Καλύτερα πάρκα στο Queens

Τα δέκα κορυφαία αγαπημένα πράσινα και Beach Spots σε όλη την περιοχή

Θέλετε να βγείτε έξω; Εδώ είναι οι κορυφαίες 10 επιλογές μας για τα καλύτερα πάρκα στο Queens. Υπάρχουν εκατοντάδες πράσινα διαστήματα για να διαλέξετε από τον δήμο, αλλά αυτά είναι καλύτερα μέσω μεγέθους, ποιότητας και ποικίλων δραστηριοτήτων. Θα σας φέρουν παντού από τις ακτές του Ατλαντικού Ωκεανού στο εσωτερικό του Στάδιο Arthur Ashe και σας δίνουν την ευκαιρία να τρέξετε, να πλεύσετε, να πατήσετε ένα wicket, ποδήλατο, κολυμπήσετε και πολλά άλλα.

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα πάρκα στο Queens;

Ο ιστότοπος του Τμήματος Πάρκων της Νέας Υόρκης παραθέτει τα περισσότερα γεγονότα και τοποθεσίες στο πάρκο.

Εκπλήρωση των λιβαδιών Corona Park

Flushing Meadows Το Corona Park είναι και το μεγαλύτερο και πιο ποικίλο πάρκο στον δήμο, και το πιο επισκέφθηκε στη Νέα Υόρκη. Το φάσμα των δραστηριοτήτων είναι γελοίο: πολλά μουσεία, ένα θέατρο, ένας ζωολογικός κήπος , το Mets , το US Open, γήπεδα ποδοσφαίρου, κρίκετ, μπέιζμπολ και σόφτμπολ, πολλαπλές παιδικές χαρές, βαρκάδα σε μια λίμνη ή το Sound μέσω της μαρίνας, ένας αρχαίος πυλώνας από την Παγκόσμια Έκθεση, και χώρος για να περιπλανηθεί κάτω από την λάμψη του Unisphere . Αν και οι δύο πύργοι Worlds Fair είναι ερειπωμένοι, και τα απορρίμματα και τα graffiti μπορεί να είναι ένα πρόβλημα, το Flushing Meadows είναι ακόμα η καρδιά του δήμου, ο πιο δημοφιλής χώρος πρασίνου του.

Forest Park

Δεν υπάρχει τίποτα σαν να περπατάτε κάτω από τα δρύινα και πεύκα στο ανατολικό τμήμα του Forest Park, δίπλα στους Kew Gardens .

Σχεδιασμένο εν μέρει από τον Frederick Law Olmsted, το Forest Park πρέπει να το δούμε. Και οι ντόπιοι γνωρίζουν τη σειρά των καλοκαιρινών συναυλιών στο κέλυφος του συγκροτήματος είναι ένα πρέπει να ακούσει, ενώ οι παίκτες της πόλης θεωρούν το γήπεδο γκολφ ένα must putt.

Ρόι Γουίλκινς Παρκ

Το Roy Wilkins Park είναι αγαπημένο γειτονιά στο St. Albans και τη Νότια Τζαμάικα κάθε μέρα του έτους με τα εκτεταμένα γήπεδα μπάσκετ, τένις και χάντμπολ, καθώς και το κέντρο αναψυχής και την πισίνα.

Αλλά είναι ένα Σαββατοκύριακο κάθε καλοκαίρι που φέρνει πραγματικά μια βουτιά στο πάρκο. Είναι η περιοχή του Irie Jamboree, του ετήσιου φεστιβάλ reggae για το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας, με τους κορυφαίους καλλιτέχνες της Τζαμάικα. Το πάρκο φιλοξενεί επίσης το θέατρο Black Spectrum Theatre, το οποίο στεγάζεται σε ένα υπαίθριο αφρικανικός-αμερικανικό Hall of Fame.

Astoria Park

Μπορείτε να θυμηθείτε την απέραντη πισίνα στο Astoria Park, αλλά μην παραλείψετε να περπατήσετε κατά μήκος των πορειών του East River του Πάρκου. Πανέμορφη θέα στο Μανχάταν και το Overhead Hells Gate και Triborough Bridge θα είναι η ανταμοιβή σας. Θα βρείτε επίσης παιδικές χαρές, γήπεδα τένις, αθλητικά πεδία - και νόστιμο ελληνικό δείπνο στο κοντινό Agnanti.

Cunningham Park

Το τέταρτο μεγαλύτερο πάρκο στο Queens, το Cunningham, απλώνεται με τον τρόπο αυτό και εκείνο μέχρι τη λεωφόρο Francis Lewis και λίγο κατά μήκος του Union Turnpike στο Fresh Meadows και στο Hollis Hills . Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για μια πεζοπορία ή ένα πικνίκ, και χρησιμοποιείται σε μεγάλο βαθμό για τα αθλητικά του πεδία. Κάθε καλοκαίρι το Big Apple Circus επισκέπτεται το πάρκο, όπως και η Φιλαρμονική της Νέας Υόρκης.

Kissena Park

Kissena είναι ένα στολίδι από ένα τοπικό πάρκο στο Flushing . Είναι μεγαλύτερο από ένα σημείο γειτονιάς, αλλά τίποτα δεν είναι πάρα πολύ τεράστιο.

Η λίμνη του πάρκου έχει καθαριστεί και τα πόδια γύρω από τις ακτές της θα σας ανταμείψει με αεράκι το καλοκαίρι. Πολλοί λαοί έρχονται για τένις, bocce, softball, κρίκετ και, πιο συναρπαστικό, το ποδήλατο αγωνιζόμενο στο ποδηλατικό πάρκο Kissena.

Εθνικό Πάρκο Πύλης - Τζαμάικα Κόλπος, Breezy Point και Jacob Riis

Τόσο μεγάλο, είναι πάρα πολύ να περιγραφεί, το Εθνικό Πάρκο Gateway εκτείνεται κατά μήκος της νότιας ακτής του Queens μέσω του Τζαμάικα Κόλπου και του Rockaways πέρα ​​από το Μπρούκλιν και Staten Island . Μην χάσετε την παρακολούθηση πουλιών στο Καταφύγιο Άγριας Ζωής του Τζαμάικα, ή τη μεγάλη, υπέροχη άμμο και τον ήλιο των παραλιών Breezy Point ή την ιστορία στο Fort Tilden.

Gantry Plaza State Park

Σπατάλη στην προκυμαία του Long Island City, το Gantry είναι μικρό αλλά μεγάλο.

Είναι το καλύτερο πάρκο στο Queens για να παρακολουθήσετε την τέταρτη διοργάνωση πυροτεχνημάτων Ιουλίου.

Alley Pond Park

Απασχολημένος, απασχολημένος, απασχολημένος με δραστηριότητες, που ήξεραν ότι η ζωή σε ένα βάλτο ήταν τόσο ελκυστική; Το πλήρωμα στο περιβαλλοντικό κέντρο Alley Pond εκτελεί εκτεταμένα προγράμματα για παιδιά και ενήλικες, διδάσκει για το περιβάλλον και εξερευνά τα δάση και τους βάλτους της περιοχής Alley Pond. Επιπλέον, θα βρείτε τη μεγάλη φυσαλίδα του τένις (φουσκωμένη μόνο κατά τη διάρκεια του χειμώνα), ακριβώς έξω από το Grand Central, το μεγαλύτερο κανάλι των σχοινιών του NYC, ένα μεγάλο τοίχο αναρρίχησης και πεδία για μπέιζμπολ και ποδόσφαιρο σε αυτό το πάρκο 654 στρεμμάτων στο βορειοανατολικό Queens.

Juniper Valley Park

Το Juniper Valley Park στο Middle Village είναι ένα από τα καλύτερα διατηρημένα μεγάλα πάρκα γειτονιάς στο Queens. Υπάρχουν 55 στρέμματα πεδίων για μπέιζμπολ και ποδοσφαίρου, μια διαδρομή, ένα παγοδρόμιο, παιδότοποι και γήπεδα τένις, χάντμπολ και bocce. Ελάτε κάθε μέρα, ακόμη και ένα κρύο πρωινό της Δευτέρας τον Οκτώβριο, για να δείτε πόσο bocce παίζεται από τους επαγγελματίες. Ή έρχονται τον Σεπτέμβριο για το ετήσιο τουρνουά NYC Bocce.

Αυτό είναι? Όχι, μακριά από αυτό. Υπάρχουν εκατοντάδες πάρκα στο Queens, πολλά πολύ μικρά. Μπορείτε να βρείτε μια λίστα με όλα τα πάρκα στο Queens στην ιστοσελίδα της NYC Parks.