Ανασκόπηση: Το Swan World και το Dolphin Resort της Disney World

Θέλετε να παραμείνετε στο Disney World και να πάρετε έναν τόνο αξίας για τα χρήματά σας; Εξετάστε το δημοφιλές Swan and Dolphin Resort, το οποίο διαθέτει ανελκυστήρα προσώπου 125 εκατομμυρίων δολαρίων, το μεγαλύτερο makeover στην ιστορία της ιδιοκτησίας για 25 χρόνια.

Πολλές οικογένειες εν αγνοία αγαπούν αυτό το θέρετρο λόγω της υπέροχης θέσης του. Μέρος του Westin Hotels & Resorts, το οποίο με τη σειρά του ανήκει στον Όμιλο Starwood, οι ιδιότητες των αδελφών Swan και Dolphin βρίσκονται στο εσωτερικό της Disney World μεταξύ του Epcot και του Hollywood Studios.

Οι επισκέπτες μπορούν να επωφεληθούν από την υπηρεσία θαλάσσιων ταξί Disney World για το Hollywood Studios Epcot και Disney, καθώς και λεωφορείο για το Magic Kingdom και το Animal Kingdom, καθώς και το Downtown Disney και τα υδάτινα πάρκα.

Οι οικογένειες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από πολλά άλλα οφέλη που προσφέρονται στους επισκέπτες σε ιδιόκτητες ιδιοκτησίες της Disney, όπως οι Extra Magic Hours, το MyMagic + και η υπηρεσία FastPass + , η οποία σας επιτρέπει να κάνετε κράτηση μέχρι τριών επιλεγμένων θεματικών πάρκων μέχρι 60 ημέρες πριν από την επίσκεψή σας .

Εκτός από την εξαιρετική τοποθεσία, το Swan and Dolphin προσφέρει ένα όμορφο και χαλαρωτικό μέρος για να χαλαρώσετε μετά από μια μέρα στα πάρκα. Υπάρχει μια μεγάλη πισίνα σπήλαια με καταρράκτες και νεροτσουλήθρα, συν δύο πισίνες lap, μια πισίνα άνοιξη, και μια παιδική πισίνα. Υπάρχουν επίσης γήπεδα τένις, βόλεϊ και μπάσκετ, παιδική χαρά, πινγκ πονγκ και ένα γιγαντιαίο παιχνίδι με πούλια. Λίγα βήματα από το θέρετρο, υπάρχει ένα μίνι γήπεδο γκολφ που ονομάζεται Fantasia Gardens της Disney.

Και τέλος, υπάρχει μια αίθουσα παιχνιδιών με βιντεοπαιχνίδια, χόκεϊ αέρα, φλίπερ και πολλά άλλα.

Εάν θέλετε ένα ρομαντικό δείπνο χωρίς τα παιδιά, το θέρετρο προσφέρει εποπτευόμενο βραδινό σύλλογο για παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών. Το Camp Dolphin είναι διαθέσιμο από τις 17:00 μέχρι τα μεσάνυχτα, προσφέροντας ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει arts και crafts, επιτραπέζια παιχνίδια, video και arcade παιχνίδια, νυχτερινές θεματικές δραστηριότητες με βραβεία και αναμνηστικά και μια ταινία Disney.

Το στρατόπεδο είναι δωρεάν, εφόσον οι γονείς γευματίζουν σε ένα από τα εστιατόρια του θέρετρου ή κάνουν θεραπεία σπα. (Αν όχι, η χρέωση είναι $ 12 ανά ώρα ανά παιδί.)

Τα καλύτερα δωμάτια: Το θέρετρο προσφέρει πολλές κατηγορίες δωματίων και σουιτών, συμπεριλαμβανομένων των οικογενειακών δωματίων σε σχήμα L που αισθάνονται σαν σουίτες, με καθιστικό και επιπλέον χώρο. Κάθε δωμάτιο στο Swan Hotel με 758 δωμάτια και το Dolphin Hotel των 1.509 δωματίων έχει ένα makeover με ένα νέο κομψό σχεδιασμό δωματίων και δροσερή χρωματική παλέτα εμπνευσμένη από την αρχιτεκτονική με θέμα το νερό του θέρετρου, ενώ τα δωμάτια έλαβαν τεχνολογικό ανελκυστήρα με μεγάλες τηλεοράσεις HD και πρόσθετες πρίζες.

Καλύτερη εποχή: Οι τιμές στο θέρετρο ακολουθούν την εποχιακή τιμολόγηση στα θέρετρα της Disney , με υψηλότερες τιμές κατά τις σχολικές διακοπές και χαμηλότερες τιμές όταν τα παιδιά είναι στο σχολείο.

Επισκέφτηκε: Απρίλιος 2016

Ελέγξτε τιμές στο Walt Disney World Swan και το Dolphin Resort

Αποποίηση ευθυνών: Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.