Πώς να φτάσετε: Συμβουλές για τη μεταφορά του Studios Hollywood της Disney

Με συναρπαστικές διαδρομές όπως ο Πύργος της Τρομοκρατίας και το Rock 'n' Roller Coaster και η οικογενειακή έκκληση της Toy Story Mania, τα Hollywood Studios της Disney προσφέρουν κάτι για όλους. Αν θέλετε να επωφεληθείτε από την επίσκεψή σας, φροντίστε να φτάσετε στα Studios νωρίς - ή μπορείτε να χάσετε μερικά από τα καλύτερα αξιοθέατα. Ευτυχώς, η Disney προσφέρει πολλές επιλογές για τους επισκέπτες του θέρετρου που επισκέπτονται το Hollywood Studios, ώστε να μπορείτε να φτάσετε εγκαίρως και με στυλ.

Συμβουλή: Δεν μπορείτε να φτάσετε αρκετά από τα Studios; Σκεφτείτε να μείνετε σε κοντινό θέρετρο, όπως το Boardwalk Inn της Disney, το Yacht και Beach Club, τα Swan ή τα θέρετρα Dolphin και φτάνετε με πλοίο ή με τα πόδια.

Ταξιδεύοντας με Λεωφορείο

Μπορείτε να επιβιβαστείτε σε ένα λεωφορείο σε οποιοδήποτε Disney Resort ή θεματικό πάρκο και να ταξιδέψετε στο Hollywood Studios της Disney. Το λεωφορείο θα σας καταθέσει απευθείας στην είσοδο του Studios, οπότε δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για το πάρκινγκ ή για το τραμ. Να γνωρίζετε ότι το λεωφορείο σας μπορεί να κάνει πολλαπλές στάσεις, ώστε να έχετε αρκετό χρόνο για να φτάσετε στον προορισμό σας. Το λεωφορείο είναι δωρεάν και είναι διαθέσιμο μία ώρα πριν το πάρκο ανοίξει και αρκετές ώρες μετά το κλείσιμο, ώστε να μπορείτε να μείνετε και να παίζετε όλη την ημέρα και να πάρετε το λεωφορείο στο θέρετρο.

Προειδοποίηση: Πρέπει να διπλώσετε το καροτσάκι σας και να μεταφέρετε μωρά για να οδηγήσετε το λεωφορείο.

Ταξιδεύω με αμάξι

Ακολουθήστε τις πινακίδες προς το χώρο στάθμευσης και παρκάρετε όπου κατευθύνεστε. Εάν δεν μένετε σε ένα θέρετρο της Disney, θα πρέπει να καταβάλετε ένα τέλος για στάθμευση.

Μόλις παρκάρετε, το Hollywood Studios της Disney προσφέρει δύο επιλογές για το ταξίδι από το αυτοκίνητό σας στην είσοδο. Μπορείτε να πάρετε το τραμ, ή μπορείτε να περπατήσετε. Εάν είστε σταθμευμένοι στην άκρα δεξιά πλευρά και ο διάδρομος είναι στη διάθεση σας, χρησιμοποιήστε το διάδρομο για να φτάσετε στην είσοδο γρήγορα. Εάν δεν μπορείτε να δείτε το διάδρομο από το αυτοκίνητό σας, είναι προτιμότερο να πάρετε το τραμ.

Είναι μια σύντομη διαδρομή και θα βγείτε ακριβώς μπροστά από την είσοδο του πάρκου.

Προειδοποίηση: Πρέπει να διπλώσετε το καροτσάκι σας και να μεταφέρετε μωρά για να οδηγήσετε το τραμ στάθμευσης από και προς το χώρο στάθμευσης του Hollywood Studios.

Ταξιδέψτε με βάρκα

Οι επισκέπτες που διαμένουν σε κοντινά θέρετρα, όπως το Yacht and Beach Club, μπορούν να ταξιδέψουν στο Hollywood Studios με βάρκα και να πάνε άνετα στο πάρκο. Το σκάφος θα σας καταθέσει στην είσοδο του πάρκου, δεν θα χρειαστεί να πάρετε το τραμ για να μπείτε στο πάρκο. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή αν ο καιρός είναι καλός, και αν δείτε μια βάρκα πλησιάζει. Ωστόσο, αν φτάσετε ως πλοίο αναχωρεί, ίσως χρειαστεί να περιμένετε έως και μισή ώρα ή περισσότερο για την επόμενη.

Επεξεργασία από Dawn Henthorn