Πού να φάτε, να ψωνίσετε και να παίξετε στο Disney Springs

Η Disney World's Downtown στην περιοχή Disney έχει υποστεί μια εξαιρετική makeover και τώρα έχει ένα νέο όνομα.

Ο πολυετής μετασχηματισμός του Downtown Disney δημιούργησε μια νέα περιοχή που ονομάζεται Disney Springs, ένας προορισμός που προσφέρει σημαντικά περισσότερα καταστήματα, φαγητό και διασκέδαση μέσα σε υπαίθριους περιπάτους, μελισσοκομικές πηγές και γοητεία της παραλίας. Το όλο έργο ολοκληρώθηκε το 2016.

Η Disney Springs διπλασίασε τον αριθμό των καταστημάτων, των εστιατορίων και άλλων χώρων όπου οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν, με αποτέλεσμα περισσότερες από 150 εγκαταστάσεις.

Σχεδιάζοντας την έμπνευση από τις παραθαλάσσιες πόλεις της Φλόριντα και το φυσικό περιβάλλον, η Disney Springs θα περιλαμβάνει τέσσερις υπαίθριες γειτονιές που διασυνδέονται με μια ρέουσα άνοιξη και μια βουνοκορφιά στην λίμνη.

Το Landing (πρώην Pleasure Island) είναι μια πολύχρωμη εμπορική περιοχή με εμπνευσμένη τραπεζαρία και όμορφη θέα στη θάλασσα. Τα εστιατόρια και τα καταστήματα περιλαμβάνουν:

Το Marketplace είναι ένας οικογενειακός κόμβος που απολαμβάνει τους επισκέπτες όλων των ηλικιών, συνδυάζοντας νέες εμπειρίες με τα κλασικά αγαπημένα της Disney, συμπεριλαμβανομένου ενός επεκταμένου καταστήματος World of Disney.

Το Village Causeway είναι μια γέφυρα που συνδέει την περιοχή κοντά στο κατάστημα LEGO πέρα ​​από το νερό στο Rainforest Café. Η γέφυρα είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να παρακολουθήσετε ηλιοβασιλέματα και βόλτα, και διαθέτει επίσης μερικά μεγάλα νέα καταστήματα αγορών.

Το Town Center προσφέρει ένα εκλεπτυσμένο μείγμα από ψώνια και δείπνο μαζί με έναν περίπατο όπου οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν, να αναζωογονηθούν και να συνδεθούν ξανά.

Το West Side προσφέρει μια ζωντανή ατμόσφαιρα με ζωντανή ψυχαγωγία, καθώς και μια σειρά από νέες υπερυψωμένες θέσεις που προσφέρουν σκιά και θέα στη δραστηριότητα που ακολουθεί.


Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις τελευταίες ιδέες οικογενειακής απόδραση, ταξιδιωτικές συμβουλές και προσφορές. Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο δωρεάν οικογενειακών διακοπών μου σήμερα!