Καλώς ήρθατε στο πάρκο Flushing Meadows Corona

Queens ανθίζει με τον ζεστό καιρό. Είναι πολύ ωραίο να βγούμε από το σπίτι και πάνω στο πάρκο Flushing Meadows Corona, ανάμεσα στο Flushing και το Corona της Νέας Υόρκης.

Το Flushing Meadows ήταν κάποτε ένα βάλτο και μια στάχτη τέφρας, αλλά τώρα είναι το μεγαλύτερο πάρκο στο Queens και ένα εξαιρετικό μέρος για να τεντώσετε τα πόδια σας ή να οδηγήσετε ένα ποδήλατο. Υπάρχουν επίσης μουσεία, αθλήματα, ιστορία, ζωολογικός κήπος και πολλά άλλα για να δείτε. Οι μεγαλύτερες ισοπαλίες είναι το Mets στο Citi Field και το τένις στο US Open, αλλά το πάρκο μπορεί να ικανοποιήσει την ανάγκη σας για μια εκδρομή σχεδόν οποιαδήποτε ημέρα του έτους.

Επισκόπηση και στιγμιότυπα

Σε 1.255 στρέμματα, το Flushing Meadows Corona Park είναι ενάμισι φορές μεγαλύτερο από το κεντρικό πάρκο του Μανχάταν. Το πάρκο είναι τόσο μεγάλο που φιλοξενεί τα μετρητά της Νέας Υόρκης στο Citi Field και το US Open Tennis, καθώς και σε εκατοντάδες, ακόμη και χιλιάδες, επισκέπτες που έρχονται για πικ-νικ, βόλτες, φεστιβάλ, ποδοσφαιρικούς αγώνες και άλλες δραστηριότητες. Υπάρχουν δύο λίμνες, ένα γήπεδο γκολφ pitch-and-putt (μίνι γκολφ), γήπεδα ποδοσφαίρου, χώροι πικ-νικ και ενοικιαζόμενα ποδήλατα (περισσότερα για πάρκα).

Το Πάρκο φιλοξενεί το Μουσείο Τέχνης Queens (και το εκπληκτικό του diorama από τους πέντε δήμους της NYC), το New York Hall of Science (διαδραστικό κέντρο εκμάθησης της επιστήμης), το Queens Zoo , το Queens Theatre in the Park και το Queens Botanical Κήπος. Στο πάρκο φιλοξενούνται πολλά ετήσια φεστιβάλ, όπως η γιορτή της Ημέρας της Ανεξαρτησίας της Κολομβίας (ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα του Λατίνος στη Νέα Υόρκη) και το Φεστιβάλ Δράκου του Δράκου .

Η ιστορική έκθεση του κόσμου

Η Παγκόσμια Έκθεση πραγματοποιήθηκε δύο φορές στο Flushing Meadows Park: το 1939-40 και πάλι το 1964-65. Δύο πύργοι από την Παγκόσμια Έκθεση 1964-65, που επίσης εμφανίζονται στο Men in Black -still, κυριαρχούν στον ορίζοντα της περιοχής, αν και βρίσκονται σε μια λυπηρή κατάσταση. Άλλες εγκαταστάσεις από τις εκθέσεις περιλαμβάνουν το κτίριο της Νέας Υόρκης (το οποίο στεγάζει το μουσείο και το παγοδρόμιο), το Unisphere και πολλά άγαλμα και μνημεία.

Τμήματα πάρκου

Το Flushing Meadows Το Corona Park γεμίζει με αυτοκινητόδρομους και είναι εύκολα προσβάσιμο με αυτοκίνητο, μετρό, τρένο ή πόδι. Υπάρχουν τέσσερις κύριες ενότητες:

Ασφάλεια στάθμευσης

Λάβετε υπόψη ότι το πάρκο είναι συνήθως ασφαλές μέρος, αλλά εδώ συνέβη βίαιο έγκλημα. Δεν θα ήταν συνετό να μείνουμε μετά το σκοτάδι ή μετά το κλείσιμο της υπηρεσίας του πάρκου στις 9 μ.μ. Το πάρκο είναι αρκετά μεγάλο και χρήζει συνειδητοποίησης όταν βρίσκεται σε απομονωμένες περιοχές ή μόνο του.

Τι μας αρέσει

Το Unisphere είναι απλά ένα εντυπωσιακό θέαμα. Οι ομάδες ποδοσφαίρου και οι bowlers του γρύλου, τα καροτσάκια και οι joggers, οι οικογένειες και οι skateboarders, είναι όλα πράγματα που κάνουν το πάρκο υπέροχο.

Αυτό που δεν μας αρέσει

Το Flushing Meadows χτίστηκε σε βάλτο.

Η αποστράγγιση είναι ακόμα φτωχή, ειδικά γύρω από τη λίμνη Meadow, και μετά από ακόμη και μια ελαφριά βροχή, θα πρέπει να περιμένετε λάσπη και λακκούβες στο νότιο τμήμα του πάρκου.

Ο βανδαλισμός και η σπατάλη είναι κοινά μάτια. Σε ένα πολυάσχολο καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο, τα δοχεία απορριμμάτων στο Flushing Meadows μπορούν να συγκλονιστούν. Για έναν τόπο αγαπημένο από πολλούς, περισσότερη προσωπική ευθύνη για τα σκουπίδια θα προχωρούσε πολύ για να γίνει ένα καθαρότερο πάρκο.

Αθλητισμός στο Flushing Meadows

Αθλητισμός θεατών στο Flushing Meadows

Πολιτισμός και Τέχνες

Μετάβαση στο πάρκο: Με μετρό και τρένο

Ο ευκολότερος τρόπος για να Flushing Meadows είναι από το μετρό # 7 και το τρένο LIRR. Η # 7 γραμμή μετρό σταματά στο Willets Point / Shea Stadium , πάνω από τη λεωφόρο Roosevelt στο βόρειο τμήμα του πάρκου. Ο σταθμός περιβάλλεται από χώρο στάθμευσης Shea Stadium. Περπατήστε κάτω τις ράμπες πεζών στο κεντρικό πάρκο ή το Shea.

Βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την είσοδο της Ανατολικής Πύλης του US Open. Περπατήστε πιο νότια προς το Unisphere και το Queens Museum of Art (10 λεπτά).

Πριν και μετά τις εμφανίσεις μόνο , ένα ελεύθερο άμαξα τρέχει από το σταθμό στο Queens Theatre στο πάρκο.

Ο σιδηροδρομικός σταθμός Long Island (LIRR) έχει μια στάση στο στάδιο Shea κατά μήκος της γραμμής του Port Washington (ακριβώς στο σταθμό μετρό # 7). Ελέγξτε την τοποθεσία LIRR για τα χρονοδιαγράμματα. Το LIRR σταματά μόνο στο Flushing Meadows όταν παίζουν τα Mets ή το US Open είναι εν αναμονή.

Για τον ζωολογικό κήπο Queens και την Αίθουσα Επιστημών της Νέας Υόρκης παίρνετε τη στάση # 7 στην 111η οδό. Περπατήστε νότια στην 111η οδό προς την είσοδο του πάρκου στην 49η Λεωφόρο.

Με λεωφορείο

Πάρτε το Q48 στη λεωφόρο Roosevelt στο στάδιο Shea και περπατήστε νότια μέσα στο πάρκο. Για το ζωολογικό κήπο Queens και την Αίθουσα Επιστημών της Νέας Υόρκης, πάρτε το Q23 ή το Q58 στην Corona και τις 51η λεωφόρους και την 108η οδό και πηγαίνετε ανατολικά στο πάρκο.

Με το αυτοκίνητο

Grand Central Parkway

Εκπομπή Van Wyck

Long Island Expressway (LIE)

Στον ζωολογικό κήπο Queens και στην αίθουσα της επιστήμης NY με αυτοκίνητο: Στην πλευρά Corona του πάρκου, και οι δύο βρίσκονται στην 111η οδό, ο ζωολογικός κήπος έχει χώρο στάθμευσης στις 55ο / 54η λεωφόρους και το μουσείο επιστημών στην 49η λεωφόρο.