια στην ιστοσελίδα της Disney World ή τηλεφωνώντας στο 407 / 939-5277.

Οι ημερομηνίες για το Πολύ Καλά Χριστούγεννα Party του Mickey είναι:

Περισσότερα Χριστουγεννιάτικα στιγμιότυπα γύρω από τον κόσμο της Disney

Epcot

Hollywood Studios

Disney Springs

Περισσότερα Χριστουγεννιάτικα δρώμενα στο Disney World

Ελέγξτε τιμές στο Disney World Resorts